2016 yılbaşı çekilişi

bugün dışarı çıktım bir iki şey bakarım diye ay bir baktım %90ı tamamlamışım off
kurbanım çok şanslı bu sene diyeyim şimdiden

ay kızlar bu arada bizim adamlara ne alacağız yaaa bu şekilde bir kutu yapıp içini doldurmayı düşünüyorum nasıl olur sizce

Niye guluyon Asivemai ....dislandim suan,coook cekilislere katildim muhtesem guzel oluyor yeni dostluklar arkadasliklar....hediyelerin manevi degeri

bütün gün çarşıda ayakları kopan nazonuz da geldiii
@kedifatos canım sen kk ya mı hiç girmeyeceksin, yoksa çekilişe mi katılmayacaksın sanırım orasını pek anlamadım eğer çekilişle ilgilenemeyeceksen katil ve kurbanların listesini bana gönder istersen, aktif olmayanları zorla bi getirelim buraya onlar da aktif olsunlar
bu arada eğer çekilişe katılmak isteyen kişi sayısı 5-6 kişi olursa küçük bi çekiliş de onlar arasında yapabiliriz, tabi onlar da isterse
aayyy ben kurbancığımı pek sevdim daha konuşmadık ama içim ısındı, garibim buralarda arıyor hep katilini ama tanıtım yazısı birazcık kısa, acaba tanıtım yazısı kısa olan arkadaşlar birazcık uzatsa yazılarını olur muuuu

Papatya gelinimi yoksa :))

bence de sana devredilsin olmadı hala katılmak isteyenler oluyor bencede olmalı zaten çok erken yapıldı çekiliş dolayısıyla da diğer yıllara göre katılım çok az oldu diye düşünüyorum bende.Kimse medur olmasın adına

Supeeer olur

Bak simdi ben olsam bi kirmizi kutunun en altine kuru gul koyarim sonra ona minik hediyeler...
Corap camasir gbi...
Ihtiyaci olan bisileeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…