O zaman bu gece gec saatlerde olsun. Yarin aksamda olsun.Sabah çalışma daha iyi diyorlar ama bizde de gündüz tık yok hiç :)
Çalış elmol çalışO zaman bu gece gec saatlerde olsun. Yarin aksamda olsun.
Oyle valla. Neyse biz dinlenmeye cekildik. Drun en iyi tarafi o.catladimi sorusu aklinda olmuyor. Catliyo bekliyosunÇalış elmol çalış
Benim kafam çok karışık bu doktorla devam etsem daha zaman var kendi haline beklicem üç ay daha başka doktora gitsem özelde diyorum doktoruma ihanet etmis gibi olmiyim da diyorum bide eşimin testleri var tabi o da iyi olacak ki başlayalım sonra ya tipler tikaliysa boşuna uğraşmış da olmayalım diyorum ozelde cekileyim mi ki o filmi de bi sorayım fiyatları işi hızlandırmak lazımOyle valla. Neyse biz dinlenmeye cekildik. Drun en iyi tarafi o.catladimi sorusu aklinda olmuyor. Catliyo bekliyosun
Benim kafam çok karışık bu doktorla devam etsem daha zaman var kendi haline beklicem üç ay daha başka doktora gitsem özelde diyorum doktoruma ihanet etmis gibi olmiyim da diyorum bide eşimin testleri var tabi o da iyi olacak ki başlayalım sonra ya tipler tikaliysa boşuna uğraşmış da olmayalım diyorum ozelde cekileyim mi ki o filmi de bi sorayım fiyatları işi hızlandırmak lazım
Evet güzel çıkmış sonuçların başka bişey yapıldı mı ya da istenildi mi ?kızlar merhaba tekrar geldım=)dun hormonlarıma bakıldı degerlerım ustte nesekı sıkıntı yok dedı doktor
yok canım baska bıseye gerek yok dedı yada daha ne ıstenır bılmıyorum doktoruma göre hersey nrmal ben acele edıyorum.ayın 15nde cagırdı yumurta takıbı yapıcakEvet güzel çıkmış sonuçların başka bişey yapıldı mı ya da istenildi mi ?
Çok güzel valla ben de yumurta takibi yaptiricam bu ay karar verdim ya beş gün klomen kullanıp gidicem ozele, hsg filmi isteniyor ama bir yıl dolmadan çekmiyor doktor bana bekleyelim dediyok canım baska bıseye gerek yok dedı yada daha ne ıstenır bılmıyorum doktoruma göre hersey nrmal ben acele edıyorum.ayın 15nde cagırdı yumurta takıbı yapıcak
bana hsg den bahsetmedı bıle bende bıse demedım zaten 3 ay daha dene kendı basına olmazsa o zaman bakarız dedı bu arada yumurta takıbı yapıcak ıste canım senın yumurtlamanda sıkıntı var önce onu halletmesı gerekı doktorunun heralde onun ılacıda klomenÇok güzel valla ben de yumurta takibi yaptiricam bu ay karar verdim ya beş gün klomen kullanıp gidicem ozele, hsg filmi isteniyor ama bir yıl dolmadan çekmiyor doktor bana bekleyelim dedi
Evet bi doktor klomen vermişti yumurta takibini diğer ay yapicaz demişti ona devam etmedim şimdi kullanıp gideyim özelde bi doktora diyorum yumurta takibi için saçma mi olur ne bilim yumurta varsa iğne verir catlatir dedim amabana hsg den bahsetmedı bıle bende bıse demedım zaten 3 ay daha dene kendı basına olmazsa o zaman bakarız dedı bu arada yumurta takıbı yapıcak ıste canım senın yumurtlamanda sıkıntı var önce onu halletmesı gerekı doktorunun heralde onun ılacıda klomen
Catlayinca kalmaz tabi. Dun degerlendirdinmi.Kızlar sabah testinde çizgi falan kalmadı pkodan galiba bu sasirtmacalar
Yok canm sacma olmaz kullandıktan sonra gıt bence belkı catlamıyodur da iğne verırEvet bi doktor klomen vermişti yumurta takibini diğer ay yapicaz demişti ona devam etmedim şimdi kullanıp gideyim özelde bi doktora diyorum yumurta takibi için saçma mi olur ne bilim yumurta varsa iğne verir catlatir dedim ama
Malesef canım eşim çok hasta oldu gece ateş öksürük onunla uğraştı garibimCatlayinca kalmaz tabi. Dun degerlendirdinmi.
Öyle yapayım ben şimdi bekliyim ne zaman gelirse regl sonrasını öyle degerlendireyim olmazsa zaten süre doluyor diğer doktorda devam ederimYok canm sacma olmaz kullandıktan sonra gıt bence belkı catlamıyodur da iğne verır
Yeni evliyim diye herhalde bir kaç doktora gittim hep üstten hiç biri alttan muayene etmediBu arada niye ustten ediyokii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?