• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

herkese mutlu haftalar kızlar :KK6::KK6:
benim kurbancıkta buralarda ve arayışta, ama hepiniz arayışta olduğunuz için pek bi ipucu sayılmayacak sanırım bu :KK53:
bugün çarşıya gidecem bakalım kurbancık için bişeyler beğeneyim :KK51:
acaba kurbanıma whatsaptan ulaşsam mııııı ulaşmasam mıııııııı :KK47::KK47:

herkese mutlu haftalar kızlar :KK6::KK6:
benim kurbancıkta buralarda ve arayışta, ama hepiniz arayışta olduğunuz için pek bi ipucu sayılmayacak sanırım bu :KK53:
bugün çarşıya gidecem bakalım kurbancık için bişeyler beğeneyim :KK51:
acaba kurbanıma whatsaptan ulaşsam mııııı ulaşmasam mıııııııı :KK47::KK47:
Ulaş ulaş bence fistik:) bu arada aksamda yazmistim ama cevap verilmemis zorunlu hediyelerimiz var degil mi gecen senelerdeki gibi. Kırmızı kilot+not ya da mektup+çikolata ?

selam hatunlar nasılsınız bakalım benim katilciğim nerelerde yaaa çok merak ediyorum azcık ipucu versen diyorum misal
kurbancığım için ipucum 2013 te kayıt olmuş biri :KK70::KK70:

Ben kurbanıma yazdım mesaj ama cevap vermediiiii :KK1:

selam hatunlar nasılsınız bakalım benim katilciğim nerelerde yaaa çok merak ediyorum azcık ipucu versen diyorum misal
kurbancığım için ipucum 2013 te kayıt olmuş biri :KK70::KK70:
ahaaaa benim bence bu
bu üyeliği 2013 te aldım
yoksa 2007den beri burdayım :KK45:

Ulaş ulaş bence fistik:) bu arada aksamda yazmistim ama cevap verilmemis zorunlu hediyelerimiz var degil mi gecen senelerdeki gibi. Kırmızı kilot+not ya da mektup+çikolata ?

görmemişim canım, şahsi fikrim notlar yada mektup çok tatlı ve keyifli oluyor bence, e çikolata da biz kadınlara her daim lazım :KK53: ama kırmızı don konusunda kararsızım, bir sürü kırmızı donum var sadece yılbaşılarında giyiyorum :KK70:

Back