- 14 Ocak 2016
- 211
- 42
- 13
Bizim yumurtalar çok sperm beğenmıyor benceo konuda cok esprı yapıyoruz esımle :)) yolları cok ıyı bılır . taksıcı gıbı. senınkıler yolu bılmıyor dıye takılıyorum
bu ay da artık 3 de 1 de yaparsın ınsallah dıyorumBirİZ yapsak yeter diyor. ah ah sakalar esprıler sonunda da gulelım ınsallahh
Ekledim seni de canım swin sürecin neydi bu problem var mı tedavi gerektirdi ?Beni de ekler misiniz listeye, 2 subatta asilama yaptirdim bekleme surecindeyim artik. Sat 20 ocak.
Benim yumurtam bile yokBizim yumurtalar çok sperm beğenmıyor benceÇok nazlılar çokkk
Ay bilmiyorum bizimkiler mi begenmiyor. Onlar uyusuktami gelemiyor. Artik bulussalar iyi olur.Bizim yumurtalar çok sperm beğenmıyor benceÇok nazlılar çokkk
günaydın şeker, şimdi yumurtladıktan sonra progesteron artış yaparmış o da vucut ısısını artırırmış senin üç yumurta çatladıysa ateş tavan yapmış da olabilirhu huuu bir sorum olacak
klomenle ıgnenın bende agrı sısme bulantı vs hıcbır etkısı olmadı. ama yumurtladıgım geceden ıtıbaren. geceleri ateş basıyor bana . bugun servıste kendı kendıme dusundumbu ılacmı yaptı acaba ya. normalde cok usurum. evımız sıcak oluyor ama hıc böyle bır sey hatırlamıyorum. en dusukte yanmasına rağmen kombıyı kapatıyorum ama gündüz bır sey olmuyor anlamadım
olabilir. cunku normalde olmayan bısey. bıde catladıktan sonra oldu. resmen uyanıyorum yani. benım vucudum kolay kolay tepkı vermez . degısık bısey olunca hemen anlıyorumgünaydın şeker, şimdi yumurtladıktan sonra progesteron artış yaparmış o da vucut ısısını artırırmış senin üç yumurta çatladıysa ateş tavan yapmış da olabilir
ben geberirim belirtiden hele o son sancılı dönem çoğunu iğne olarak geçiririm kör bahtım kara talihimolabilir. cunku normalde olmayan bısey. bıde catladıktan sonra oldu. resmen uyanıyorum yani. benım vucudum kolay kolay tepkı vermez . degısık bısey olunca hemen anlıyorumadet agrısı sısme vs olmuyor bende. sessızlıgınden anlıyorum adet olacagımı 11 aydır tık yok o yuzden.
size sımdı mantık dolu bır soru daha sorucambenimkinin uyuyan olduğu kesin
sen sorunca şimdi ben de bi merak ettimsize sımdı mantık dolu bır soru daha sorucam
sımdı dıyelımki 3 yumurtadan 1 tanesı dollendı. dıger 2 yumurta bızı adet yapmazmı :)
kendıme sorarken söyle bır cevap buldum :) hamıle kalsak rahım kalınlasıyor zaten adet olmayız. ama o çatlayıp döllenmeyen yumurtalar nolur
Syg
canım bence de çatlamış olabilir akıntı haricinde takip yaptığın bişey yok mu ki test veya ateş ölçme o zaman daha net bilgi olurdu belkiSelam kızlar yazamıyordum size ama hep okudum yoğundum çokkk
Sat 28 ocak 2 gün sürdü adetim
Bugun doktora gittim rahimde yumurta falan göremedi 9 gündü bugun
Ama ben erken yumurtluyorum zaten yumurta akı gibi akıntım geldi dün akşam bence dün yumurtam çatlamıştı doktor bugun boş gördü diye düşünüyorum
Sizce nedir ??
dün catladıysada . anlardı dıye dusunuyorum.Selam kızlar yazamıyordum size ama hep okudum yoğundum çokkk
Sat 28 ocak 2 gün sürdü adetim
Bugun doktora gittim rahimde yumurta falan göremedi 9 gündü bugun
Ama ben erken yumurtluyorum zaten yumurta akı gibi akıntım geldi dün akşam bence dün yumurtam çatlamıştı doktor bugun boş gördü diye düşünüyorum
Sizce nedir ??
ben de şimdilik açık önümüzdeki ay bakalım kapancak mı :)cok tatlılar yaa .
ben semsıyeyı kapattım artık
onu bilmiyodum bak canım yumurta takibi hiç yaptırmadım ben önümüzdeki ay özelde yumurta takibi yaptırsam mı yaa progesteron yok diyo ama belli mi olur diğer ay olursa yumurtlama kaçırmayaydık gününüdün catladıysada . anlardı dıye dusunuyorum.sıvı oluyor cunku rahımde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?