Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah iyilik versin kuzumiyim çok şükür bende :)
neden olmasınben olabilirm işteee :)
bilemiycemHımm ben 2014 kayıtlıyım. Ama eski üyeliğim 2009
ben işte bennnnImmmm :) Benim kurbanım Pro Üyee
merhaba katilim nasılsınallah iyilik versin kuzum
neden olmasın
bilemiycem
ben işte bennnn
katilim derkenn neyse iyidir kurbancım sen nasılsınmerhaba katilim nasılsın
yok kaçırmadın canımkatilim derkenn neyse iyidir kurbancım sen nasılsın
benim işte katilim benimmmmmbenim kurkan pro üye sürekli aktif mesajımdan alıntı yaptı :)
hmm tamm canım tş.ederimyok kaçırmadın canım
en geç 20 aralığa kadar gönderilcek
sanırım aralık başında başlar gönderimler
bu kadının bir romanını okudum ateş böceği yolu.kadının tarzı kadın ilşkileri uzerine hepEvettt Sevgili Katilim Benim Vi Kitap Üyeliğim yook. Ama Kitap almak istersen okumak istediklerimi yazayım :) Al demiyorum yanlış anlaşılmasın :) Sadece kitap alacaksa okuduklarımı almasın diye yazıyorum. :)
1-Kolera günlerind Aşk
2-Yüzyıllık Yalnızlık
3-Kristin Hannah Kitaplarından=Gerçek Renkler,Yaz Rüzgarı,Mucizeler Yağarken, İlk Bahar Rüyası, Yıldız Masalı, Ay bahçesi
Bunlar Alınacak listemdeki kitaplarımm
numaranı kedi fatoşa göndermişmiydinBenim katilimde benimle iletişime geçmedi
bu kadının bir romanını okudum ateş böceği yolu.kadının tarzı kadın ilşkileri uzerine hep
ben iki tanesini hazırladımda kutuya başka bişeyler daha koymak istiyorum mecburen maaşı beklicez :)ben 20 aralığa kadar bekleyemeyeceğim sanırım koç burcu sabırsızlığı var üzerimde ,eğer müsait olursa kurbanım aralık başından itibaren gönderirim bugün de hediyelerimden bir kısmını tamamlamış olacağım off çok heyecanlı
ayyy evet bende çok heyecanlanadım katilciğim hemen gönder hediye miben 20 aralığa kadar bekleyemeyeceğim sanırım koç burcu sabırsızlığı var üzerimde ,eğer müsait olursa kurbanım aralık başından itibaren gönderirim bugün de hediyelerimden bir kısmını tamamlamış olacağım off çok heyecanlı
biraz cinselliği rahat anlatmış :)))))))))))Ben çok kitabını okudum seviyorum dilini.. :)
ahhh katilciğim hemen yazarım ben sana yeter ki üzülme sen ilk fırsatta yazıcam gönder gönder merakta bırakma beniAralığın 2-3 gibi göndericem bende hediyelerini ama bi cevap verse ya süpür olacak Kurbancağızım yazıver bana bekletmee