2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Sende kafani biraz rahatlat canim inan takip ettikçe daha çok takıyor insan. Sen öncelikle su tedavini ol ondan sonrası iyi olacak inşallah hepimiz icin
valla canım atım aklımdan zaten hıc bısey yok suan sadece hastalıgımdan korkuyorum bugun sıntıgrafı cekıldım yarın sonuc alcam ısallah ıyı olur

dahiliyeye gittim bugün endokrine sevk etti o da 9 marta randevu verdim bekle dur yani

dahiliyeye gittim bugün endokrine sevk etti o da 9 marta randevu verdim bekle dur yani
Araştırma hastanesi mi canim yine. En az iki hafta sonraya atiyolar yaa. Bende KBB ye gittim bugün. Sinüsler doluymuş bir suru ilaç verdi

Araştırma hastanesi mi canim yine. En az iki hafta sonraya atiyolar yaa. Bende KBB ye gittim bugün. Sinüsler doluymuş bir suru ilaç verdi
Evet canım araştırma iki hafta sonraya yazdı surunuyoruz resmen

Kızlar sağlık ocağına gidiyorum şimdi kan testi vericem benim için dua edin lütfen
22 şubat 36,7
23 şubat 36,8
24 şubat 36,7 Bunlarda vucut ısım arkadaslar
Bide dün gece bir akıntım geldi içinde kırmızı kılcal damar gibi kan vardı inşallah yerleşme kanamasıdır

Hadi güzel haberler ver bize canım ateşin yüksek çok iyi sonuçta güzel çıksın inşallah

Ayyy hadi inşallah canim guzel haber ver bugun bize

Ay kızlar inşallah ya akşam 10 gibi falan çıkıyor artık sabredicem sizede haber vercem canlarım

Ay kızlar inşallah ya akşam 10 gibi falan çıkıyor artık sabredicem sizede haber vercem canlarım
ay niye o kadar geç yaa bikaç saate çıkardı aslında şimdi beklicez artık

günaydın arkadaşlar. bir sorum olucaktı size. benim ovulasyon günüm bugün. sat 10 şubat. ilişki tarihlerim 19-20 şubat 22-23 şubat. yani en son bu gece oldu. şimdi bugünü değerlendirsek mi yoksa gün aşırı olsun diye yarınımı değerlendirsek. sonrada gün aşırı devam ederiz. birde benim geçen ay ovulasyondan 7 gün sonra akıntım oldu acaba yumurtanın geç çatlama durumu oluyor mudur.

Ovulasyonunu neye göre baktın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…