• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Ablam gelmissin hoşgeldin :)

_meLinDa_ _meLinDa_ canım işle ilgili yok mu bi değişiklik :KK43: ? Hayırlısı olsun inşallah hakkında
Bugun baskanla görüştüm tek avukata dusurucez o yuzden bu kararı verdik diye salladi.. ama yalan yani tek avukatla olacak is degil.. muhtemelen tanidik sokcak
Yarin dava açıyorum iste bakalim ne olacak gidisat
Bizim insanimiz düzgün giden seyleri bozmaya bayılır

Bugun baskanla görüştüm tek avukata dusurucez o yuzden bu kararı verdik diye salladi.. ama yalan yani tek avukatla olacak is degil.. muhtemelen tanidik sokcak
Şaka gibi... Arkanda dayin yoksa onlardan değilsen ayağını kaydiriyorlar ışte kendi adamlarını sokmak için.

Aç canım davani hakkın senin tabiki peşinden gideceksin. İnşallah en iyisi olur senin için.

özgem yaaa, malesef dünyanın düzeni böyle işte.. ben yine de bi umut yanlış duyum almışsındır dedim ama doğruymuş demek :KK43: kazanırsın kuzum davayı kesin, böyle saçma şey olur mu? hayırlısı inşallah, çok güzel kapılar açılır önüne umarım :110:

Şaka gibi... Arkanda dayin yoksa onlardan değilsen ayağını kaydiriyorlar ışte kendi adamlarını sokmak için.

Aç canım davani hakkın senin tabiki peşinden gideceksin. İnşallah en iyisi olur senin için.
Ins canim.. nazar degdi resmen hersey cok yolundaydi
Vardi allahin bi bildiği
Ins guzel olur hersey

özgem yaaa, malesef dünyanın düzeni böyle işte.. ben yine de bi umut yanlış duyum almışsındır dedim ama doğruymuş demek :KK43: kazanırsın kuzum davayı kesin, böyle saçma şey olur mu? hayırlısı inşallah, çok güzel kapılar açılır önüne umarım :110:
Benim de konusana kadar ufak da olsa umudum vardi ama gitti
Hepimizden egitimsiz ama kibir bombası
Yok yere duzenim bozulacak ama napalim is dunyasi iste kuzum

Benim de konusana kadar ufak da olsa umudum vardi ama gitti
Hepimizden egitimsiz ama kibir bombası
Yok yere duzenim bozulacak ama napalim is dunyasi iste kuzum

devlet işine garanti gözle bakılıyor diye, bide k.çımızı yırtıyoruz girebilmek için ama torpil öyle bir hal aldı ki, hiç bi iş garanti değil artık :KK43:
çok güzel mesleğin var özgem, deneyimin de çok, kısa sürede çok daha iyi bi iş bulursun eminim :KK15:

aayyy çekiliş yarın dimi çok heyecanlıyıımmmm :eek::eek::eek:

çekiliş sabah olur kesin, ben de öğlene ancak gelirim sabahtan işim var, merakla bekleyeceğim eve dönene kadar :eek:

aayyy çekiliş yarın dimi çok heyecanlıyıımmmm :eek::eek::eek:

çekiliş sabah olur kesin, ben de öğlene ancak gelirim sabahtan işim var, merakla bekleyeceğim eve dönene kadar :eek:
evet heycanla beklicez bakalım katilciğimi şimdiden çok merak ediyorum:) umarım aktif birisidir sohbet etmek çok keyifli oluyo çünkü

Back