Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun..Geçer geçer askerlikte geçer kına düğünde geçer..Bi bakmışsın evlisiniz
hadi hayırlı olsun nişanlıyken bende asker yolu gözlemiştim nerde yapıyor askerliğini
ohh ohh iyi yere düşmüş benimde babam balıkesirde görev yapıyoTesekkur ederimmmm.. gecsin vallahi yaaa...
Tesekkur ederimmm... ya bu ay ugurliyacagim allahtan kisa donem sukurler olsun ki Balikesir..
yarın canımçekiliş ne zaman yapılıcak
Sukur oyle oldu ya. Aaa gorev yapiyor derken memur falan mi.?ohh ohh iyi yere düşmüş benimde babam balıkesirde görev yapıyo
yarın canım
bende :)Immm heycanliyimmm
Geldim fındığımCevrimhici abla nerdesin
hoşgeldin abla ben ümran nasılsın hatırladın mıGeldim fındığım
Benim üyelikle ilgili sıkıntılar vardı bugün halledildi şükür.
Hatırlamaz mıyım hediye arkadaşım? İyiyim canım sen nasılsın? Prenses nasıl?hoşgeldin abla ben ümran nasılsın hatırladın mı
çok şükür iyiyiz ablacım allaha şükür prenses çok iyi büyüdü hatta senin gönderdiğin cicilerini giymeye hatta eskitmeye bile başladıHatırlamaz mıyım hediye arkadaşım? İyiyim canım sen nasılsın? Prenses nasıl?
Oyy kuzum benim..Nasıl da yakışmıştır kimbilir..Canım beni faceden ekle de prensesimi göreyim.çok şükür iyiyiz ablacım allaha şükür prenses çok iyi büyüdü hatta senin gönderdiğin cicilerini giymeye hatta eskitmeye bile başladı
tmm ablacım akşaama hemen ekliyorum şuan iş yerinde facebook cep tlf yasakOyy kuzum benim..Nasıl da yakışmıştır kimbilir..Canım beni faceden ekle de prensesimi göreyim.
Tamam canımtmm ablacım akşaama hemen ekliyorum şuan iş yerinde facebook cep tlf yasak
Aaaa aşk olsun kuzum..Yaz ben Ümran diye de kaydedeyim ben telefon değişince bazı numaralar silinmiş.hala cep telefonumda eklisin ablacım ya hatta whatsapın bile varmış belki hatırlamazsın diye yazıp rahatsız etmek istememiştim
tmm ablacım akşam yazarı eve geçer geçmezAaaa aşk olsun kuzum..Yaz ben Ümran diye de kaydedeyim ben telefon değişince bazı numaralar silinmiş.
Ablam gelmissin hoşgeldin :)Tamam canım
Hoşbuldum kuzuAblam gelmissin hoşgeldin :)
_meLinDa_ canım işle ilgili yok mu bi değişiklik ? Hayırlısı olsun inşallah hakkında