2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Progestan verirdi normal sartlarda, ilac icemiyosan da ignesi falan olmali, kanaman olmasina ragmen bisey yapilmamasini anlayamadim ben, bana her ihtimale karsi gunde 2 progestan verdi doktorum ama senin degerin iyi gorunuyo, insallah düşük falan olmaz. Allah yardımcın olsun canim, nasipten otesi yok.

Ben pko hastasıyım yumurta tembelliğim var p yuzden verdi. Yani normalde yumurtalarım buyumuyordu catlamıyordı. Bu klomen fazla yumurta oluşmasını ve buyumesini sağlıyor. iğneyle de yumurtalar çatlatılıyor işte. Klomen çocuk için ilk tedavi bence doktorunuz doğrusunu yapmş

bilemedim ki bende herhangi bir rahatsızlık yok çok şükür adetlerim de düzenli yani olmadan ilk denemede vermesini garipsedim ama doktor doğrusunu biliyordur diye bişey demedim. artık olan oldu yapacak bişi yok.

Kızlar ne durumdayız benim ateş biraz yüksek seyrediyor regl de gelse çok mutlu olucam

Kızlar ne durumdayız benim ateş biraz yüksek seyrediyor regl de gelse çok mutlu olucam
BenBenim rin klomen bitiyor cuma kontrole gidecem canim . ama nedense yumurtalar çok gelismicek gibime geliyor tek ilaçla.kendimi olumsuza alistirdim ama haktan hayırlısı. İlaç aliyo musun canim

BenBenim rin klomen bitiyor cuma kontrole gidecem canim . ama nedense yumurtalar çok gelismicek gibime geliyor tek ilaçla.kendimi olumsuza alistirdim ama haktan hayırlısı. İlaç aliyo musun canim
Evet canım progestan içiyorum akşamları onu içtiğim halde ateş 36.9 dan 36.5 a düştü ama yine de yüksek seyrediyor 36 yi zor gecerdim
Hayırlısı canım takipte olman güzel ben kullandım takibe de çağırmadı resmen boşuna bi ay kullandım o zaman prolaktin sorunu yoktu lh da çok yüksek değildi normal kabul etmişti klomen yumurta ni beslicek dedi sonraki ay yumurta takibi yaparız dedi doktor değiştirdim ben de

Ateş takibiyle ilgili pek bilgim yok canim umarım istediğin gibidir :) keşke takip ettirseydin ama doktorun demesi lazım bilgimiz olmuyor bizim çoğu şeyden.. Gerçekten burası arkadaşların tecrübeleri çok yol gosteriyo bize. Doktora birşeyler sorunca sen biraz biliyon bu konuları dedi :))

Canim bebeklerimizin dogacagi tarih ayni gibi gorunuyor, sen keseyi gordun mu, bi de beta hcg ni ne zaman olcturdun, kac cikmisti?
Oyle gorunuyo canim.ben hcg ye baktirmadim.idrar testi yaptim pozitif cikti.hatta foto gondermistim buraya.testten 15 gun snra doktora gittigimde kesenin gorundugunu 5 haftalik oldugunu soyledi.3 hafta sonra kontrole cagirdi beni ama bundan onceki gebeligimde kalbi durmustu.acaba 3 hafta beklemesem mi?

Hayır canım iğne oluyorum sabah akşam bademcikler şişti senin durum nasıl
Yaa çok geçmiş olsun canım bende kötüyüm aferdersin aylardır öksürük balgam geçmiyor tedaviye cevap veriyorum nasıl bi bunyem varsa. Yarın yumurta kontrolüne çağırdı o zman belli olacak bakalım nasıl etki etmis

Sana da geçmiş olsun canım hayatımda ilk defa bademciklerim bu şekilde şişti hadi inşallah güzel haberler gelir yarın senden de canım

Sana da geçmiş olsun canım hayatımda ilk defa bademciklerim bu şekilde şişti hadi inşallah güzel haberler gelir yarın senden de canım
Sağol canım. Dikkat et tedavini yarım koyma kesinlikle çünkü gtibal enfeksiyonlar da yumurtanın gelişmesine engel olurmuş.. Bakalım canim pek umudum yok geliştiğine dair ama gorecez yarın

Sağol canım. Dikkat et tedavini yarım koyma kesinlikle çünkü gtibal enfeksiyonlar da yumurtanın gelişmesine engel olurmuş.. Bakalım canim pek umudum yok geliştiğine dair ama gorecez yarın
Amaaan zaten ortada yumurta yok ki gelisse bakalım bebek tedavisine ne zaman gecebilicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…