- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Günaydın kurbancık nasılsın. Oğluşun nasılsın oldu iyileştimi?Günaydınlarrr
günaydın canım şükürler olsun dün tiyatrosuna gittik.. geçti .. binlerce şükür sen nasılsın .. buralar bom boş kalmış.. 2 gün tatil olunca evde de sorumluluk olunca pek girilmiyor canım ..Günaydın kurbancık nasılsın. Oğluşun nasılsın oldu iyileştimi?
Çok şükür cnm benim sevindim. Evet artık whatsappta konuşuyoruz daha çokgünaydın canım şükürler olsun dün tiyatrosuna gittik.. geçti .. binlerce şükür sen nasılsın .. buralar bom boş kalmış.. 2 gün tatil olunca evde de sorumluluk olunca pek girilmiyor canım ..
günaydın şekerGünaydııııınnnnWhatsappp güzelleri
kız nirye gidiyon :) veda konuşması gibi olduGünaydın kızlar .2015 bitiyor kızlar bir seneyi devirdik bilmiyorum ama bir hüzün var içimde ...2016 hepimize Sağlık, huzur, mutluluk getirsin kendinize iyi bakın
yokk buralardayımda acaip hüzünlüyüm bugün.nedeni yok , niçini yok koca bir seneyi bitirdik ömrümüzden ömürde bitiyor . RABBİM her daim elimizden tutusun arkadaşım..kız nirye gidiyon :) veda konuşması gibi oldu
amin bitanem ya.acaba topik mi açsak eski yılda neleri bıraktık yeni yıldan beklentimiz ne diye :) yada varmıyokk buralardayımda acaip hüzünlüyüm bugün.nedeni yok , niçini yok koca bir seneyi bitirdik ömrümüzden ömürde bitiyor . RABBİM her daim elimizden tutusun arkadaşım..
ayyy iyi olur aslında ben mesela hüzünlüyüm çokkk sevdiğim amcamı 2015 te kanserden kaybettik.. açsana canım bıraktıklarımızı vede beklediklerimizi paylaşırdık ama etiketle beni canımm..amin bitanem ya.acaba topik mi açsak eski yılda neleri bıraktık yeni yıldan beklentimiz ne diye :) yada varmı
allah rahmet eylesin.tamam açimde ben becerememki ne yazacam başlığa :) senin bi fikrin varmıayyy iyi olur aslında ben mesela hüzünlüyüm çokkk sevdiğim amcamı 2015 te kanserden kaybettik.. açsana canım bıraktıklarımızı vede beklediklerimizi paylaşırdık ama etiketle beni canımm..
istersen sen aç farketmez.milleti davet ederim ben :)allah rahmet eylesin.tamam açimde ben becerememki ne yazacam başlığa :) senin bi fikrin varmı
niye beceremicen şöyle yazabilirsin (Hadi hanımlar 2015 te geride bıraktıklarımız,sevinç ,üzüntü)..2016 da beklentilerimizi, umutlarımızı, sevinçlerimizi paylaşmaya.allah rahmet eylesin.tamam açimde ben becerememki ne yazacam başlığa :) senin bi fikrin varmı
aynen alıyorummmmniye beceremicen şöyle yazabilirsin (Hadi hanımlar 2015 te geride bıraktıklarımız,sevinç ,üzüntü)..2016 da beklentilerimizi, umutlarımızı, sevinçlerimizi paylaşmaya.
başlığı yanlış yaptım muneye msj attım düzeltir heralde :)aynen alıyorummmm