2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Kasımdan beri korunmuyorum canım benim de geç olurdu ama 30 40 gün arası değiştirdi malesef iki ayı geçti hala olmadım gitgide uzuyor

Merhabalar canim. Ne tedavisi oluyosun sorunun ne

Merhaba canım hoşgeldin amin inşallah ne tedavisi görüyorsun ?
Cok sık girmiyorum kızlar bu ara moralim bozuluyo biraz..Tesekkur ederim hosbulduk..Tup bebek tedavisi goruyorum ikici negatifimi yılbası günü aldim 3. Icin kafami toplamam gerekiyo..Suan bilinen bi sorun yok sebepsiz yani basta sperm az falandi simdi normal 2 yildir istiyoruz iste hayirlisi..

Bugun dr a gidecektin canim ne oldu?
Saat bir buçukta randevum canım kafam çok karışık yapılacak testler var ilaç bekliyorum ama bi yandan da prolaktin 122 ve etkisi çok goguslerime degsem canım yaniyo sancı yapiyo regl de gelmiyor ilaç kullansam diğer testleri etkiler napicam bilmiyorum

Saol canim yok deildi canim ben bide normal cekildim kasmadgn surece kendini yok bisy yani kuzum
Teşekkür ederim tatlım banada doktor anestezisiz cekelim hem daha kaliteli hemde gerek yok anestezi almana demişti bakalım sonrasında kanama oldumu birde sonrasında ilişki yasakmı

Canim guveebilecegin bi dr bul ve dediklerini uygula, merak etme artik her seyin bi cozumu var ve doktora gitmeye karar vermekle cok iyi yaptin bence. Insallah sen de guzel haberler vereceksin bize.

Amin canım Birazdan yine doktora gidicem beklemenin faydası yok
En iyisi tatlım aslında ama okadar iyi anlıyorumki doktora gidip anlatmaya bile artık sıkılıyo insan ama moralini hep yüksek tut hormonlarımız direk morale neşeye baglı bak bir cok örnek verdi doktor bana hatta ilk gittigim doktor pco hastasıydı ve 3 cocugum var demişti şehir başka şehire gecince bırakmak zorunda kalmıstım ama okadar neşeli bir kadındıki yani hersey bizim psikolojimize bağlı moral bozmucaz inşallah

Merhaba arkadaşlar bende artık gebelik istiyorum 5 yıllık evliyim bu ay bıraktık korunmayi adetime 3 gün var, cok merak ediyorum hamile miyim

Canim guveebilecegin bi dr bul ve dediklerini uygula, merak etme artik her seyin bi cozumu var ve doktora gitmeye karar vermekle cok iyi yaptin bence. Insallah sen de guzel haberler vereceksin bize.
Şimdi çıktım doktor ultrasonda pko var ama hormonların öyle sendromun var denecek şekilde değil bu bazen normal kadınlarda bile gördüğümüz bi görüntü dedi daha çok prolaktine yönelik tedavi gormelisin sorunun o görülüyor dedi gebelik testi istedi her ihtimale karşı ilaçtan önce ona bakalım pazartesi ara beni ilaç başlarız dedi

İnşallah özelde bu doktoru sevdim baslayabilirim ama önce endokrin testlerinin hepsi yapılsın prolaktin önemli gerisi normal dedi polikistik görünüm var ama sendrom diyemem senin için sendrom daha farklı dedi

Iyi canim bak ne guzel olumlu konusmus doktorun :) Benim de gecen ay prolaktin yuksekti, dostinex kullandim ve hemen hamile kaldim cok şükür, hadi darisi basina ama hep dr kontrolunde ol canim, kendi haline birakma, doktorun gerekli tedaviyi yapsin her sey yoluna girecek ve bize guzel haberler vereceksin insallah:)

İnşallah canım gerçekten iyi konuştu ben kısırlık tedavisi gorucem zannediyodum artık ona hazirlanmistim çok şükür şimdi prolaktin sorununu halletmek kaldı inşallah güzel olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…