yok ya hamilelik ağrısına benzemıyor . ( nerden bılıyosam gercı sankı hamıle kaldımGünaydın canımhadi hayırlısı bakalım canım inşallah tatlı ağrılardır bunlar ben de gece uyuyamadım sol boşluğumun ağrısından uyuklayarak çalışıyorum bugün
benim regl zamanı öyle ağrım olur ya bacağıma vurur karnım ağrımaz hiç hep belim bacaklarım ağrır hem de öyle böyle değil bazen iğnelik durumda oluryok ya hamilelik ağrısına benzemıyor . ( nerden bılıyosam gercı sankı hamıle kaldım
ama okuduklarımdan kasık bel fılan degıl. resmen popomun ustu agrıyor
benımde dedıgım kısım 1. gunu sökülürken ağrır. ama hıc ıgnelık fılan olmadım. sıddetlı olmuyor benım. anlamam bıle cogu kez. sinsi geliyor benım adetbenim regl zamanı öyle ağrım olur ya bacağıma vurur karnım ağrımaz hiç hep belim bacaklarım ağrır hem de öyle böyle değil bazen iğnelik durumda olur
en sağlıklısı canım senin herşeyin normal anormal olan benim şekerbenımde dedıgım kısım 1. gunu sökülürken ağrır. ama hıc ıgnelık fılan olmadım. sıddetlı olmuyor benım. anlamam bıle cogu kez. sinsi geliyor benım adet
sağlıklıyımda sonuç yoken sağlıklısı canım senin herşeyin normal anormal olan benim şeker
geçen sene şubat ayından sonra bende denemeye başlamıstım. heyecanla planlar fılan yapardım :) şimdi kurudum kaldım. 1 sene oldu tam.ahh bu beklemeler çok fena:) bizde ilk defa bu ay deniyoruz bakalım yumurtlama dönemimdeyim şu an Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla. BAT 25 Şubat daha çok var
Hepimiz inşallah canım bu sene hepimize yarasın canım benim senin de bitsin bekleyişin Allahın izniylegeçen sene şubat ayından sonra bende denemeye başlamıstım. heyecanla planlar fılan yapardım :) şimdi kurudum kaldım. 1 sene oldu tam.
Umarım sen beklemeden kavusursun.
ınsallah canım. bu seneden hıc bısey anlamadım zaten. hep beklentı ıcınde oldugum ıcın. sankı hayatımı ertelemısım gıbı.Hepimiz inşallah canım bu sene hepimize yarasın canım benim senin de bitsin bekleyişin Allahın izniyle
ben de kasımdan bu zamana kadar bişey anlamadım sanki zaman çabuk geçti tahlil beklenti derken kaç ay olmuş hayırlısı bundan sonrası için artıkınsallah canım. bu seneden hıc bısey anlamadım zaten. hep beklentı ıcınde oldugum ıcın. sankı hayatımı ertelemısım gıbı.
geçen sene şubat ayından sonra bende denemeye başlamıstım. heyecanla planlar fılan yapardım :) şimdi kurudum kaldım. 1 sene oldu tam.
Umarım sen beklemeden kavusursun.
ben de kasımdan bu zamana kadar bişey anlamadım sanki zaman çabuk geçti tahlil beklenti derken kaç ay olmuş hayırlısı bundan sonrası için artık
aynen öyle canım. zamanı var dıyoruz bızde. o zaman yakındır ınsallah.hayırlısı olur umarım hepimiz için herşeyin mutlaka bir zamanı var ve çok klasik olacak belki ama Rabbim ol der ve olur... doktora gittiniz mi peki herhangi birşey mi dedi?
Amin inşallah en kısa zamanda gelir o zamanı, doktor kapısından gelemedim ben şu sıralar tam bi tedavi başlamadım henüz tarama aşamasındayım, sen ne yaptın gittin mi doktora ?hayırlısı olur umarım hepimiz için herşeyin mutlaka bir zamanı var ve çok klasik olacak belki ama Rabbim ol der ve olur... doktora gittiniz mi peki herhangi birşey mi dedi?
aynen öyle canım. zamanı var dıyoruz bızde. o zaman yakındır ınsallah.
dr a gittik ilk 5 ay ıcınde butun testlerımız yapıldı. sorun yok. sorun sıfır sonuc sıfır :) sevınsem mı uzulsem mı bu duruma bılemıyorum . sebepsiz olmasıda kötü. yapacak bir şey olmuyor.
Amin inşallah en kısa zamanda gelir o zamanı, doktor kapısından gelemedim ben şu sıralar tam bi tedavi başlamadım henüz tarama aşamasındayım, sen ne yaptın gittin mi doktora ?
Bence de mutlaka git canım sonuçta bebek için kontroller farklı yapılıyor olabilir, ben de işte toparlıyorum hala eşimin tahlilleri var onları verecek benim de bi hsg kaldı onu da isterse yaptırıcam artıkkesinlikle olsa ona göre tedavi olursun ama çok haklısın dua et bol bol maaalesef elden bişi gelmiyor
açıkçası ben bu ayki reglimde gitmeyi planlıyordum evlenmeden önce baktırmıştım bişey yoktu ama bu ay tekrardan gidip kontrol ettirecektim. ama denemelere başladık. olur olmaz nasip diyoruz olmazsa gidicem adetin 3. günü hormon yumurtalık kontrolü için. bir an evvel tedavin başlar canım tedavi süreci en azından kafan rahatlar
Bence de mutlaka git canım sonuçta bebek için kontroller farklı yapılıyor olabilir, ben de işte toparlıyorum hala eşimin tahlilleri var onları verecek benim de bi hsg kaldı onu da isterse yaptırıcam artık
Canim bende 14.30 a randevu aldım bakalım hayırlısı insallahBence de mutlaka git canım sonuçta bebek için kontroller farklı yapılıyor olabilir, ben de işte toparlıyorum hala eşimin tahlilleri var onları verecek benim de bi hsg kaldı onu da isterse yaptırıcam artık
değişmemişse bile vitaminlere kadar bakılsın ki takviye al sağlıklı ilerle canımkesinlikle çünkü muhtemelen hormonlarım değişmiştir diye düşünüyorum. senin foto ne şekermiş ya :)
hadi bakalım bize de haber ver gelişmeleriCanim bende 14.30 a randevu aldım bakalım hayırlısı insallah
Tamam canm. Gecenkinde kist yok dedi ama guvenenemistim bakalım bu ne diyecekhadi bakalım bize de haber ver gelişmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?