canım folik asitin biraz daha iyisi sanırım ben de aldım zaten 20 tane var içinde 20 gün onu 10 gün folbiol u kullanmayı düşünüyorumInofolic hakkinda ne biliyorsun tatlım bende çok sey okudum alıp kullanayim diyorum fabliol kullaniyordum da
Canim bugün sabah kan verdim az önce adet oldum :)) sevindim aslında akşam sonucu sıfır olarak gorecektim ve adet olmak için ugrsacaktim çık sukur zahmet cektirmedi bana :) inofolic kullanmaya basladinmi canm sen . bende alacam da ne zman baslayimcanım folik asitin biraz daha iyisi sanırım ben de aldım zaten 20 tane var içinde 20 gün onu 10 gün folbiol u kullanmayı düşünüyorum
ben adetin ikinci günü aldım başladım canım içmeye günde bi tane içiyorum yirmi tane var içinde yirmi gün onu içecem on gün normal folik asit folbiol çok pahalı şimdilik böyle kullanıcam canım çok şükür kendiliğinden geldi regl bu da güzel bişey belki de yumurtan sonradan gelişti takibi bıraktın ama ilişkiyi bırakmadın inşallah bu gibi durumlarda bence bırakma pkolarda sonradan gelişip çatlayan yumurta durumu mümkün olabiliyor bu ay napıcaksın canım ?Canim bugün sabah kan verdim az önce adet oldum :)) sevindim aslında akşam sonucu sıfır olarak gorecektim ve adet olmak için ugrsacaktim çık sukur zahmet cektirmedi bana :) inofolic kullanmaya basladinmi canm sen . bende alacam da ne zman baslayim
Ne kadar ki canim inofolic. Bide combi mi aldın şase mi. Şase olan suya karıştırılıp iciliyomus. Bende bugün alim o zman yarın ikinci günü oluyor. Aynen canim tarlusalla bitkisel şeylerle uğraşmak zorunda kalmadim..ben adetin ikinci günü aldım başladım canım içmeye günde bi tane içiyorum yirmi tane var içinde yirmi gün onu içecem on gün normal folik asit folbiol çok pahalı şimdilik böyle kullanıcam canım çok şükür kendiliğinden geldi regl bu da güzel bişey belki de yumurtan sonradan gelişti takibi bıraktın ama ilişkiyi bırakmadın inşallah bu gibi durumlarda bence bırakma pkolarda sonradan gelişip çatlayan yumurta durumu mümkün olabiliyor bu ay napıcaksın canım ?
Ben combi kullanıyorum canım günde 2 tane içiyorum sabah akşam adetliyken üçüncü gün dr gittiğimde vermişti bana geçen ay içmeye devam dedi hala içiyorum..Ne kadar ki canim inofolic. Bide combi mi aldın şase mi. Şase olan suya karıştırılıp iciliyomus. Bende bugün alim o zman yarın ikinci günü oluyor. Aynen canim tarlusalla bitkisel şeylerle uğraşmak zorunda kalmadim..
Üçüncü gün mu içilmeye başlanıyor canim ? Bu arada klomen ve glukifen de kullancam .umarım bünyeye fazla kimyasal yüklemiş olmam :) inofolici doktor vermedi daha doğrusu sordum bilmiyormuş bile. Ben kendim aldimBen combi kullanıyorum canım günde 2 tane içiyorum sabah akşam adetliyken üçüncü gün dr gittiğimde vermişti bana geçen ay içmeye devam dedi hala içiyorum..
yok canım ilk günden kullanılabiliyor yani sürekli sanırım pkoda kullanımı bide günde iki tane şeklinde aç karna alınıyor ben combi olanı aldım şase içemiyorum ya sadece akşamları yatmadan bi tane içiyorum işteÜçüncü gün mu içilmeye başlanıyor canim ? Bu arada klomen ve glukifen de kullancam .umarım bünyeye fazla kimyasal yüklemiş olmam :) inofolici doktor vermedi daha doğrusu sordum bilmiyormuş bile. Ben kendim aldim
Tamam canım yarın baslayim o zman . bende günde iki tane icecem şase aldim ben. ayrıca hsg de dusunuyorum ama devlette cektirim istiyorum.istanbuldayim burda sıra çok geç gelir . napabilirim acabayok canım ilk günden kullanılabiliyor yani sürekli sanırım pkoda kullanımı bide günde iki tane şeklinde aç karna alınıyor ben combi olanı aldım şase içemiyorum ya sadece akşamları yatmadan bi tane içiyorum işte
Canimmm cok sevindim. Hayirli olsun..gozun aydin .elmol @edosko@nerdeyim size bi haberım var HAMILEYIMM:))
Aaaaa sok oldum suan :)) çok sevindim canımelmol @edosko@nerdeyim size bi haberım var HAMILEYIMM:))
Saol cnmmm bende şokAaaaa sok oldum suan :)) çok sevindim canımne kadarlık simdi hayırlı evlat olsun
Ah caniim ne mutlu sana bende iş yoğunluğu yaşadım regl zamanında geldi :) Simdi de disle uğraşıyorum kanal tedavisi başladımSaol cnmmm bende şok) 4 haftalık daha yenı ögrendım inşallah hepınız de en kısa zamanda tadarsını bu duyguyu.klasık olucak ama ben bu ay ıs yogunlugundan bebek düşünemedım bıle ondan oldu:)
Saol cnmmm bende şok) 4 haftalık daha yenı ögrendım inşallah hepınız de en kısa zamanda tadarsını bu duyguyu.klasık olucak ama ben bu ay ıs yogunlugundan bebek düşünemedım bıle ondan oldu:)
Üçüncü gün mu içilmeye başlanıyor canim ? Bu arada klomen ve glukifen de kullancam .umarım bünyeye fazla kimyasal yüklemiş olmam :) inofolici doktor vermedi daha doğrusu sordum bilmiyormuş bile. Ben kendim aldim
kolay gelsın canım zamanı varmıs demekkı rabbım sımdı nasıp ettı cok sukur.sizlere en yakın zamanda ınsallah kısmet ederAh caniim ne mutlu sana bende iş yoğunluğu yaşadım regl zamanında geldi :) Simdi de disle uğraşıyorum kanal tedavisi başladım
Amin canım inşallah sağlıkla gecirirsin bu sürece kucağına almak da nasip olsun ne güzel oldu sürprizin yaakolay gelsın canım zamanı varmıs demekkı rabbım sımdı nasıp ettı cok sukur.sizlere en yakın zamanda ınsallah kısmet eder
ah o yumurtalar bi çatlayaydı benim de ben çatlamadanevet ya hamıle oldugumu ögrenınce aklıma sız geldınız hemen yazdım daha annemler ve esımden baska kımseye sölemedım..bu surece sızle baslamıstım çok zaman oldu..şimdi size dua edıyorum ben bu ay doktorumu degısmıstım adam ugurlu geldı=)bana tek dedıgı sey yumurta catlaya kadar ılskı yok spermler dınlensın yaklasık yumurta gunlerınde ılıskı yasadık ıse yaradı her gun ılsıkıde bı ıse yaramıyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?