2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Allah razı olsun. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşAllah canım... Rabbim bebeğiminde sağlıkla tutunmasını nasip etsin inşaAllah...
Aminnn canım sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar adet oluyorum sanirim az az lekelrim gelmeye basladı ama idrarimda agır bir koku var yanma v.s yok neden olabilir acaba ?

Kızlar adet oluyorum sanirim az az lekelrim gelmeye basladı ama idrarimda agır bir koku var yanma v.s yok neden olabilir acaba ?
Merhaba canım yerlesmenin de lekenmeyle olduğu söyleniyor ama reglin ne zamandi

Kanamam oldu biraz inşaAllah yerleşme kanamasıdır bide düşük olmasın diye progestan verdi onunda yan etkisinde kesilme kanaması diye bişey yazıyor ama inşaAllah hayırlısı olur...
Canım yerleşme olduktan sonra beta yükseliyor ya ama bilemedim şimdi çok kırmızı ise doktoruna sor istersen

Canım yerleşme olduktan sonra beta yükseliyor ya ama bilemedim şimdi çok kırmızı ise doktoruna sor istersen
Daha hastaneye gelmemiş onu bekliyorum canım arayıp gidecem inşaAllah dua et bana. Önce koyu değildi ama azda olsa koyu geldi önceki gibi galiba

Gittim tahLil verdim canım öğleden sonra çıkacak. Kanamam fazlalaştı doktor sürekli sırt üstü yat progestanı at düzenli olarak dedi bakalım

Çıktı canım gebeliğin devam ediyor ama düşük tehlikesi var bi hafta boyunca yatacaksın dedi

Amaaan zaten ortada yumurta yok ki gelisse bakalım bebek tedavisine ne zaman gecebilicem
Kontrolum vardı bugün hiç buyumemeis yumurtalar pazartesi tekrar çağırdı. Üzüldüm biraz doktor umutsuz olma normal kadınlarda bile 16. Günde büyüyen var hem olmazsa diğer aya olur dedi. Bide glukofen verdi d vitamini ile. Ama çok az dozlarla başlatıyor . günde yarım tablet al dedi

Yaa kaç mm kalmış ki bekle bakalım arkadaşım aşılama oldu 23. Günde ancak büyüdü yumurtası o da 17.5 mm ama hamile su an çok şükür glukofen ne ki canım d vitamini ben de kullanıyorum ampul kırıp ekmeğe dokuyorum sanırım o da önemli yumurtlama için benim 8 çıkmıştı d vitamini 30 üstü olması gerekiyomus b12 de düşük iğne olmam lazım

10. Günde gittim canim pt tekrar çağırdı. PCO olanlarda insulin direnci oluyormuş pcolular kullaniyo genelde. Bunu kullanıp da çok hamile kalan var canim. İnşallah işe yarar bende de. İyi bi doktora benziyo hiç olumsuz konuşmuyorlar zaten şu anda büyümesini beklemiyordum dedi..

Benimde klomen ve ovitrellede 5. Ayım sonuc 5 nisanda belli olacak insallah bu sefer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…