• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

ayy saol canmmm=)))daha sevınemıyorum kese falan görunmeden bıde bı kayıp var bılıosun korkuyorum suan:nazar:
İnşallah bu defa herşey sağlıklı olur canım biliyosun troid olayını hallettin e progesteronun çok iyi çıkmıştı kanda pıhtılaşma falan bakılmış mıydı sende ?

İnşallah bu defa herşey sağlıklı olur canım biliyosun troid olayını hallettin e progesteronun çok iyi çıkmıştı kanda pıhtılaşma falan bakılmış mıydı sende ?
bakıldı canm pıhtılasma var bende sımdı ıgne vuruyorum her gun cok acıyor=)trıodde benı korkutuyo cunku degısken bu hafta randevu alıcam tekrar doktora gıdıcem

bakıldı canm pıhtılasma var bende sımdı ıgne vuruyorum her gun cok acıyor=)trıodde benı korkutuyo cunku degısken bu hafta randevu alıcam tekrar doktora gıdıcem
onun da önlemi alınmış ne güzel troid için git canım mutlaka gebelikte ilaç kullanmak gerekiyor onda gebe endokrinolojisi oluyo sanırım o bakıyor bana da gebelik durumunda gelin dendi benim daha orda tahlillerim var yapılacak ilaç bekliyorum halaaa

zaten ilaç almaktan gucsuz dusmem ınsallah bu ıgne benı altust ettı bu kadar acılı bişe oldunu tahmın etmemıstım daha 2ncı ıgnem bı kolumda bı göbegımde morluk olustu bıde yaz mevsımı gherkes görucek

zaten ilaç almaktan gucsuz dusmem ınsallah bu ıgne benı altust ettı bu kadar acılı bişe oldunu tahmın etmemıstım daha 2ncı ıgnem bı kolumda bı göbegımde morluk olustu bıde yaz mevsımı gherkes görucek
ay canım ne kadar kullanacaksın o iğneyi ki hap olarak yok mu acaba hergün iğne :(

Hamile olan arkadaşlar erken belirti yaşadınız mı acaba yaşadiysaniz ne gibi belirtilerdi ne zaman başladı vs.. yardımcı olur musunuz :KK24::KK24::KK24:

kızlar yeni reglyle birlikte böğürtlen kökü denemeyi düşünüyorum ilgilenen olursa diye ;)
index.php

Bu ay sadece inofolic mi kullaniyosun canm
evet canım inofolik combi aldım günde bir tane içiyorum yatmadan önce yirmi tane var işte yirmi günden sonra da normal folbiol kullanıcam regliyle bu kürü yapmayı düşünüyorum özelde doktora çıkarım belki şeker ilacı başlar bana onu da kullanırım inofolic kür hepsi birlikte zaten ramazan da giriyor ya eşim de bi vermedi tahlillerini

evet canım inofolik combi aldım günde bir tane içiyorum yatmadan önce yirmi tane var işte yirmi günden sonra da normal folbiol kullanıcam regliyle bu kürü yapmayı düşünüyorum özelde doktora çıkarım belki şeker ilacı başlar bana onu da kullanırım inofolic kür hepsi birlikte zaten ramazan da giriyor ya eşim de bi vermedi tahlillerini
Bende klomende 3. Günüm canm.glukofen ve inofolic kullanıyorum.bende şasesini aldım sabah akşam iciyorum. Bakalım hayırlısı inşallah. Ramazanda hicbisey yapmayı düşünmüyorum canim klomende kullanmicam. memlekete gidecez kontrollere gitmem sorun olur diye. Eşim de gitmedi henüz :( çok ihmal ediyolar ya

Bende klomende 3. Günüm canm.glukofen ve inofolic kullanıyorum.bende şasesini aldım sabah akşam iciyorum. Bakalım hayırlısı inşallah. Ramazanda hicbisey yapmayı düşünmüyorum canim klomende kullanmicam. memlekete gidecez kontrollere gitmem sorun olur diye. Eşim de gitmedi henüz :KK43: çok ihmal ediyolar ya
ocak ayından beri gidecek benimki beşinci ay oldu nerdeyse giderim gidicem diyip duruyor bakalım ne zaman gidecek aslında o gitmeden benim gitmemin de bi anlamı kalmayacak gibi bi tedavi başlayacaksa iki kişi birden başlamalı bence

ocak ayından beri gidecek benimki beşinci ay oldu nerdeyse giderim gidicem diyip duruyor bakalım ne zaman gidecek aslında o gitmeden benim gitmemin de bi anlamı kalmayacak gibi bi tedavi başlayacaksa iki kişi birden başlamalı bence
Bende defalarca söylüyorum hele senin önce yumurtalar gelişsin de diyo. Sorunu sadece bende goruyor belki de :( inşallah yoktur onda ama varsa da aynı anda tedavi olmuş oluruz. Bunu anlatamıyorum ona :(

Bende defalarca söylüyorum hele senin önce yumurtalar gelişsin de diyo. Sorunu sadece bende goruyor belki de :KK43: inşallah yoktur onda ama varsa da aynı anda tedavi olmuş oluruz. Bunu anlatamıyorum ona :KK43:
yoook anlamazlarr canım zamanla olmadıkça anlayacaklar inşallah olur da gerek kalmaz

Canim naptin doktor kontrolün vardi
evet canım gittim bugün yumlar gelişmiş 18 olmuşlar çat iğnesi vermedi bir hafta gün aşırı değerlendir dedi bakalım hayırlısı olsunn... sen naptın canım?

evet canım gittim bugün yumlar gelişmiş 18 olmuşlar çat iğnesi vermedi bir hafta gün aşırı değerlendir dedi bakalım hayırlısı olsunn... sen naptın canım?
Niye iğne vermedi canim ?? Benim de klomen yarın bitiyor pazartesi kontrole gidecem canm. Ay inşallah bu sefer gelişir benimkiler de :dua::dua:

Niye iğne vermedi canim ?? Benim de klomen yarın bitiyor pazartesi kontrole gidecem canm. Ay inşallah bu sefer gelişir benimkiler de :dua::dua:
2 tane olduğu için galiba bide 4 günde 4 mm büyümüşler büyüme oranı iyi olduğu için. Kendince bişey daha dedi ama açılımı bilmediğim için anlamadım.... günde 2 içtin demi inofolic de içtin eğer içerken aksatmadıysan saati saatine içtiysen gelişmiştir merak etme canım hayırlı haberler ver inşaallaahh.

2 tane olduğu için galiba bide 4 günde 4 mm büyümüşler büyüme oranı iyi olduğu için. Kendince bişey daha dedi ama açılımı bilmediğim için anlamadım.... günde 2 içtin demi inofolic de içtin eğer içerken aksatmadıysan saati saatine içtiysen gelişmiştir merak etme canım hayırlı haberler ver inşaallaahh.
Evet canım iki tane içtim inofolic Dr sabah akşam içtim. Saati saatine değil ama aksatmadim hiç. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim bende. Olmazsa zaten ara verilen ramazan giriyor

Back