2016 yılbaşı çekilişi

amann beni yakalarsa yatırıyor benii..bol bol c vitamini.

c vitamini de alıyorum bitki çayı da içiyorum ama yookkk her geçen gün daha da yorgun hissediyorum kendimi

oyy kıyamam ya griğ çok kötü ya insanın bütün enerjisini yok ediyo ne yazıkki.Bol bol c vitamini alcan artık sende

alıyorum ümranım alıyorum ama yok, herhalde iyileşirim diye umuyorum
Çok geçmiş olsun katilcim Dikkat et kendine.

saol kurbancımm

kızlar ben çıkmak zorundayım öğleden sonra hastaneye gitmem laızm ama önce kızıma uğramalıyım öpüyorum sizi hastaneden gelince yazarım takip ederim öpüyorum sizi cici bakın kendinize hoşçakalın

xyzt-5544 allah şifa vesin kuzum inşallah tez vakitte toparlanırsın

saol ümranım hastaneye önemli bi sebepten gitmiyorsun inşallah hayırlı haberlerini bekliyoıruz

görüşürüz canım hastanemi inşallah bir durum yoktur gelince bilgilendir kuzum görüşürüz..

c vitamini de alıyorum bitki çayı da içiyorum ama yookkk her geçen gün daha da yorgun hissediyorum kendimi

alıyorum ümranım alıyorum ama yok, herhalde iyileşirim diye umuyorum

saol kurbancımm
illaki bu hastalığın geçmesi için vakit gerekiyor.. o vakitte c vitamini eksik etme yeter yoksa pat diye gitmiyor bu nezle ,grip

Herkese çok geçmiş olsun.Benim bir haftayı geçti ancak düzeliyorum..Salgına yakalandık topluca

Gunaydin hatunlar :) asivemai canim ne zaman kuruyoruz :) xyzt-5544 kuzum geçmiş olsun

Kızlar hepinize geçmiş olsun dikkat edin bol bol bitki çayı için yediklerinize dikkat edin Allah korusun bi an önce duzelin insallah

Şifa olsun inşallah :) Ayy keşke daha fazla koysaydim o zaman dusunemedim hiç

daha ne düşünecektin kuzum aşk olsun, biz halimizden gayet memnunuz

kardeşim geldi bugün eve de ona gösterdim hediyeleri, aaaa bak arkadaşın bana söz tepsisi yapmış ne güzel diyor üçkağıtçı sırf bu tepsi için senden önce sözlenecem dedi şiddet uygulamak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…