yaaaa senden neden bıkayım ya canım benim can-sın sen canher yerden karşına çıkıyorum ümranım bıkmadın mı daha benden
Gunaydin kızlar whatsapp dusmanlari sizi
Merak etmeyin yakında kimse o bildirimlere dayanamayıp gelir buraya xyzt-5544 birak ya hemen uyudun gece Bi basıma biraktin beni
yaaaa senden neden bıkayım ya canım benim can-sın sen can
ayyy inan sabah bi kalkıp baktım ki 250 bildirim maşallah dedim size kızlarGunaydin kızlar whatsapp dusmanlari sizi
Merak etmeyin yakında kimse o bildirimlere dayanamayıp gelir buraya xyzt-5544 birak ya hemen uyudun gece Bi basıma biraktin beni
nazımmmmmyaşlı ve hasta bir insanım ben tabiki uyuyacağım, yaşlanınca anlarsın beni
oyyyy ümranım benniimmmm
Ahaha cok konuşmamışız demekki:)ayyy inan sabah bi kalkıp baktım ki 250 bildirim maşallah dedim size kızlar
dün ben whatsapa bakıyorum kızımda anne anne deyip alıyodu elimden bende iyi tamam dedim bırakıp onunla ilgilendim yatmadan bi baktım 450 gece uyuyup sabah kalktığımda ise 250 bildirim
canım çok naziksin ama bu yasak link veremessiniz oy isteyemessiniz lütfen kızlar yapılan emekleri inceleyin ve oyunuzu verin lütfen..kızlar bizim kakao diyet yemeği yarışmasına aktılmış hadi ona destek olalım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-populer-diyet-menuleri.882515/
Ben oy kullandım..Ama kimin ne yaptıgını bilmiyoruz ki sıkıntı olmaz bence.canım çok naziksin ama bu yasak link veremessiniz oy isteyemessiniz lütfen kızlar yapılan emekleri inceleyin ve oyunuzu verin lütfen..Nevreste bir bakarmısın canım bende şimdi gördüm asla ama asla bana verilen oy hak ettiğim oy olsun..
Evet kızlar danısmadan aradılar sımdı kargom gelmıs sımdı hemen almaya gıdıyorum beklemede kalınn :)
canım çok naziksin ama bu yasak link veremessiniz oy isteyemessiniz lütfen kızlar yapılan emekleri inceleyin ve oyunuzu verin lütfen..Nevreste bir bakarmısın canım bende şimdi gördüm asla ama asla bana verilen oy hak ettiğim oy olsun..
görünmüyormu haa iyi o zaman arkadaş link verince .. yasak çünkü tek ,tek tarifler incelenip hangisi beğenilirse ona verin canımm.. çünkü herkesin emeği var..Canım ellerine sağlık. Yalnız kimin ne yaptığı görünmüyor daha iyi olmuş.
Portakal yatağında fırında Sebzeli ,Soslu Somon ve Buğday salatası
Güzel görünüyor.
görünmüyormu haa iyi o zaman arkadaş link verince .. yasak çünkü tek ,tek tarifler incelenip hangisi beğenilirse ona verin canımm.. çünkü herkesin emeği var..
Tsk ederım arkadasım :)Canım güle güle kullan çok hoş görünüyorlar @ariesfount kesene bereket canım
Ay evet ya gorunce acıktım tekrardan herkezın emegıne saglık :)görünmüyormu haa iyi o zaman arkadaş link verince .. yasak çünkü tek ,tek tarifler incelenip hangisi beğenilirse ona verin canımm.. çünkü herkesin emeği var..
uzun süre takip olmayınca öyle oluyor