- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.908
- 498
xyzt-5544 canım el kremim harika kokuyor. Şeker yiyesim geliyor :) Masamda görenler deneyip bayıldılar :)
oyyy kuzum benim güle güle kullan
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
![KK12 :KK12: :KK12:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk12.gif)
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
xyzt-5544 canım el kremim harika kokuyor. Şeker yiyesim geliyor :) Masamda görenler deneyip bayıldılar :)
oy nazım ya insan hasta oldu mu hiç bişey de yapası gelmiyo şahsen benim öyle :)günaydın kızlarrrhasta cesminazdan herkese selamlar
![]()
a.selam canım boşver bakma bende bakamıyorum ahhhhhKızlar selammm
Ben telefonuma bakamıyorum hiç mesajlar düşüyor ama
Anca buradan yazabilicem
Cok sorun oluyosa kapatalım grubu kızlar benim icin farketmez ya da grubu sessize alabilirsiniz bildirimleri almamak acısındanselamlar herkeseee
whatsapp grubu çok aktif, şarj dayanmıyo cidden![]()
selamlar herkeseee
whatsapp grubu çok aktif, şarj dayanmıyo cidden![]()
yohsam sen mi haber ettin bakayımBakın geliyor kızlar yavas yavas:)
Şarjım da dayanmıyor valla çıkmak zorunda kalıcam bu gidişleoy nazım ya insan hasta oldu mu hiç bişey de yapası gelmiyo şahsen benim öyle :)
a.selam canım boşver bakma bende bakamıyorum ahhhhhburdan takip edelim
![]()
oy nazım ya insan hasta oldu mu hiç bişey de yapası gelmiyo şahsen benim öyle :)
Cok sorun oluyosa kapatalım grubu kızlar benim icin farketmez ya da grubu sessize alabilirsiniz bildirimleri almamak acısından
bende dün sevdiğim bir ablama kahve içmeye gittim din ding ding diye durmadan mesaj geliyodu artık sessize aldımŞarjım da dayanmıyor valla çıkmak zorunda kalıcam bu gidişle
Elime teli arıyorum işle ilgili gorusme yapıcam
ding ding mesajlar düşüyor![]()
![]()
oyyy kuzum benim güle güle kullanmadame cocodaki asıl benim sevdğim kokunun el kremi yokmuş
ikinci sevdiğimi almak zorunda kalmıştım bende, beğenmene çok sevindim
![]()
günaydın kızlarrrhasta cesminazdan herkese selamlar
![]()
Cok sorun oluyosa kapatalım grubu kızlar benim icin farketmez ya da grubu sessize alabilirsiniz bildirimleri almamak acısından
benim de sessizde gruppp
kapatmayalım yahu ben memnunumgiden şarj olsun
![]()
Canım benim çok güzel bu çok teşekkür ederim. Sürekli elimi kokluyorum çok güzel
Çok geçmiş olsun. Herkes hasta. Bol bol vitaminle dinlenin
Kapatılırsa şahsen hiiiç üzülmem![]()
biz evde hasta sayısını dörtledikhepimiz bir odada yatıyoruz ev revir gibi
güle güle kullan canım kurbancım
sen gelmeyecek misin gruba![]()
Tünaydın minnoşlar
İşlerim yavaş yavaş düzene giriyor sanki..Herşeyin çokk güzel olacağı günler çook yakınımızda olsun:)