2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Canımsın çok teşekkür ediyorum evet bende baktım nette biraz kimisi diyor ki kanamanın başlangıcını adet tarihiniz olarak baz alın kimisi de diyor ki adet olmanız gereken tarihi baz alın çok kafam karışık doktorumu değiştireceğim bir de yapı olarak pimpiriğim :) sen hamile misin peki şimdi Rabb'im en kısa sürede seni de meleğine kavuştursun inşallah...

Amin inşallah henuz hamike degilim 5gun kaldi bata bekliyorum :) ne demek canim birazcik faydam olduysa ne mutlu bana. Kanamanin ilk gunu adet baslangici sayiyorsun. Benim dongum 28 gundu sonrasinda 26 gune dustu ama bu ay gelemmesini istedigim bat 27.gun olacak duzenim bozulmadi yani.

Ya kızlar hala sonuç çıkmadııı

kızlar sabah yaptığım ovulasyon testi koyu demiştim şimdi yaptım daha da koyu kontrol çizgisinden fazla. dün gece beraberlik olmuştu. şimdi bu gece yimi değerlendirelim yoksa yoksa yarın sabahı ve sonraki günümü. hangisi daha doğru olur. eğer yumurta koyu çizgi silikleşince çatlamış oluyorsa ve 24 sat yaşıyorsa sabah olması tutturmak için daha mı uygundur. çünkü şuan sabaha göre tam koyu.

Canım bence sabah :) hem spermlerde kaliteli oluyormuş canım

Sabah olsun canım bence resim var mi testlerinin atsan ?

İste testim canim

Eklentiler

• IMG_20160224_213016.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 58
Mrb kızlar bende tedavıye basladım salı gunu klomen kullanyrum aşılama için başladım hadı hayırlısı Allah hepımıze sıfa versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…