2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

İnşallah canım gerçekten iyi konuştu ben kısırlık tedavisi gorucem zannediyodum artık ona hazirlanmistim çok şükür şimdi prolaktin sorununu halletmek kaldı inşallah güzel olur herşey
Canim bak ne güzel.olumlu konuşmuş doktorun. Prolaktini hallettin mi gerisi kolay allahın izniyle. Yakındır inşallah mutlu haberi vermemiz

Canim bak ne güzel.olumlu konuşmuş doktorun. Prolaktini hallettin mi gerisi kolay allahın izniyle. Yakındır inşallah mutlu haberi vermemiz
Amin inşallah canım ya içim rahatladı gerçekten çok sorun var ne zaman halledicem bunları diyodum

Amin inşallah canım ya içim rahatladı gerçekten çok sorun var ne zaman halledicem bunları diyodum
Doktira gitmekle iyi yaptin canim kizma bana ama benim gibi inat ettin sen de gelmesini bekledin. stres ettikçe ustune düştükçe daha da uzardi. Şimdi tarlusal mi kullanacan

Evet bir iki gun oldu canim kanama am
Teşekkür ederim tatlım banada doktor anestezisiz cekelim hem daha kaliteli hemde gerek yok anestezi almana demişti bakalım sonrasında kanama oldumu birde sonrasında ilişki yasakmı
Evet oldu canm ama cok az leke seklinde bana bjsey demedi ama ben iki gun durdum canm insallaj guzel sinuc alirsin

Dun hormon tahlillerimi verememistim erken gitmeme rağmen sıra kalmamıştı. Bende sağlık ocağından TSH a ve diğer vitaminleri sekerime falan baktirayim dedim. Sonuç çıkmış bi sorun yok canım. Sukur. TSH da 2.80 den 2.02 ye dusmus

Doktira gitmekle iyi yaptin canim kizma bana ama benim gibi inat ettin sen de gelmesini bekledin. stres ettikçe ustune düştükçe daha da uzardi. Şimdi tarlusal mi kullanacan
Valla öyle bu prolaktinle gelmezdi regl tarlusal alicam canım

Çok iyi canım güzel değerin hadi bebiste gelsin inşallah

İnşallah özelde bu doktoru sevdim baslayabilirim ama önce endokrin testlerinin hepsi yapılsın prolaktin önemli gerisi normal dedi polikistik görünüm var ama sendrom diyemem senin için sendrom daha farklı dedi
Gecmiş olsun tekrardan tatlım tedavini başarıyla ol inşallah hemen hamile kalırsın canım

İnşallah özelde bu doktoru sevdim baslayabilirim ama önce endokrin testlerinin hepsi yapılsın prolaktin önemli gerisi normal dedi polikistik görünüm var ama sendrom diyemem senin için sendrom daha farklı dedi
Gecmiş olsun tekrardan tatlım tedavini başarıyla ol inşallah hemen hamile kalırsın canım
Evet bir iki gun oldu canim kanama am

Evet oldu canm ama cok az leke seklinde bana bjsey demedi ama ben iki gun durdum canm insallaj guzel sinuc alirsin
Amin inşallah canım

Kızlar bu arada benim ateş bu sabah 36.9 tavan yaptı şaşırdım acaba yumurtlama mi oldu bu akşam da sokturucu baslicam

Canm gunun gecti mi bide yumurtluyosan ve bebek istiyosan neden sokturucu aliyosun alma
Benimki biraz karışık canım iki aydır olmuyorum ben gebelik yok atesim bugün fırladı ama ilişki yok zaten beş altı gündür yani umudum yok regl istiyorum gelsin biran önce

Benimki biraz karışık canım iki aydır olmuyorum ben gebelik yok atesim bugün fırladı ama ilişki yok zaten beş altı gündür yani umudum yok regl istiyorum gelsin biran önce
Doktoraa gittin mi canim ilac vermedimi rastgele ilac alma hormonlarini bozma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…