Kendimi tanicam derken çok dinledim meğer ne problemli bo dongum varmış benim :)))Bence erken regl ağrısı değil gibi gorunuyor canim. İnşallah dgildir
Aslında çok da kötü değil hatta hiç değil canim çok sukur tahlillerin güzel . çık hafif şeyler var ama hallolut onlar da. Sen bu ay kendini çok dinledin evet :) sen biraz kuralcı ve titiz biri misin canim :) öyle bi izlenim verdin bana :)Kendimi tanicam derken çok dinledim meğer ne problemli bo dongum varmış benim :)))
Bilmiyorum ki canım düzen takintim var biraz ama nerden anladın ki öyle bişey olduğunu :)Aslında çok da kötü değil hatta hiç değil canim çok sukur tahlillerin güzel . çık hafif şeyler var ama hallolut onlar da. Sen bu ay kendini çok dinledin evet :) sen biraz kuralcı ve titiz biri misin canim :) öyle bi izlenim verdin bana :)
Bilmem yazdıklarından anladım canim sakin bi şekilde yavaş yavaş hepsini halletmeye calisiyosun :) en iyisi de bu tabiki. Evet canim kist olmaması çok iyi. Gorumcem şimdi mesaj attı . oturmuş hayal kuruyorlarmis kayinvalidemle. Bebeğim olmuş adını bile koymuşlar . Rabbim nolur en kısa zmanda versin nolurttBilmiyorum ki canım düzen takintim var biraz ama nerden anladın ki öyle bişey olduğunu :)
Doktora bi daha cikabilseydim bütün testleri bitirip çok şükür önemli bi kist yoktu ona sevindim çok yaa
İnşallah en kısa zamanda hepsi gerçek olur canım çok stres yapma nasipten ötesi yokBilmem yazdıklarından anladım canim sakin bi şekilde yavaş yavaş hepsini halletmeye calisiyosun :) en iyisi de bu tabiki. Evet canim kist olmaması çok iyi. Gorumcem şimdi mesaj attı . oturmuş hayal kuruyorlarmis kayinvalidemle. Bebeğim olmuş adını bile koymuşlar . Rabbim nolur en kısa zmanda versin nolurtt(
İnşallah canim inşallah çok dua ediyorum . Rabbim ol desin en kısa zmanda insİnşallah en kısa zamanda hepsi gerçek olur canım çok stres yapma nasipten ötesi yok
Düşmez cnm senın degerın ıyıydı hıc sıkma canınısalı günü kan tahlilim tekrar edecek dua edin kızlar düşmesin
Hayırlısı olsun canım sabırsızlıkla bekliyorum ben de sonucunu gönlüne göre olur inşallahKızlar yarın 12.gunum hıc umıdım yok yarın ıcın ya inş görürüm o çift çizgıyı
İnş cnm yaHayırlısı olsun canım sabırsızlıkla bekliyorum ben de sonucunu gönlüne göre olur inşallah
Sorun ne canım :)Kızlaaaar gene ben gene bir sorun
Sorun ne canım :)
Canım şimdi geçen kanamam da sana söylemiştim kanamam çok az dıye bu bir haftadr da bulantım vr ve yarın lazere başlıcam????Sorun ne canım :)
Sabah ilk idrarla bi test yap canım ya da emin olmak için lazeri haftaya erteleyemez misinCanım şimdi geçen kanamam da sana söylemiştim kanamam çok az dıye bu bir haftadr da bulantım vr ve yarın lazere başlıcam????
Canm lazere gotmeden bı test yaptr raht etKızlaaaar gene ben gene bir sorun
Adetime kadar bekleyim sitorum test için emin olamıyorum ya lazer içinde bir kampanya var ondan faydalanacmSabah ilk idrarla bi test yap canım ya da emin olmak için lazeri haftaya erteleyemez misin
Adetime kadar bekleyim sitorum test için emin olamıyorum ya lazer içinde bir kampanya var ondan faydalanacmSabah ilk idrarla bi test yap canım ya da emin olmak için lazeri haftaya erteleyemez misin
Zaten idrar da çıkmaz heralde bilmiyorum kana da verdiğim paraya acır oldumC
Canm lazere gotmeden bı test yaptr raht et
Her türlü lazere baslasan da gebelik durumunda devam edemiceksin canım lazeri gebelik sonrası düşün istersen gebelikte hormonlar çok değişime uğradığı için sonrasında da biraz çıkabilir iki kere ugrasmamis olursunAdetime kadar bekleyim sitorum test için emin olamıyorum ya lazer içinde bir kampanya var ondan faydalanacm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?