aa canım umıtsızlık yok nıye olmasın yepyenı bı ay bızım ıcın olucak ben ınanıyorumbenim de eşimin doğumgünü bat ımdan 5 6 gün sonra, o zamana netleşir yani hamile olup olmadığım, ben de doğum günü sürprizi verebilir miyim acaba?
hem ocak ayı içinde olucaz ya yılbaşı sürprizi de olur... ama kısmet tabi ne bileyim ümidim de yok gibi.
ne gıbı garıplık var canımYa benim ovulasyon testlerinde bir gariplik var tuhaf sonuçlar verdiler 2gundr ama resmini koymadım
test bozuk gıbı ya bendede gebelık testınde olmutu böyle bende pozıtıf sanmıtımçok garip değilmiya
bir oldu neyse dedim hade bu defa böle oldu ertesi gün aynı zamnda yine yaptım oda öle oldu. nedir bu testlerden çektiğimiztest bozuk gıbı ya bendede gebelık testınde olmutu böyle bende pozıtıf sanmıtım
sen yınede boş geçme=)bir oldu neyse dedim hade bu defa böle oldu ertesi gün aynı zamnda yine yaptım oda öle oldu. nedir bu testlerden çektiğimiz
geçermiyim aysen yınede boş geçme=)
günaydınGünaydın :)
ben testlerı dun sıparıs ettım ne zaman gelcek bakalım=)bu arada senın testlerın markası negeçermiyim ayisterse tek çizgi olsun ovulasyonda :))
şuan adını hatrlamıyorum ama eczaneden aldım bir kutuda 2 tane varben testlerı dun sıparıs ettım ne zaman gelcek bakalım=)bu arada senın testlerın markası ne
Eczanedekıler pahalı ya ben ınternetten sıparıs ettım 20 tlye 20 ovaluasyon 5 tande gebelık testı var ıcındeşuan adını hatrlamıyorum ama eczaneden aldım bir kutuda 2 tane var
ben 2-3 ay kadar önce öyle yapmştm ama sonuç alamadm nedense budefa böyle yapim dedimEczanedekıler pahalı ya ben ınternetten sıparıs ettım 20 tlye 20 ovaluasyon 5 tande gebelık testı var ıcınde
hakkımızda hayırlısı olsun=)olsunda o yada bu sekılde hııc önemlı degıl=)ben 2-3 ay kadar önce öyle yapmştm ama sonuç alamadm nedense budefa böyle yapim dedim
beklemedeyız canım napalım=)) ne ıcın randevun?kızlarr napıyosunuz :) bugun randevum var.
ay inşallah olur artık hergün bir hamile haberi almaktan sıkıldımhakkımızda hayırlısı olsun=)olsunda o yada bu sekılde hııc önemlı degıl=)
sanırım yumurta takibi yapacak sadece. 12. günüm bugün . ben ilaç filan verir sandım ama (klomen vs) adette çağırmadı.beklemedeyız canım napalım=)) ne ıcın randevun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?