2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Doktoraa gittin mi canim ilac vermedimi rastgele ilac alma hormonlarini bozma derim
Gittim canım ışte gebelik baktı olmayınca ilaca baslicaktim yok tabi doğal olarak ilaca baslicam bu akşam ama ateşten de yumurtladiysam zaten regl gelir de ben işimi garantiye alicam ilaç zaten progestan hamileler bile kullanıyor ya düşük tehlikesi için

Biliyorum canim kullandm bende bir ay tamam o zaman kullan canim

Doktor düşükten şüphelniyo kan aldı bgun 553 cıktı çarsamba bdha yapck ilac vereck ona göre regl kanaması gbı kanamam ve sancım var suan

Doktor düşükten şüphelniyo kan aldı bgun 553 cıktı çarsamba bdha yapck ilac vereck ona göre regl kanaması gbı kanamam ve sancım var suan
Ay canım inşallah tutunur yaa çok üzüldüm ilaç vermedi mi ki

Hayir kizmanin anlami ne anlamadim ki suan kanaman coksa git diyorum yani acile kotu bisey mi diyorum ben insallah bebegin iyidir
Canım sabahtan beri hastanedeyım kan alıyorlar ultrasyonla bakıyorlar zaten ultrasyonda bebek gözkmuyor daha kanamaya yapack birşey yok dıyorlar kan değerm normal şuan ıkı gun sonra tekrar bakılackmış ama ben düşük yaşadgmı hissediyorum bu yakıyor canımı

Suan sana dua ediyorum umarm iyidir bebegin ama canini sıkma iyi olcak Allahi izniyle hic hamile kalamadgm icin seni anlamakta zorluk cekiyorum herhalde kusura bakma sende alanda verende Rabbim uzulme senin bebegun iyi olcak tutuncak sana

Suan sana dua ediyorum umarm iyidir bebegin ama canini sıkma iyi olcak Allahi izniyle hic hamile kalamadgm icin seni anlamakta zorluk cekiyorum herhalde kusura bakma sende alanda verende Rabbim uzulme senin bebegun iyi olcak tutuncak sana
Ben hamile oldugumu da öğrenmeden önce hissettim bunu da hissediyorum

Cok uzudum canim ya insallah birsey olmaz.agir bi is mi yaptin? Bende cok kotu grip geciriyorum.bebegime birsey olacak diye cok korkuyorumbu konuda bi bilgisi olan var i?

Cok uzudum canim ya insallah birsey olmaz.agir bi is mi yaptin? Bende cok kotu grip geciriyorum.bebegime birsey olacak diye cok korkuyorumbu konuda bi bilgisi olan var i?
Arabadan bile inerken eşim koşuyor tutuyor bise yapmdm eve kadın alıyorum zaten tıpuklu gıymıyorum hiç bişe yapmıyorum resmen noldu nasıl oldu bılmıuorm cuma beri kahverengı akıntım var bugun kanama şeklınde oldu hastaneye gıttık dırek kan fılan verdk değerler norml dıyo ama düşük olabılır dıyo birşey olmadan ilacda vermk ıstmyo cnku ben ılac içemiyorum

Hayirlisi neyse o olsuncanm.bende dort ay once dusuk yaptm cok korkuyorum yine birsey olacak diye.ama nasibimizse gelir zaten dua etmekten baska yapabilecegimiz birsey yok

Bu ay bende klomen kullandım 18 martta çatlatma iğnesi vuruldum. İnşallah hamile kalırız inşallah....

Bu ay bende klomen kullandım 18 martta çatlatma iğnesi vuruldum. İnşallah hamile kalırız inşallah....

birşey soracağım. doktor klomen ve iğneyi neden verdi size? bana da doktorum bu ay ilk denememiz olmasına rağmen klomen ve iğne verdi ki herhangi bir sorun da yoktu sordum takviye olsun herhangi bir sorundan dolayı değil diyor ama kafamı kurcalıyor bu aralar boşuna vücuduma ilaç girdi diye... bugün bat ama regl olacağım büyük ihtimal çok ağrı yaptı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…