2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

Bizim yumurtalar çok sperm beğenmıyor bence Çok nazlılar çokkk

hu huuu bir sorum olacak
klomenle ıgnenın bende agrı sısme bulantı vs hıcbır etkısı olmadı. ama yumurtladıgım geceden ıtıbaren. geceleri ateş basıyor bana . bugun servıste kendı kendıme dusundum bu ılacmı yaptı acaba ya. normalde cok usurum. evımız sıcak oluyor ama hıc böyle bır sey hatırlamıyorum. en dusukte yanmasına rağmen kombıyı kapatıyorum ama gündüz bır sey olmuyor anlamadım

günaydın şeker, şimdi yumurtladıktan sonra progesteron artış yaparmış o da vucut ısısını artırırmış senin üç yumurta çatladıysa ateş tavan yapmış da olabilir

günaydın şeker, şimdi yumurtladıktan sonra progesteron artış yaparmış o da vucut ısısını artırırmış senin üç yumurta çatladıysa ateş tavan yapmış da olabilir
olabilir. cunku normalde olmayan bısey. bıde catladıktan sonra oldu. resmen uyanıyorum yani. benım vucudum kolay kolay tepkı vermez . degısık bısey olunca hemen anlıyorum adet agrısı sısme vs olmuyor bende. sessızlıgınden anlıyorum adet olacagımı 11 aydır tık yok o yuzden.

ben geberirim belirtiden hele o son sancılı dönem çoğunu iğne olarak geçiririm kör bahtım kara talihim

benimkinin uyuyan olduğu kesin
size sımdı mantık dolu bır soru daha sorucam
sımdı dıyelımki 3 yumurtadan 1 tanesı dollendı. dıger 2 yumurta bızı adet yapmazmı :)
kendıme sorarken söyle bır cevap buldum :) hamıle kalsak rahım kalınlasıyor zaten adet olmayız. ama o çatlayıp döllenmeyen yumurtalar nolur
Syg

sen sorunca şimdi ben de bi merak ettim

Selam kızlar yazamıyordum size ama hep okudum yoğundum çokkk
Sat 28 ocak 2 gün sürdü adetim
Bugun doktora gittim rahimde yumurta falan göremedi 9 gündü bugun
Ama ben erken yumurtluyorum zaten yumurta akı gibi akıntım geldi dün akşam bence dün yumurtam çatlamıştı doktor bugun boş gördü diye düşünüyorum
Sizce nedir ??

canım bence de çatlamış olabilir akıntı haricinde takip yaptığın bişey yok mu ki test veya ateş ölçme o zaman daha net bilgi olurdu belki

edosko senin karikatüründen buldum buna yandan saldırmışlar

dün catladıysada . anlardı dıye dusunuyorum. sıvı oluyor cunku rahımde.

dün catladıysada . anlardı dıye dusunuyorum. sıvı oluyor cunku rahımde.
onu bilmiyodum bak canım yumurta takibi hiç yaptırmadım ben önümüzdeki ay özelde yumurta takibi yaptırsam mı yaa progesteron yok diyo ama belli mi olur diğer ay olursa yumurtlama kaçırmayaydık gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…