2016 yılbaşı çekilişi

günaydın canım şükürler olsun dün tiyatrosuna gittik.. geçti .. binlerce şükür sen nasılsın .. buralar bom boş kalmış.. 2 gün tatil olunca evde de sorumluluk olunca pek girilmiyor canım ..
Çok şükür cnm benim sevindim. Evet artık whatsappta konuşuyoruz daha çok

yokk buralardayımda acaip hüzünlüyüm bugün.nedeni yok , niçini yok koca bir seneyi bitirdik ömrümüzden ömürde bitiyor . RABBİM her daim elimizden tutusun arkadaşım..
amin bitanem ya.acaba topik mi açsak eski yılda neleri bıraktık yeni yıldan beklentimiz ne diye :) yada varmı

amin bitanem ya.acaba topik mi açsak eski yılda neleri bıraktık yeni yıldan beklentimiz ne diye :) yada varmı
ayyy iyi olur aslında ben mesela hüzünlüyüm çokkk sevdiğim amcamı 2015 te kanserden kaybettik.. açsana canım bıraktıklarımızı vede beklediklerimizi paylaşırdık ama etiketle beni canımm..

ayyy iyi olur aslında ben mesela hüzünlüyüm çokkk sevdiğim amcamı 2015 te kanserden kaybettik.. açsana canım bıraktıklarımızı vede beklediklerimizi paylaşırdık ama etiketle beni canımm..
allah rahmet eylesin.tamam açimde ben becerememki ne yazacam başlığa :) senin bi fikrin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…