- 18 Aralık 2009
- 6.144
- 6.780
- 773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım öyle değil profildeki
ne zaman çekiliş kızlar mesaj ilemi gelecek bana çıkan üye ve bunun ondan haberi olmayacak dimii...
tamam bekliyorummÇekiliş yarın
Evet haberi olmayacak. Yoksa heyecanı da gider
herkes tanıtma topiğine yazdı demii az çok okuyup ne tarz lardan hoşlanıyormuş bilmemiz lazımm..Çekiliş yarın
Evet haberi olmayacak. Yoksa heyecanı da gider
Canim iste buyuk ihtimalle alt sınır belirlicez ama ust sinir olmicak diye konuştuk ama netleşmiş bisey yok sanirimKızlar ben kota konulması taraftarıyım neden derseniz durumu olan var olmayan var haksızlık olmasın diye düşünüyorum yine de çoğunluğa uyarım verilecek karara göre.
herkes tanıtma topiğine yazdı demii az çok okuyup ne tarz lardan hoşlanıyormuş bilmemiz lazımm..
cnm sen bilgisayar mühendisimisinAy aslında üzülmedim bu duruma. Konular yerli yerinde. Aramalarda gelmiyor ama. Eski mesajlarımın profilde görünmemesi rahatsız etmedi :))
Sanırım veritabanı taşıma vs var. Ya da veritabanı uçmuuuş. Konular ve üyeler de backupla alındıysa onlar kalmış olabilir.
iyiyiz cnm sen nasılsınnŞükür kavuşturana kk sonunda açılmış nasılsınız bakalım hanımlar
kızlar yönetime bilgi verdim açılmış konuya nasıl anket açabilirim diye ama hala cevap gelmedi o yüzden bi anket açıyorum eğer tmm derseniz
cnm sen bilgisayar mühendisimisin
kızlar yönetime bilgi verdim açılmış konuya nasıl anket açabilirim diye ama hala cevap gelmedi o yüzden bi anket açıyorum eğer tmm derseniz