bugünü kesinlikle değerlendirin her ihtimale karşı yarını da değerlendirebilirsin bence zaten silikleştikten sonra çatlamış geçmiş oluyor gün aşırı devam etmek istersen de olabilirtest aldım canım adetim bittiğinden beri yapıyordum dün çizgi koyulaşmaya başladı bu sabahta tam koyu oldu
Canim koyudan kastin t cizgisi c den daha koyu dimi? aksam 6~7 gibi yine yap eger siliklesmeye basladiysa catlamis demektir yumurta salindiktan sonra 24 saat yasiyor ona gore iliski planini yaparsintest aldım canım adetim bittiğinden beri yapıyordum dün çizgi koyulaşmaya başladı bu sabahta tam koyu oldu
Aynen canım ben 3 ten sonra saat başı bakıcam mutlaka haber vercem size inşallah vardır yaYa netten bakabilmen lazim hem normalde tekrar gidersen 4,30da cikiyor sonuclar degisikmis
Insallah canim. Benimde 6 gun kaldi karnim ve belim agriyor bugun sanki adet akintim varmis gibi hissediyorum sol kasigimda cok agriyor bakalim ne cikacak :)Aynen canım ben 3 ten sonra saat başı bakıcam mutlaka haber vercem size inşallah vardır ya
Ay çok güzel canım rüyanInsallah canim. Benimde 6 gun kaldi karnim ve belim agriyor bugun sanki adet akintim varmis gibi hissediyorum sol kasigimda cok agriyor bakalim ne cikacak :)
Birde sabah ezanindan sonra ruyamda esimi gordum uzanmis yaninda 7~8 aylik topac gibi bir kiz cocugu esim nazlatiyir kizda kikir kikir guluyor. Bende ayakta onlari izliyorum ay nasil keyifliler inanilmaz haz aldim insallah guzel haberlerin mujdecisidir ruyada bu kadar guzel duyguysa gercegini gormek nasil bir duygudur Rabbim yasatir inşallah
Yasadigim kimyasal gebelikten dolayi belirtilere hazirlikliyimda iste oylede olunca insan dahada bir ümitlendiriyor bakalim ilerleyen gunler ne gosterecek :) ilk haberi senden alalim hayirlisiyla inşallahAy çok güzel canım rüyaninşallah hamilesindir tatlım . Benimde adete 4 gün kala 20 saniyelik adet sancısı yaşadım hep o yüzden onlar seni korkutmasın inşallah bebek vardır
Amin inşallah canım dua edelimYasadigim kimyasal gebelikten oteri belirtilere hazirlikliyimda iste oylede olunca insan dhada bir ümitlendiriyor bakalim ilerleyen gunler ne gosterecek :) ilk haberi senden alalim hayirlisiyla inşallah
Aminnn inşallah kaç gün var bat aSelam kızlarbende bu ay hamile kalamzsam klomen başlanacak ınşaAllah hepimiz tez zamanda hamile kalirrriiiiizzzzz
Canım daha çok varAminnn inşallah kaç gün var bat a
Olsun olsun geçer saymamaya çalışCanım daha çok var11 gün çok çok
Canım senin bat kacOlsun olsun geçer saymamaya çalış
22 şubattı canım geçti bugun kan testi verdim akşama çıkıcakCanım senin bat kac
Hala nasil cikmaz ya bakiyosun dimi netten22 şubattı canım geçti bugun kan testi verdim akşama çıkıcak
Tabi canım bakıyom halaaaHala nasil cikmaz ya bakiyosun dimi netten
Aay canım hadi İnşaAllah hamissindir22 şubattı canım geçti bugun kan testi verdim akşama çıkıcak
Canim benm gecmis olsun bende ocak ayinda kimyasal gebelik yasadim ilk hamileliklerin %50 sinde bu durumla karsilasiliyor dedi doktorum. Iyi yanindan bak hamile kalabiliyorsun o yuzden senden test yada rahim filmi cekilmeni istemiyorlar en basta. Ayrica kimyasaldan sonra ilk 3 ayda hamile kalan cok oluyor. Bu arada hormon testlerini yaptirmissindir umarim onlar hamilelik icin cok onemli yaptirmadiysan adetin 3.gunu ac karina gidip uaptirmalisin. Eger yumurta takibi yapmayacak direkt gun verdiyse bence ovulasyon testi alip yumurtlamani takip ederek sansini arttirabilirsin doktorununde dedigi gibi herkes ayni gunlerde yumurtlamiyor isini saglama al bence inşallah en kısa surede bebisine kavusursun sagliklaMerhaba arkadaşlar 3 gün önce kimyasal gebelik geçirdim bugün doktora muayene oldum ve 3 ay boyunca adetten sonraki 14.15 ve 16. Gününde birlikte olmamızı söyledi eğer 3.ayın sonunda gebe kalmazsam aşılama deneyeceğiz dedi...fakat bunun öncesinde ne hsg istedi ne de yumurta çatlatma iğneleri ve ilaçlarından bahsetti...bunları sorduğumda "ukala" damgası yerim diye ağzımı açamadım..sizce doktorumu değiştirmeli miyim?
Canim benm gecmis olsun bende ocak ayinda kimyasal gebelik yasadim ilk hamileliklerin %50 sinde bu durumla karsilasiliyor dedi doktorum. Iyi yanindan bak hamile kalabiliyorsun o yuzden senden test yada rahim filmi cekilmeni istemiyorlar en basta. Ayrica kimyasaldan sonra ilk 3 ayda hamile kalan cok oluyor. Bu arada hormon testlerini yaptirmissindir umarim onlar hamilelik icin cok onemli yaptirmadiysan adetin 3.gunu ac karina gidip uaptirmalisin. Eger yumurta takibi yapmayacak direkt gun verdiyse bence ovulasyon testi alip yumurtlamani takip ederek sansini arttirabilirsin doktorununde dedigi gibi herkes ayni gunlerde yumurtlamiyor isini saglama al bence inşallah en kısa surede bebisine kavusursun saglikla
Ooo hic stres yapma o zaman doktoruna guven ama dedigim gibi yumurtlamayi internetten verebilecegin ovulasyon testleri ile takip et istersen. Troid ile ilgili pek bilgim yok ama kizlardan bilgisi olan vardir muhakkak. Bu arada bilgin olsun kimyasaldan sonra kiminde adet 5~10 gun gec geliyor kimindede erken o yuzden doktorun ilskiye gir dedigi gunler sacmalik olmus sen yumurtlamani kendin takip et tatlim.Çok ama çok teşekkür ederim yorumun için evet tüm hormon tetkiklerim yapıldı e2 28 prolaktin 19.7 fsh 6.76 amh 4.84 progesteron 23.4 eşimin spermiogramında da sıkıntı görünmüyor fakat tsh 0.072 benim troid rahatsızlığım var bundan mı kaynaklanıyor bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?