2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

onu bilmiyodum bak canım yumurta takibi hiç yaptırmadım ben önümüzdeki ay özelde yumurta takibi yaptırsam mı yaa progesteron yok diyo ama belli mi olur diğer ay olursa yumurtlama kaçırmayaydık gününü
benım bu 3. ayım. ılacsız gecen 2 ay takıp yaptık. Hem bende ızlıyorum zaten. yumurta oldugunda gorunuyor. olmasada bellı oluyor. hatta dr ozellıkle gosterdı bana. bak dedı su damlacıkları pıt pıt gorunuyordu. hd ekran ızlıyorum. bebekte ızlerım ınsallah. 3 aydır yumurta ızlıyorum

inşallah bu ay full hd bebiş izlersin

onu bilmiyodum bak canım yumurta takibi hiç yaptırmadım ben önümüzdeki ay özelde yumurta takibi yaptırsam mı yaa progesteron yok diyo ama belli mi olur diğer ay olursa yumurtlama kaçırmayaydık gününü
bu arada progesteron dogru soluyor :) o yok dıyosa yoktur.

bu arada progesteron dogru soluyor :) o yok dıyosa yoktur.
bu aydan geçtim canım da diğer ayı diyorum acaba napsam eşimin tahlillerini yaptırıcaz şimdi doktor dahiliyeye yönlendirdi d vitamini b12 hepsi çok düşük onlar için oraya gidicem sonra rahim filmi isteyip tedaviye başlayacak tabi 1 yılı da doldurmuş olucaz bu dönemde yani mayısa kadar

takip yaptırabılırsın tabı. 2 gunde 1 gıtmen gerekıyor. ılıskı onerıyor dr.
he bana yaramadı Birebir uymamıza rağmen. Ama butun yolları denıyoruz ıste. deneye deneye sebepsız asılamaya kadar geldık ben gecen sene subat adetımden sonra bırakmıstım korunmayı. benımde tam 1 senem doluyor ıste .
ama testlerı vs erken yaptırdım ben. 30 yasında baslayınca denemeye :)

ay ben lavaboya gittim az önce şeffaf akıntı inanılmaz şekilde geldi acep yumurtlama oluyo mu ki pkodan dolayı geç olma ihtimali zaten var ya bugün 24. gün

ay ben lavaboya gittim az önce şeffaf akıntı inanılmaz şekilde geldi acep yumurtlama oluyo mu ki pkodan dolayı geç olma ihtimali zaten var ya bugün 24. gün
olabılır canım. degerlendır aksam. ılk fırsatta.

ben bu akşam bi ovulasyon testi yapayım onun durumuna göre ilaca sonra başlayayım

yap bakalım. ovulasyonda yaptm kac ay. ondanda bıktım. dus almaktan boyum cektı :) nerde bu bebek
ay ben de bıktım sorma iki ay oldu kullandım artık yoruldum onu yapmaktan açlıktan zayıfladım susuzluktan vucudum kurudu

canım bence de çatlamış olabilir akıntı haricinde takip yaptığın bişey yok mu ki test veya ateş ölçme o zaman daha net bilgi olurdu belki
Ya canım takip etmedim erken diye doktora çok sinir oldum. Gelmene gerek yok stres yapıyorsun dedi bence bakmadı dogru dürüst çünkü hiç bir zaman yumurtlama yapmamazlık olmadı yaniii

dün catladıysada . anlardı dıye dusunuyorum. sıvı oluyor cunku rahımde.
Ya canım çok bakmadı . Üstten muayene ediyo çok sıkışmamıştım
Oda göremiyorum bişi çok erken niye geliyorsun ki diyor
O kadar sinirlendim ki üzüldüm de çok yani hiç yumurtlamamazlık olmadı benimmm

Ya canım takip etmedim erken diye doktora çok sinir oldum. Gelmene gerek yok stres yapıyorsun dedi bence bakmadı dogru dürüst çünkü hiç bir zaman yumurtlama yapmamazlık olmadı yaniii
Böyle duzenliyse bence testle kendin takip et

Kızlar gunlerdir silik olan test bu akşam epey koyu çıktı

Eklentiler

• 2016-02-05_18.58.50.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 43
Olabilir canim.ben 1 senedir.korunmuyorum. adet dongum 25 28 arasi degisir. Ama 1 ay yumurtlamadigimi anladim. Hatta progesteron testi yaptirdim. Yumurtlamamisim gercekten. Daha dogrusu gec yumurtladim. O yuzden 38. Gun adet olmustum. Nadirde olsa senede 1 kez olabilirmis bole.

Bu arada niye ustten ediyokii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…