2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Canım 21. gün testin ise yumurtlama var ama düşük 10 üzeri olmasını tercih ediyor doktorlar kaliteli yumurtlama için

Canım 21. gün testin ise yumurtlama var ama düşük 10 üzeri olmasını tercih ediyor doktorlar kaliteli yumurtlama için
teşekkür ederim cnm yorumun ıcın bugun doktora gıdecegım bakalım ılac verecek mı ne dıyecek hayırlısı.

teşekkür ederim cnm yorumun ıcın bugun doktora gıdecegım bakalım ılac verecek mı ne dıyecek hayırlısı.
yumurtlamış olmak bile çok güzel bişey canım benim 21. gün progesteron 0,1 çıktı

canım adet gecıkmesı normal ya olabılıyor ben 2 ay nerdeyse gecıkmıstım...ilaçla regl oldum.valla umut edede bı hal olduk rabbım hayırlısını versın ınss..

yumurtlamış olmak bile çok güzel bişey canım benim 21. gün progesteron 0,1 çıktı
cnm gunaydın,
dun doktora gıttım oda senın dedıgını dedı degerın dusuk ama 3 un ustunu yumurtuluyo kabul ettıgımızden yumurtlaman bıle cok ıyı bırsey dedı yeterkı tuplerın kapalı olmasın her sekılde olur dedı.

18. ıne randevum var rahım fılmı ıcın gun aldık offf cok korkuyorum.

canım bu gebelık testıyse hamılesın demektır 13,gunde hamıle olmazsan kayboluyor cızgi
Gebelik testi canim. Ama dun yaptiimda silik. Bugunkide silik.. ama cikiyo hep. 31 ocakta igne olmustum. Hic silinmeyince. 10. Gunden beri yapiyorum. Dunle bugun ayni gibi . Anlayamadim.

Eklentiler

• 20160213_124746.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 86
Gebelik testi canim. Ama dun yaptiimda silik. Bugunkide silik.. ama cikiyo hep. 31 ocakta igne olmustum. Hic silinmeyince. 10. Gunden beri yapiyorum. Dunle bugun ayni gibi . Anlayamadim.
canım hamılesın galıba=))) kan yaptır hemen

Sari havlulu olani dun gece 12 de yaptim ustteki bugun 10 da. Hic koyulasma yok. Ama tamamende kaybolmadi. Muallaktayim. Belirtimde yok.

Eklentiler

• img1455361842980.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 44
Sari havlulu olani dun gece 12 de yaptim ustteki bugun 10 da. Hic koyulasma yok. Ama tamamende kaybolmadi. Muallaktayim. Belirtimde yok.
canım ıkısıde aynı..bak zeynepzumra yı hatırlarsın o daha önce 13.gun tek çizgi gördu hamıle dııldı bu ay 13.gunde sılık cızgıyı gördu hamıle hemde ıkızmıss

canım ıkısıde aynı..bak zeynepzumra yı hatırlarsın o daha önce 13.gun tek çizgi gördu hamıle dııldı bu ay 13.gunde sılık cızgıyı gördu hamıle hemde ıkızmıss
Aaaa hadi ya. Ne guzel masallah.
Ya benimde aklimi karistiran o .bende hic silik cikmadi. Hep vardi t. Ama igne gununu sayinca 14. Gun oluyo. Ignenin etkisinin devam etme ihtimali varmi ondan endiseliyim sadece.

Aaaa hadi ya. Ne guzel masallah.
Ya benimde aklimi karistiran o .bende hic silik cikmadi. Hep vardi t. Ama igne gununu sayinca 14. Gun oluyo. Ignenin etkisinin devam etme ihtimali varmi ondan endiseliyim sadece.
sanmam..kan verınce yaz mutlaka guzel haberlerını beklıyorum

Sanki bugünkü daha belirgin canım hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…