• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016'da hamilelik planlayanlar, isteyenler, tedavi görenler ..

inşallah olur canım stres yapma rahat geçir bekleme sürecini stres bile başlı başına engel ben inanıyorum mesela benim prolaktin 53 çıktı her zaman 16 20 çıkan sonuç fırlamış tamamen stresten zaten doktor önemsiz stresle bi anlık yükselmiştir dedi
ben streslı degılım aslında. cok yogunum normal zamanda da . zaten calısıyorum. evde de ne gelen giden eksık olur. yalnız kalıp kafa bıle dınlemeyı ozlerız. ki oturup dusuncek vaktım olsun. tabiki hıc dusunmuyor degılım. ama asırı derecede stresım yok. ağlama sızlama yok. normal karsılıyorum herseyı :) yınede olmuyor

ben de mi öyle totem yapsam yumurta çatlasa gitse artık
sen cok cok yumurta koy. 2-3 tane.. :)) du ben senın ıcın bakayım.

ben streslı degılım aslında. cok yogunum normal zamanda da . zaten calısıyorum. evde de ne gelen giden eksık olur. yalnız kalıp kafa bıle dınlemeyı ozlerız. ki oturup dusuncek vaktım olsun. tabiki hıc dusunmuyor degılım. ama asırı derecede stresım yok. ağlama sızlama yok. normal karsılıyorum herseyı :) yınede olmuyor

sen cok cok yumurta koy. 2-3 tane.. :)) du ben senın ıcın bakayım.
valla nerdeyse bunların kaynağı bul canım ben de totem yapayım :))
ben de stresli değilim ya çok takılmıyorum henüz vaktimiz var gibi görüyorum ben de toparlıyorum tahlil test bakalım sonuca göre tedavi de başlar

valla nerdeyse bunların kaynağı bul canım ben de totem yapayım :))
ben de stresli değilim ya çok takılmıyorum henüz vaktimiz var gibi görüyorum ben de toparlıyorum tahlil test bakalım sonuca göre tedavi de başlar
cok tatlı buldum sana :)

testlerı yaptır canım. en azından suphe olmaz ıcınde. belkı ben o yuzden rahatım. bılıyorum bı sey yok. bı vakıt olacak. olmazsada napalım. kader ya ne yazılmıssa o. tabı kader dıyıpte pesını bırakmıyoruz. Tevekkül diyede bir şey var yani :KK68:

Eklentiler

• dssdfsdfd.jpg
    dssdfsdfd.jpg
    16,9 KB · Görüntüleme: 44
ilk aşılamanmı. yakın zamanlardayız. ınsallah olumlu sonuc alırız. ben de ılk kez klomen kullandım 31 ocakta ıgne oldum 1 subatta ılıskı. dünde catladıgını soledi. artık beklemedeyım.
olmazsa banada asılama dedı :KK43:
Ilk asilamam canim, ben seni hatirliyorum ve nasil caba gösterdiğini de cok iyi biliyorum, ovulasyonla ilgili tecrubeliler kisminda yazdiklarini okumustum. Insallah beraber aliriz guzel haberlerimizi, benim sagda 2 yumurta vardi, benim asilamam da klomenle yapildi. Dr yumurtalarin cok kaliteli oldugunu soyledi, sperm sayimiz ve hizimiz da iyiydi, cok umitlenmek istemiyodum ama dr iyi bi asilama oldu dedi. Yine de asilamada sans cok yuksek degil malesef, kendimi kaptirmak istemiyorum yoksa cok uzulurum. Biz elimizden geleni yapmaya calistik, bundan sonrasi da hayirlisi artik. Allah nasip eder insallah.

cok tatlı buldum sana :)

testlerı yaptır canım. en azından suphe olmaz ıcınde. belkı ben o yuzden rahatım. bılıyorum bı sey yok. bı vakıt olacak. olmazsada napalım. kader ya ne yazılmıssa o. tabı kader dıyıpte pesını bırakmıyoruz. Tevekkül diyede bir şey var yani :KK68:
benim bulduğum daha komik :KK45:

Eklentiler

• o-neydi-be-buyuk-yumurta-301x365.jpg
    o-neydi-be-buyuk-yumurta-301x365.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 35
Ilk asilamam canim, ben seni hatirliyorum ve nasil caba gösterdiğini de cok iyi biliyorum, ovulasyonla ilgili tecrubeliler kisminda yazdiklarini okumustum. Insallah beraber aliriz guzel haberlerimizi, benim sagda 2 yumurta vardi, benim asilamam da klomenle yapildi. Dr yumurtalarin cok kaliteli oldugunu soyledi, sperm sayimiz ve hizimiz da iyiydi, cok umitlenmek istemiyodum ama dr iyi bi asilama oldu dedi. Yine de asilamada sans cok yuksek degil malesef, kendimi kaptirmak istemiyorum yoksa cok uzulurum. Biz elimizden geleni yapmaya calistik, bundan sonrasi da hayirlisi artik. Allah nasip eder insallah.
evet canım ovulasyonlada cok takıp ettım. hatta her ay yakaladım testle. ama nasıp olmadı. öncesınde pekı klomenle catlatma oldu mu ?
bir de sperm degerlerınız nasıldı ? bızımkıde super degıl ama normal. bırde kaca cıktı fıyat :) nerde oldun. merak edıyorum.
ınsallah gerek kalmaz. su an tek duam bu tabıkı.

canım hiç bilmiyorum onu ama ilk belirtiler arasında var göğüş hassasiyeti ve büyüme neden olmasın öyle belirtilerin mi var acaba
Pasta yapıyordum yeni gördüm mesajları canımm geçen eşim şehir dışına gitti bende arkadaşımda kaldım bir gün o söyledi göğüslerin büyümüş filan diye ordan geldi aklıma

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    56,1 KB · Görüntüleme: 42
Pasta yapıyordum yeni gördüm mesajları canımm geçen eşim şehir dışına gitti bende arkadaşımda kaldım bir gün o söyledi göğüslerin büyümüş filan diye ordan geldi aklıma
ohhh afiyet olsun şeker ;)

bizde normal durum ne arar canım aaahh :KK51:
ya öyle deme. var ya benım herseyım ortalamasının ortasında :) gecen onu konusuyoruz esımle.
kan testı degerlerım nasıl bılıyomusun. 10-30 arası olması gereken deger 20 mesela. butun degerlerım hormon testlerıde dahıl hepsı ortanın ortası :) klomenede cok guzel tepkı verdı yumurtalar. ne eksık ne fazla 3 tane. zaten ordan cıktı bu mevzu. ama vesselam sonuc yok .
bıraz bozuk olması lazım sanırım. öyle dusunuyorum. :KK48:

ya öyle deme. var ya benım herseyım ortalamasının ortasında :) gecen onu konusuyoruz esımle.
kan testı degerlerım nasıl bılıyomusun. 10-30 arası olması gereken deger 20 mesela. butun degerlerım hormon testlerıde dahıl hepsı ortanın ortası :) klomenede cok guzel tepkı verdı yumurtalar. ne eksık ne fazla 3 tane. zaten ordan cıktı bu mevzu. ama vesselam sonuc yok .
bıraz bozuk olması lazım sanırım. öyle dusunuyorum. :KK48:
ah o ortalamayı ben de tuttursam ya keşke :) eşin normal tüpler açık olmuyor hımm 21. gün testi nasıl çıkmıştı canım , zamanı var demek ki o gün geldiğinde gelecek kesin hepimiz için bu geçerli ya işte napalım uğraşıyoruz özellikle

ah o ortalamayı ben de tuttursam ya keşke :) eşin normal tüpler açık olmuyor hımm 21. gün testi nasıl çıkmıştı canım , zamanı var demek ki o gün geldiğinde gelecek kesin hepimiz için bu geçerli ya işte napalım uğraşıyoruz özellikle
1 sene ıcınde sadece 1 ay yumurtlamadım. zaten o zamanda adet olamadım 38. gunde oldum. normalde 13-15 gun arası catlıyor yumurtalarım. adetımde ona göre 25-28. gün arası degısıyor. klomenlede o yuzden cok erken gelıstı benım tahmınım 9. gun 20 mm cıvarı 3 yumurta baya ıyıymıs dr ole dedı. bana sonu ıyı lazım. :( 1 yumurta 1 sperm bu ıs bıter :D

1 sene ıcınde sadece 1 ay yumurtlamadım. zaten o zamanda adet olamadım 38. gunde oldum. normalde 13-15 gun arası catlıyor yumurtalarım. adetımde ona göre 25-28. gün arası degısıyor. klomenlede o yuzden cok erken gelıstı benım tahmınım 9. gun 20 mm cıvarı 3 yumurta baya ıyıymıs dr ole dedı. bana sonu ıyı lazım. :KK43: 1 yumurta 1 sperm bu ıs bıter :KK70:
bi randevu mu ayarlasak bi çay içseler aslında :KK70:

bi randevu mu ayarlasak bi çay içseler aslında :KK70:
o konuda cok esprı yapıyoruz esımle :)) yolları cok ıyı bılır . taksıcı gıbı. senınkıler yolu bılmıyor dıye takılıyorum :D
bu ay da artık 3 de 1 de yaparsın ınsallah dıyorum :D BirİZ yapsak yeter diyor. ah ah sakalar esprıler sonunda da gulelım ınsallahh :KK50:

Eklentiler

• BFFVOJwCQAAm7Q8.jpg
    BFFVOJwCQAAm7Q8.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 43
Back