ayyy ben napayım kuzummm yarın bizim işyerinde yılbaşı etkinliği var ve ben türkü söyleyecekmişim onun telaşı sardı arkadaş saz çalacak bende söylicem onun çalışmasıyla uğraşıyorum ahhh çok heyecanlıyımAhaha yok kızmayın @hotcouture severiz onu biz kuzum sen napiyosun fistik napiyo:)
Canim tatilde bol bol keyfine bak ailenle vakit geçir kimse olma zaten buralarda kesin iyi tatiller şimdiden:)
teşekkür ederim tatlım..Ahaha yok kızmayın @hotcouture severiz onu biz kuzum sen napiyosun fistik napiyo:)
Canim tatilde bol bol keyfine bak ailenle vakit geçir kimse olma zaten buralarda kesin iyi tatiller şimdiden:)
Ayy kuzum seni yerim ya. Demekki sesinde guzel bak bisi daha öğrenmiş oldum:) basarilarayyy ben napayım kuzummm yarın bizim işyerinde yılbaşı etkinliği var ve ben türkü söyleyecekmişim onun telaşı sardı arkadaş saz çalacak bende söylicem onun çalışmasıyla uğraşıyorum ahhh çok heyecanlıyım
Evett kızlar ben kesin 3 buçuk gün girmem çünkü tatilHerkesin yeni yılı hayırlı olsun 2016 sizlere bizlere sağlık,huzur,mutluluk, ve de isteyenlere evlat yakışıklı bir koca yada sevgili,iş para ,getirsin mutluluğunuz çokkk olsun.. mutlu yıllar hanımlar mutlu yıllar
ayyy ben napayım kuzummm yarın bizim işyerinde yılbaşı etkinliği var ve ben türkü söyleyecekmişim onun telaşı sardı arkadaş saz çalacak bende söylicem onun çalışmasıyla uğraşıyorum ahhh çok heyecanlıyım
ya herkes güzel diyodu ki hala diyolar ve sanırım sesimi beğenmeyen bir tek benimAyy kuzum seni yerim ya. Demekki sesinde guzel bak bisi daha öğrenmiş oldum:) basarilar
sağol nazımmmmsana iyi tatiller şimdiden canımtüm iyi dileklerin için de teşekkürler, rabbim hepimizi mutlu etsin inşallah
ohhh iyi eğlenceler ümranım
CANIM BENİM HABERDAR EDERİMGunaydinlar kızlar:)asivemai kuzum haberdar et Nasıl geçtiğini guzel sesli katilcik:) Bir de arada whatsapp a ugra hic yoksun
günaydınlar.
günaydın kızlar
GÜNAYDINLARRRRR..günaydın kızlar
super gözüküyoo.afiyet olsun balGÜNAYDINLARRRRR..
sağol canım cımsuper gözüküyoo.afiyet olsun bal