2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Aynen öyle ne yapsam ne tedavi olsam kür mü yapsam kafalar allak bullak

canım yazdıklarına biraz göz gezdirmiştim daha önceden. öncelikle senin kendin için sağlığına kavuşman çok çok önemli. değerlerin normal olursa bebeişine faydan olur öncelikle şu an kendine odaklan. sonra zaten Allah nasip ederse bebişin olduğunda onunla hep haşır neşir olacaksın :)

ah canım çok üzüldüm toparlanıp tekrar umutla beklemek lazım hayırlısı olsun hakkımızda ben de 3. gün testlerimi yaptırdım bugün sonuç bekliyorum
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşaAllah canım benim... İnşaAllah seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım Rabbim'den ümit kesilmez üzülme sende Rabbim Ol dedikden sonra olmayacak bişey yok.. Tedbiri aldıktan sonra dua etmek gelir elimizden...

şuan ona odaklıyım canım hala testlerin peşindeyim tedaviye geçemedik daha

Amin canım beklicez umutla yine

şuan ona odaklıyım canım hala testlerin peşindeyim tedaviye geçemedik daha

kesinlikle en iyisi canım bu süreçte kafanı da dağıtmış ve sonuçlar olumlu çıktıktan sonra için rahat çocuk için çalışmalara başlarsınız. sonrası Allah'ın takdirine kalıyor işte...

valla prolaktin kendi bi çıktı korktum yine kendi kendine düşmüş iki hafta önce 122 dün 22 çıktı çok şaşırdım ona bile mutlu oldum çok rahatladım

valla prolaktin kendi bi çıktı korktum yine kendi kendine düşmüş iki hafta önce 122 dün 22 çıktı çok şaşırdım ona bile mutlu oldum çok rahatladım
kıyamam rahatlanmazmı canım en azından biliyorsun ki tedavine cevap alabiliyorsun boşa uğraşmıyorsun. benimde ufaktan prolaktin belam var işte doktor tsh ile bağlantılı olduğunu onun yüksek olmasından kaynaklı olabileceğini bu sebeple dostinex vermeyeceğini söyledi. bakalım işte 20 günlük hapım kaldı sonra kontrol zamanı. ondan diyorum bende geçen ay sıkı çalıştık ama tutmadı bebek belkide Rabbim önce benim değerlerimin düzelmesi için bekletiyor. ona inandırıyorum kendimi

canım benim tsh ımda çok oynak ama hiç ilaç kullanmadım ne tsh için ne prolaktin için kendi çıktı kendi düştü

canım benim tsh ımda çok oynak ama hiç ilaç kullanmadım ne tsh için ne prolaktin için kendi çıktı kendi düştü

ana hadi ya doktor vermedi mi? aman zaten herşeye ilaç kullanıyoruz aslında ne kadar doğru bilemiyoruz ki doktor veriyor kullanıyoruz işte

ana hadi ya doktor vermedi mi? aman zaten herşeye ilaç kullanıyoruz aslında ne kadar doğru bilemiyoruz ki doktor veriyor kullanıyoruz işte
canım tsh ım bak sırayla nasıl çıktı 2.1 , 1.3 , 2.4 , 3.5 ve prolaktinim de 20 , 16 , 53 , 122 , 22 bunlar bir ay arayla çıkan değerler canım sadece 122 ile 22 arasında iki hafta var hiç ilaç kullanmadan

canım tsh ım bak sırayla nasıl çıktı 2.1 , 1.3 , 2.4 , 3.5 ve prolaktinim de 20 , 16 , 53 , 122 , 22 bunlar bir ay arayla çıkan değerler canım sadece 122 ile 22 arasında iki hafta var hiç ilaç kullanmadan

töbeee stresten mi acaba yaaa bildiğim özellikle prolaktin stresten çok etkileniyor.

töbeee stresten mi acaba yaaa bildiğim özellikle prolaktin stresten çok etkileniyor.
evet canım büyük ihtimalle çünkü işyerinde çok fazla stresli bi dönem geçirdim hala etkileri var sorun da çözülmüş değil herhalde alıştım :)

evet canım büyük ihtimalle çünkü işyerinde çok fazla stresli bi dönem geçirdim hala etkileri var sorun da çözülmüş değil herhalde alıştım :)

offff hayatımız stres zaten bizimde işyerinde oluyor stres bazen acaip etkileniyorum ama dediğin gibi bir süre sonra bünye alışmış oluyor.

offff hayatımız stres zaten bizimde işyerinde oluyor stres bazen acaip etkileniyorum ama dediğin gibi bir süre sonra bünye alışmış oluyor.
Problemli bi amirle çalışıyorum canım günü gününü dakikasi dakikasını tutmuyor büyük stresteyim Allah yardımcımız olsun

Problemli bi amirle çalışıyorum canım günü gününü dakikasi dakikasını tutmuyor büyük stresteyim Allah yardımcımız olsun
aminn aminnn hepimiz içim Allah dermansız dert vermesin ama özel hayatımız koşturmamız yetmiyormuş gibi birde iş hayatındaki stres fazla geliyor kadın olarak daha hassas yapıdayız ve daha çok takıyoruz. yinede buna şükür çok hemde!!!

çok şükür tabiki ama kişisel problemlerini etrafa saçan insanlardan nefret ediyorum kimsenin kaprisini rahatsızlığını çekmek zorunda değil kimse bizim de problemlerimiz var bunlar yüzünden problemlerimiz de büyüyor

aynen öyle yeri geliyor insan en yakınına bile tahammül edemiyor alınıyor kırılıyor birde el dediğimiz şahısların üstümüze gelmesi iyice yıpratıyor bizi. eşim umursamaz yapılı biridir yani öyle kolay kolay alınganlık göstermez birine kırılmaz onun gibi olmak isterdim

erkekler çoğunlukla öyle canım alınma kırılma olmaz da biraz sinirlenme gurur olur benimkinde de, çekiyoruz işte elin kahrını gidip eşime nazımı geçiriyorum olabildiğince napayım

erkekler çoğunlukla öyle canım alınma kırılma olmaz da biraz sinirlenme gurur olur benimkinde de, çekiyoruz işte elin kahrını gidip eşime nazımı geçiriyorum olabildiğince napayım

aynen öyle akşam anlıyor zaten yine kim sinirlendirdi seni diye suratım 5 karış oluyor :)

aynen öyle akşam anlıyor zaten yine kim sinirlendirdi seni diye suratım 5 karış oluyor :)
bide o var ya hep gülücen eşim hemen noldu noldu niye yüzün asık yani bişey yok da desem artık inanmıyor sadece yorgun olduğuma da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…