• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Evet canım iki tane içtim inofolic Dr sabah akşam içtim. Saati saatine değil ama aksatmadim hiç. İnşallah hayırlı haberlerle gelirim bende. Olmazsa zaten ara verilen ramazan giriyor
inşaallaaahh canım inşaallaahhh memleket neresi ramazamda memlekete gidecez dedin?

Kızlar son ilişki 14 nsan.30 nsam adet dün kanda HCG 14,2.geç döllenme mi szce

olabilir canım iki gün sonraki artışı takip et bakalım doktor ne dedi ?
Geç döllenme olabilir diyorlar ama henüz Dr A gtmedim yarında kan vercem sonra kendi Dr uma gtcem.

Canim klomen cuma günü bitti ama gidemedim. Yarın gidecem geç kalmış olmam dimi adetin 13. Günü olmuş olacak
Yok canım sanmam gecikmemişsindir benim de 17. günüm bakalım bu ayda düzenli gelecek mi gününde

yok canım dun adet oldum :) yenı bır aya baslıyoruz Allah ın ıznıyle. gecen ay zaten ılıskı olmadı malum donemde. o yuzden suphem yoktu.
bu ay sıkı calısıcaz :halay:
Dün iki gün geçti demistin ya o yüzden sordum canm .gecikmez ya hiç :) inşallah canım bu ay hayırlı gelsin hepimize

ben i
İzne ne zman ayrilcan ? Sen de baslasaydin doktor kontrolüne bi an önce
ben bir hafta ayrılıcam 20 sinden sonra ama araya ramazan girdiği için eğer regl olursam böğürtlen kökü deniycem bu defa doktor işini adli tatile bıraktım hem iş yoğunluğum olmaz rahat olurum diye hem de ramazanı atlatmış olurum

yok canım dun adet oldum :) yenı bır aya baslıyoruz Allah ın ıznıyle. gecen ay zaten ılıskı olmadı malum donemde. o yuzden suphem yoktu.
bu ay sıkı calısıcaz :halay:
sahalara dönüyosun demek canım hadi bakalım :süslü:

Back