2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

hadi bakalım bize de haber ver gelişmeleri
Canim muhtemel bekledigim pco varmış. Tarlusol verdi 4 gün kullan adeti bekle dedi. Adetin 3. Günü tahlil vericem. Ve bir ay da Diane 35 kullan dedi. Ondan sonra da yumurta gelişimi için ilaca başlarız dedi

Canim muhtemel bekledigim pco varmış. Tarlusol verdi 4 gün kullan adeti bekle dedi. Adetin 3. Günü tahlil vericem. Ve bir ay da Diane 35 kullan dedi. Ondan sonra da yumurta gelişimi için ilaca başlarız dedi
PCO korkulacak bisey değil çoğu kadında görülen bisey dedi. Hemen hamile kalan da var 3 sene bekleyen de dedi. İnşaallah çok beklemeyiz canm ya

Hadi yaa sen de bendensin desene bakalım neler bekleyecek bizi su testlerini de yaptır da bi

PCO korkulacak bisey değil çoğu kadında görülen bisey dedi. Hemen hamile kalan da var 3 sene bekleyen de dedi. İnşaallah çok beklemeyiz canm ya
Öyle canım nasip kısmet işi olmuş bizimki biraz da tedavi istiyor ışte

Hadi yaa sen de bendensin desene bakalım neler bekleyecek bizi su testlerini de yaptır da bi
Kafama çok takmayarak sakin bi şekilde ilerlemek istiyorum canim inşallah da öyle olurum. Tahlillerde de umarım çok sknti olmaz

Allah hasret çeken ve özellikle uzun süre beklemis tüm anne adaylarina inşallah bu yıl o duyguyu tattırsın..
Bizde çok istiyoruz, benim bu ay ovulasyonum hafta sonuna denk geldi ama o iş seyahatindeydi, yanına gidecektim bilet bulamadım. Hafta sonu gelecek. Bir umut devam edecez tabi çalışmalara..ikimizde okadar çok isteyip hevesleniyoruzkiii :-(
Ben iki yıl kadar önce 12 hafta süren bir hamilelik yaşadım. O da ezberbozan bir tarihte gerçekleşti..
Adetten bir hafta önce ve adetten bir hafta sonrada hamile kalma olasılıgı var.. Ben yaşadım bunu..
İnşallah geç yumurtlarım bu ay ve bebegimizi bu yıl kucagımıza alırız..
Erken yada geç yumurtlayıpta hamile kalanlar paylaşırsa bizede umut olur

Yumurta catlasin kapaticaz şemsiyeyi inşallah :)

hahahaaa inşallah canım :))) dün işyerinde ayaklarımı bir türlü ısıtamadım kalındı aslında ama ısınmadı işte akşam nası bi yumurtalık ağrısı oldu anlatamam. ovulasyon dönemindeyim bide walla korktum çok ((

Aminnn hepimize inşallah.... bizim bi arkadaş çok büyük ihtimal öyle kaldım diyor. yumurtlama dönemindenden 1 hafta sonra olmuş gayet de oluyor dediğin gibi hem daha az streslioluyorsun

değerlendiriyo musun bu dönemleri

iyi yapıyosun canım en güzeli

ben normalde çok panikli bir insanımdır yapım öyle değişmiyor ama bu dönem nedense saldım çayıra gidiyor ilk ayında etkisi vardır mutlaka Allah korusun birkaç ay olmazsam paniğe başlarsam diye korkuyorum ama bu işe başlamadan hep hayırlısı diye kendimi alıştırdım bakalım umarım böyle devam eder.

panik bi süre sonra ara ara vuruyor canım ben de rahat insanım ama arada geliyor bana da

panik bi süre sonra ara ara vuruyor canım ben de rahat insanım ama arada geliyor bana da

çok normal kesin gelecek ama yapmamak lazım aslında bol bol dua ve gerçekten insanın en az stresli olduğu dönemde olması lazım. erkek için de geçerli bu durum.

çok normal kesin gelecek ama yapmamak lazım aslında bol bol dua ve gerçekten insanın en az stresli olduğu dönemde olması lazım. erkek için de geçerli bu durum.
stres bitmiyor ki canım ya iş stresi ev stresi yetişemiyorum her yere bi yandan sürekli doktor yoruluyorum haliyle strese giriyorum

stres bitmiyor ki canım ya iş stresi ev stresi yetişemiyorum her yere bi yandan sürekli doktor yoruluyorum haliyle strese giriyorum

kesinlikle yani çalıştığımız için iş yerinde stresliyiz çalışmasak evde öyle hayat koşturmaca olmama gibi bir lüksümüz yok yani.

kesinlikle yani çalıştığımız için iş yerinde stresliyiz çalışmasak evde öyle hayat koşturmaca olmama gibi bir lüksümüz yok yani.
bir yılı doldurduğumda hemen yıllık izne çıkıcam sadece doktor ve ev işleri belki faydalı geçer o dönem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…