Daha önce klomen kullanmış miydinKızlarrr bi sorum var size nolur yardımcı olun bugün hastalığımın 4. Günü dr gidecektim ama 23 nisan dolayısıyla kapalıymış dr da ulaşamadım sizce kendi kendime klomen kullanayım mı bi sıkıntı olur mu?
Daha önce klomen kullanmış miydin
Kist falan yapmadiysa kullan canım bittikten iki gün sonra gidersin doktoruna yumurta takibin başlarEvet canım kullandım
yok canım yapmadı tamam öyle yaparım artık tşk ederimKist falan yapmadiysa kullan canım bittikten iki gün sonra gidersin doktoruna yumurta takibin başlar
Gözün aydın canım ama inşallah gelecek ay reglin gelmez ve sebebi de bebis olurVe 29. Gün kirmizi lar geldi en azından regl düzene girdi diyorum çok şükür
İnşallah hepimizin canım yıpranmadan bu süreçte nasip olsunGözün aydın canım ama inşallah gelecek ay reglin gelmez ve sebebi de bebis olur
Sorma canım ya aynen öyle regl geldi nasıl bi mutluluk bende e hani bebek istiyorduk karıştı herşey yani :))))Bu pko nasıl biseydir ya su anda adet olsam da sevinecem olmasam da öyle bi psikolojideyim
Bütün duyguları aynı anda yasayabiliyoruz valla :) psikolojimizi bozmadan gelselerdi :)Sorma canım ya aynen öyle regl geldi nasıl bi mutluluk bende e hani bebek istiyorduk karıştı herşey yani :))))
Ah inşallah canım senin durum ne kaçıncı gundesinBütün duyguları aynı anda yasayabiliyoruz valla :) psikolojimizi bozmadan gelselerdi :)
40.gundeyim.gecenki geciktiginde de 40.günde test yaptirmistim çıkmamıştı şimdi 45.günü bekliyorum :) goguslerim ve karnim çok agriyor canim bu kadar uzun surmezdi enfazla bir hafta sürer adet gelirdi. Hanı yumurtanin gelişmediğini bilmesem umutlanirdim ama hoş yine de azıcık bi umut var işteAh inşallah canım senin durum ne kaçıncı gundesin
Hiç belli olmaz geç gelişmiştir herşeyin hayırlısı bu ay ne yapacaksın klomen veya başka bişey dusunuyo musun40.gundeyim.gecenki geciktiginde de 40.günde test yaptirmistim çıkmamıştı şimdi 45.günü bekliyorum :) goguslerim ve karnim çok agriyor canim bu kadar uzun surmezdi enfazla bir hafta sürer adet gelirdi. Hanı yumurtanin gelişmediğini bilmesem umutlanirdim ama hoş yine de azıcık bi umut var işte
Perşembe günü test yaptircam yoksa eğer civanpercemi falan içerim.inşallah olursam günde iki tane klomen içip bittiğinde doktora gidecem yine takip baslayack. Bu arada glukofen kullaniyodum. İnofolic de alacm canim .Hiç belli olmaz geç gelişmiştir herşeyin hayırlısı bu ay ne yapacaksın klomen veya başka bişey dusunuyo musun
Ben de inofolic alicam yarın folik asitte icmiyodum epeydir onunla basliyimPerşembe günü test yaptircam yoksa eğer civanpercemi falan içerim.inşallah olursam günde iki tane klomen içip bittiğinde doktora gidecem yine takip baslayack. Bu arada glukofen kullaniyodum. İnofolic de alacm canim .
Aynen canim folbiol kullanıyorum bende. İnofolic kullanıp da faydasını gören çok inşallah biz de goruruzBen de inofolic alicam yarın folik asitte icmiyodum epeydir onunla basliyim
Sende de mi pko var canim. İnşallah görürüz faydasını yaBen iki ay kullandım inofolic ama faydası olmadı inş sizlere olur uygun fiyatlı zaten çatlama ya artı etkisi varmış onun dışında bildiğimiz folk asit
Inofolic hakkinda ne biliyorsun tatlım bende çok sey okudum alıp kullanayim diyorum fabliol kullaniyordum daBen de inofolic alicam yarın folik asitte icmiyodum epeydir onunla basliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?