• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Evettt Sevgili Katilim Benim Vi Kitap Üyeliğim yook. Ama Kitap almak istersen okumak istediklerimi yazayım :) Al demiyorum yanlış anlaşılmasın :) Sadece kitap alacaksa okuduklarımı almasın diye yazıyorum. :)

1-Kolera günlerind Aşk
2-Yüzyıllık Yalnızlık
3-Kristin Hannah Kitaplarından=Gerçek Renkler,Yaz Rüzgarı,Mucizeler Yağarken, İlk Bahar Rüyası, Yıldız Masalı, Ay bahçesi

Bunlar Alınacak listemdeki kitaplarımm :KK54::KK54:

Evettt Sevgili Katilim Benim Vi Kitap Üyeliğim yook. Ama Kitap almak istersen okumak istediklerimi yazayım :) Al demiyorum yanlış anlaşılmasın :) Sadece kitap alacaksa okuduklarımı almasın diye yazıyorum. :)

1-Kolera günlerind Aşk
2-Yüzyıllık Yalnızlık
3-Kristin Hannah Kitaplarından=Gerçek Renkler,Yaz Rüzgarı,Mucizeler Yağarken, İlk Bahar Rüyası, Yıldız Masalı, Ay bahçesi

Bunlar Alınacak listemdeki kitaplarımm :KK54::KK54:
bu kadının bir romanını okudum ateş böceği yolu.kadının tarzı kadın ilşkileri uzerine hep

ben 20 aralığa kadar bekleyemeyeceğim sanırım koç burcu sabırsızlığı var üzerimde ,eğer müsait olursa kurbanım aralık başından itibaren gönderirim bugün de hediyelerimden bir kısmını tamamlamış olacağım off çok heyecanlı :KK60:

ben 20 aralığa kadar bekleyemeyeceğim sanırım koç burcu sabırsızlığı var üzerimde ,eğer müsait olursa kurbanım aralık başından itibaren gönderirim bugün de hediyelerimden bir kısmını tamamlamış olacağım off çok heyecanlı :KK60:
ben iki tanesini hazırladımda kutuya başka bişeyler daha koymak istiyorum mecburen maaşı beklicez :)

Aralığın 2-3 gibi göndericem bende hediyelerini ama bi cevap verse ya süpür olacak :KK51: Kurbancağızım yazıver bana bekletmee :KK50:

ayyy evet bende çok heyecanlanadım katilciğim hemen gönder hediye mi

Aralığın 2-3 gibi göndericem bende hediyelerini ama bi cevap verse ya süpür olacak :KK51: Kurbancağızım yazıver bana bekletmee :KK50:
ahhh katilciğim hemen yazarım ben sana yeter ki üzülme sen ilk fırsatta yazıcam ;) gönder gönder merakta bırakma beni

Sevgili kurbanım lütfen kendini biraz daha tanıtırmısın ?? Tanıtımın çok kısa olmuş. Sana dair gözümde birşeyler canlanmadıı

Back