- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
Progestan verirdi normal sartlarda, ilac icemiyosan da ignesi falan olmali, kanaman olmasina ragmen bisey yapilmamasini anlayamadim ben, bana her ihtimale karsi gunde 2 progestan verdi doktorum ama senin degerin iyi gorunuyo, insallah düşük falan olmaz. Allah yardımcın olsun canim, nasipten otesi yok.Arabadan bile inerken eşim koşuyor tutuyor bise yapmdm eve kadın alıyorum zaten tıpuklu gıymıyorum hiç bişe yapmıyorum resmen noldu nasıl oldu bılmıuorm cuma beri kahverengı akıntım var bugun kanama şeklınde oldu hastaneye gıttık dırek kan fılan verdk değerler norml dıyo ama düşük olabılır dıyo birşey olmadan ilacda vermk ıstmyo cnku ben ılac içemiyorum
Ben pko hastasıyım yumurta tembelliğim var p yuzden verdi. Yani normalde yumurtalarım buyumuyordu catlamıyordı. Bu klomen fazla yumurta oluşmasını ve buyumesini sağlıyor. iğneyle de yumurtalar çatlatılıyor işte. Klomen çocuk için ilk tedavi bence doktorunuz doğrusunu yapmşbirşey soracağım. doktor klomen ve iğneyi neden verdi size? bana da doktorum bu ay ilk denememiz olmasına rağmen klomen ve iğne verdi ki herhangi bir sorun da yoktu sordum takviye olsun herhangi bir sorundan dolayı değil diyor ama kafamı kurcalıyor bu aralar boşuna vücuduma ilaç girdi diye... bugün bat ama regl olacağım büyük ihtimal çok ağrı yaptı maalesef
Ben pko hastasıyım yumurta tembelliğim var p yuzden verdi. Yani normalde yumurtalarım buyumuyordu catlamıyordı. Bu klomen fazla yumurta oluşmasını ve buyumesini sağlıyor. iğneyle de yumurtalar çatlatılıyor işte. Klomen çocuk için ilk tedavi bence doktorunuz doğrusunu yapmş
BenBenim rin klomen bitiyor cuma kontrole gidecem canim . ama nedense yumurtalar çok gelismicek gibime geliyor tek ilaçla.kendimi olumsuza alistirdim ama haktan hayırlısı. İlaç aliyo musun canimKızlar ne durumdayız benim ateş biraz yüksek seyrediyor regl de gelse çok mutlu olucam
Evet canım progestan içiyorum akşamları onu içtiğim halde ateş 36.9 dan 36.5 a düştü ama yine de yüksek seyrediyor 36 yi zor gecerdimBenBenim rin klomen bitiyor cuma kontrole gidecem canim . ama nedense yumurtalar çok gelismicek gibime geliyor tek ilaçla.kendimi olumsuza alistirdim ama haktan hayırlısı. İlaç aliyo musun canim
Ateş takibiyle ilgili pek bilgim yok canim umarım istediğin gibidir :) keşke takip ettirseydin ama doktorun demesi lazım bilgimiz olmuyor bizim çoğu şeyden.. Gerçekten burası arkadaşların tecrübeleri çok yol gosteriyo bize. Doktora birşeyler sorunca sen biraz biliyon bu konuları dedi :))Evet canım progestan içiyorum akşamları onu içtiğim halde ateş 36.9 dan 36.5 a düştü ama yine de yüksek seyrediyor 36 yi zor gecerdim
Hayırlısı canım takipte olman güzel ben kullandım takibe de çağırmadı resmen boşuna bi ay kullandım o zaman prolaktin sorunu yoktu lh da çok yüksek değildi normal kabul etmişti klomen yumurta ni beslicek dedi sonraki ay yumurta takibi yaparız dedi doktor değiştirdim ben de
Canim profiline girip bebeginin tahmini dogum tarihini yaziyosun, son adet tarihini degil@balbebis canim bu gebelik gunlugu nasil yapiliyor?
Canim bebeklerimizin dogacagi tarih ayni gibi gorunuyor, sen keseyi gordun mu, bi de beta hcg ni ne zaman olcturdun, kac cikmisti?Deneme amacli yaziyorum
Oyle gorunuyo canim.ben hcg ye baktirmadim.idrar testi yaptim pozitif cikti.hatta foto gondermistim buraya.testten 15 gun snra doktora gittigimde kesenin gorundugunu 5 haftalik oldugunu soyledi.3 hafta sonra kontrole cagirdi beni ama bundan onceki gebeligimde kalbi durmustu.acaba 3 hafta beklemesem mi?Canim bebeklerimizin dogacagi tarih ayni gibi gorunuyor, sen keseyi gordun mu, bi de beta hcg ni ne zaman olcturdun, kac cikmisti?
Canim ne durumdasin adet oldun muKızlar ne durumdayız benim ateş biraz yüksek seyrediyor regl de gelse çok mutlu olucam
Hayır canım iğne oluyorum sabah akşam bademcikler şiştiCanim ne durumdasin adet oldun mu
Yaa çok geçmiş olsun canım bende kötüyüm aferdersin aylardır öksürük balgam geçmiyor tedaviye cevap veriyorum nasıl bi bunyem varsa. Yarın yumurta kontrolüne çağırdı o zman belli olacak bakalım nasıl etki etmisHayır canım iğne oluyorum sabah akşam bademcikler şiştisenin durum nasıl
Sana da geçmiş olsun canım hayatımda ilk defa bademciklerim bu şekilde şiştiYaa çok geçmiş olsun canım bende kötüyüm aferdersin aylardır öksürük balgam geçmiyor tedaviye cevap veriyorum nasıl bi bunyem varsa. Yarın yumurta kontrolüne çağırdı o zman belli olacak bakalım nasıl etki etmis
Sağol canım. Dikkat et tedavini yarım koyma kesinlikle çünkü gtibal enfeksiyonlar da yumurtanın gelişmesine engel olurmuş.. Bakalım canim pek umudum yok geliştiğine dair ama gorecez yarınSana da geçmiş olsun canım hayatımda ilk defa bademciklerim bu şekilde şiştihadi inşallah güzel haberler gelir yarın senden de canım
Amaaan zaten ortada yumurta yok ki gelisse bakalım bebek tedavisine ne zaman gecebilicemSağol canım. Dikkat et tedavini yarım koyma kesinlikle çünkü gtibal enfeksiyonlar da yumurtanın gelişmesine engel olurmuş.. Bakalım canim pek umudum yok geliştiğine dair ama gorecez yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?