evet cnm vardım eski çekilşte :)ben seni eski çekilişlerden hatırlıyorum galiba ismin tanıdık geldi ama yanlış mıyım:)
ben bişey yapmaya çalışmıyorum sadece yorum yok ........................ koydum ne vardı bundaSenide anlamiorum sen napmaya calisiosun
evet yeniler eskiler dahil 19 kişiyizÖnceki belirlenen grup da dahil mi? Birbirlerine gönderecekler belli olanlar. Yeni katılanlar zaten az anladığım kadarıyla.
Gercekten anlamiorum yani yorum yapmayin artik ..... bolede yaznayin yaniben bişey yapmaya çalışmıyorum sadece yorum yok ........................ koydum ne vardı bunda
sayının az olduğunu düşünmüyorum suan zaten 1 aralık a kadar vakit var.Sadece 2 arkadaş arasında bir yanlış anlaşılma oldu aslında normalde çok güzel bir sohbet yeri burası böyle şeyler olmuyor normalde.Bu gidişle çekiliş olmayacak gibi. Sayı çok az kalanlar da anlaşamadı bir türlü.
aynen canım katılıyorum normalde şakalar güzel hoş sohbetler olurdu ama yine olacak güzel arkadaşlarımız var burdasayının az olduğunu düşünmüyorum suan zaten 1 aralık a kadar vakit var.Sadece 2 arkadaş arasında bir yanlış anlaşılma oldu aslında normalde çok güzel bir sohbet yeri burası böyle şeyler olmuyor normalde.
amin canım allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallahasivemai kızın çok tatlı ya :) maşallah rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
çağır kuzum hattaAsmu diğer cekilise katılmış cagiracaktim ama
kraliçe tamam :)asivemai çekiliş yönetme konusunda çok tecrübeli ve yetenekli kızlar zaten uygun bir dille kurbanlarınıza hediye aldığınızı belirttiğinizde değişmeyeceğini ,kurban olarak mevcut kişiyi sabit tutup yazacağını söylüyor..
anlaşılmayacak birşey yok ki.. güzel bir sohbet yeri burası ben katilimle de kurbanımla da her gün sohbet halindeyim ve gayet anlayış gösterip değiştirmeyeceğini söyledi ümran sağolsun..
hani tepkiniz sanki ümran zorla değiştirecek gibi davranmıssınız
sağol canım zaten amacım kimseyi mağdur etmeden güzelce sohbet edip arkadaşlık kurmaktı ama tabi herkes bir olmuyo o yüzden kapatalım boşver konuyuasivemai çekiliş yönetme konusunda çok tecrübeli ve yetenekli kızlar zaten uygun bir dille kurbanlarınıza hediye aldığınızı belirttiğinizde değişmeyeceğini ,kurban olarak mevcut kişiyi sabit tutup yazacağını söylüyor..
anlaşılmayacak birşey yok ki.. güzel bir sohbet yeri burası ben katilimle de kurbanımla da her gün sohbet halindeyim ve gayet anlayış gösterip değiştirmeyeceğini söyledi ümran sağolsun..
hani tepkiniz sanki ümran zorla değiştirecek gibi davranmıssınız
Cagirayim o zaman :)çağır kuzum hatta @melinda_ bile çağırmıştı ama dönen olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?