benim onlar normal dedi doktor ama anti tpo takip edilsin dedi tsh giderek düşecektir de dedi muhtemelen o zaman ilaç başlanacak dedi işte dahiliyeye gönderdi daha detaylı bakılsın takip edilsin diyeelmol doktor benım ıkıncı testımde anti tpo ıstemedı bbıle tsh ıle t3 t4 istedi..benım t3de yuksek
canım sen hala ne duruousn.bu hastalık neler yapıo sölımı sana kadındakı yumurta sayısını azaltıyormıs döllenmeyı etkılyor ve adet suresı kısaltıyormus veya adet duzensızlıgı yapıomusbenim onlar normal dedi doktor ama anti tpo takip edilsin dedi tsh giderek düşecektir de dedi muhtemelen o zaman ilaç başlanacak dedi işte dahiliyeye gönderdi daha detaylı bakılsın takip edilsin diye
haklısın bekliyorum yalandan iş güç yoğun diye zaman kaybediyorum ben en iyisi yarın gideyimcanım sen hala ne duruousn.bu hastalık neler yapıo sölımı sana kadındakı yumurta sayısını azaltıyormıs döllenmeyı etkılyor ve adet suresı kısaltıyormus veya adet duzensızlıgı yapıomus
koşa koşa gıt canım bende yarın 8 de gıdıcem =(bu sıntıgrafı ıle nodul varmı vrsa sogukmu sıcakmı var o bellı oluyoms ve soguk nodul kanserlı olablıoms=(haklısın bekliyorum yalandan iş güç yoğun diye zaman kaybediyorum ben en iyisi yarın gideyim
Anladım canim . benim o değerlere hiç bakilmadi gelecek ay ayrıntılı baktirrim insallahyok canım seninki iyi gayet ideal gebelik için 2,5 altında istiyorlar işte 2 altında da iyi anti tpo sorun olan o olmasın yüksekte
Aslında bugün doktora gösterecektir. Başka işlerim vardı yarına kaldı artık canimcanım cok yuksek dııl ya doktora göster yıne cok cabuk duzelır bu deger suan bıle referanas aralıgında
gıt canım baktır ama senınkı sıkıntılı degıl benceAslında bugün doktora gösterecektir. Başka işlerim vardı yarına kaldı artık canim
İnşallah canim. Ama ben sizin değerleri çok anlamadım . ayrıntılı baktirmadim ben genel olarak bakıldı sadecegıt canım baktır ama senınkı sıkıntılı degıl bence
valla canım ben de yenı anlıyorum benım ılk önce kadın dogumcu bakıodu tsh dusuk cıktı sonra dahılıyeye gıttım ultrasonla bakıldı ve hashımato guatır teshısı kondu ve bde antı tpo ıle antıtrıglubın dıe bıseye bakıldı ama sen son gıttıgım doktor tam 3 sayfalık test ıstemıs sonuclardan anlamıyorum.bıse demedı sıntıgrafı ıstedı fılm gıbı bıse.. bana suanda hamıle kalabılırsın dıo ama bence moralımı bozmamak ıcın dıo degerım bırın ustıne cıkınca olcak benceİnşallah canim. Ama ben sizin değerleri çok anlamadım . ayrıntılı baktirmadim ben genel olarak bakıldı sadece
Onun için de ilaç tedavisi mi gerekli. Ben yüksek olunca sorun olduğunu biliyordum demekki düşük olması da sorun. Sen bi kere hamile kaldin sanırım . ondan sonra mi düşmüş acaba. Yoksa önce de mi böyleydi . boyleyse engel değilmiş hamileleigevalla canım ben de yenı anlıyorum benım ılk önce kadın dogumcu bakıodu tsh dusuk cıktı sonra dahılıyeye gıttım ultrasonla bakıldı ve hashımato guatır teshısı kondu ve bde antı tpo ıle antıtrıglubın dıe bıseye bakıldı ama sen son gıttıgım doktor tam 3 sayfalık test ıstemıs sonuclardan anlamıyorum.bıse demedı sıntıgrafı ıstedı fılm gıbı bıse.. bana suanda hamıle kalabılırsın dıo ama bence moralımı bozmamak ıcın dıo degerım bırın ustıne cıkınca olcak bence
bı gebelık gecırdım bebek öldu karnımda o zaman normalmıs degerım sonradan dusmus canımOnun için de ilaç tedavisi mi gerekli. Ben yüksek olunca sorun olduğunu biliyordum demekki düşük olması da sorun. Sen bi kere hamile kaldin sanırım . ondan sonra mi düşmüş acaba. Yoksa önce de mi böyleydi . boyleyse engel değilmiş hamileleige
Anladım canim inşallah değerlerimiz normale döner de gelir bebeklerbı gebelık gecırdım bebek öldu karnımda o zaman normalmıs degerım sonradan dusmus canım
İNŞALLAH CANI BENI BAT 3 MART BIDE DOGUM GUNUM O GUN AMA GTTI ARTIK TUM BEKLENTILERIM TAKIBIDE BIRAKTIM BIRAZ NORMALE BINSIN BARIAnladım canim inşallah değerlerimiz normale döner de gelir bebekler
Sende kafani biraz rahatlat canim inan takip ettikçe daha çok takıyor insan. Sen öncelikle su tedavini ol ondan sonrası iyi olacak inşallah hepimiz icinİNŞALLAH CANI BENI BAT 3 MART BIDE DOGUM GUNUM O GUN AMA GTTI ARTIK TUM BEKLENTILERIM TAKIBIDE BIRAKTIM BIRAZ NORMALE BINSIN BARI
Yoruldum bugun kafami rahatlatayim diye kendimi mutfaga attim butun yemek pasta falan bir gunu daha yedim. Sen naptin gelmedi dimi kirmizilar
Yok yok gelmedi canımmmYoruldum bugun kafami rahatlatayim diye kendimi mutfaga attim butun yemek pasta falan bir gunu daha yedim. Sen naptin gelmedi dimi kirmizilar
Sabah gelmezse bi test daha patlatirsin artik :))Yok yok gelmedi canımmminşallah hamişimdir
İyi yapmışın valla bendede misafir vardı aklıma getirmemeye çalışıyorum kırmızıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?