- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
umarım değişmez o huyu kuzum
bencede heyecanı kaçmasın herkes nişan fotosuyla görsün
evet heyecanı bitti hatta ben katilimi bulmuştum liste elime geçince tam emin oldum ve heyecan bitti :S
hemen listeye bakıyoruummmm ve sana hiç bir ipucu vermiyorumlisteyi bilen kızlar benim katil hakkında ipucu verin o vermiyo bana
evet bu iyi bir fikir, katılıyorum sana.arkadaşlar eğer mümkünse yöneticilerle görüşüp konu sahibi biz olalım ve yeni katılanlarıda eşleştirelim ve karışıklık ortadan kalksın
aynen bende seviyorum katilimi :KK68.bende katilimi biliyordum, ama pek bi sevdiğim için sesimi çıkarmadım
senin katil hediyeleri de almış umranım yapacak bişey yok, sen katilinin tadını çıkar bak pek de tatlı bi kız
oyyy kuzum kıyamam sana o zaman sen takip ethemen listeye bakıyoruummmm ve sana hiç bir ipucu vermiyorum( hep bunu yapmak istemiştim, şükür bana da nasip oldu )
mmmmmm senin katilinnnnnn hemen söylüyorummmmlisteyi bilen kızlar benim katil hakkında ipucu verin o vermiyo bana
tabikim de şaak yaptım nanik naniklisteyi bilen kızlar benim katil hakkında ipucu verin o vermiyo bana
hemen listeye bakıyoruummmm ve sana hiç bir ipucu vermiyorum( hep bunu yapmak istemiştim, şükür bana da nasip oldu )
mmmmmm senin katilinnnnnn hemen söylüyorummmm
tabikim de şaak yaptım nanik nanik
dalgacı hatunlar siziiii
katilciğim çok aktif diil sanırım akşiamları yazıyo bana
aynen canım koca kız oldu yakında evlendircemsen ümranmışsın yaaaa
ben bunu çok geç keşfettim
hamileydin sen bizim bi çekilişimizdeeee
bebiş kocaman olmuştur
yaaaa ciddi misinKızlar eşime yakalandımm(( katilimi bulduğum dakika hemde kim bu ne demek katil kurban bi dünya laf saydı fena kavga ettik
Evet malesf birdaha girmiceksin diyo kimse o kişi ara beni bidaha arama de diyo çok canım sıkkınyaaaa ciddi misin
ay çok üzüldüm ya nolcak şimdiEvet malesf birdaha girmiceksin diyo kimse o kişi ara beni bidaha arama de diyo çok canım sıkkın
Bilmiyorum birsürü paranoyak düşüncesi var bu siteyle ilgiliay çok üzüldüm ya nolcak şimdi
İkna edemiyorum güya burdakiler erkek miş ben çok kolay kandırılıyomuşum hatta kadınsa bile kadınları seven kadın onlar bile dediBilmiyorum birsürü paranoyak düşüncesi var bu siteyle ilgili
oyyy kuzum kıyamam sana o zaman sen takip etben listeyi siliyorum hatta sildim
Kızlar eşime yakalandımm(( katilimi bulduğum dakika hemde kim bu ne demek katil kurban bi dünya laf saydı fena kavga ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?