Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana cikan fistik yeni evliymis bebisi yokmus. Bende kalan ovulasyon gebelik testlerinide ekstradan gondericem sans getirsin ins.
Hic işinin olmaması durumu var Bi de:)off ya tatilden sora işe gelmek çok kötü
Katilim bana yazdı darısı tum katilini arayanlara:)
Ulaş ulaş bence fistik:) bu arada aksamda yazmistim ama cevap verilmemis zorunlu hediyelerimiz var degil mi gecen senelerdeki gibi. Kırmızı kilot+not ya da mektup+çikolata ?herkese mutlu haftalar kızlar
benim kurbancıkta buralarda ve arayışta, ama hepiniz arayışta olduğunuz için pek bi ipucu sayılmayacak sanırım bu
bugün çarşıya gidecem bakalım kurbancık için bişeyler beğeneyim
acaba kurbanıma whatsaptan ulaşsam mııııı ulaşmasam mıııııııı
ben olabilir miyim kiBir upucu vereyimm miii :)
Benim Kurbanımm kapalı bir bayan :)
Hic işinin olmaması durumu var Bi de:)
selam hatunlar nasılsınız bakalım benim katilciğim nerelerde yaaa çok merak ediyorum azcık ipucu versen diyorum misal
kurbancığım için ipucum 2013 te kayıt olmuş biri
kesin benimmmmmmBen kurbanıma yazdım mesaj ama cevap vermediiiii
bulduk canım iyiyim çük şükür sen nasılsınyani oda var çok şükür :)
hoşgeldin tatlımmm neler yapıyorsun
ahaaaa benim bence buselam hatunlar nasılsınız bakalım benim katilciğim nerelerde yaaa çok merak ediyorum azcık ipucu versen diyorum misal
kurbancığım için ipucum 2013 te kayıt olmuş biri
Ulaş ulaş bence fistik:) bu arada aksamda yazmistim ama cevap verilmemis zorunlu hediyelerimiz var degil mi gecen senelerdeki gibi. Kırmızı kilot+not ya da mektup+çikolata ?
Yok cnm sen diilsin. Benim hediye aldigim kiside bana cikmis sans. Ikiniz birbirimize alcazAyy benmiyim ki yaaa :)
orasını bilemicemahaaaa benim bence bu
bu üyeliği 2013 te aldım
yoksa 2007den beri burdayım
Idrarda cikmisti 5 gun kala. 2 gun kaldi ama eminim. Bugun gidip kan vericem bakalim ne kadarlik deger nedirHayırlı uğurlu olsun bebişin. Adetine kaç gün kala idrar testinde çıktı?
seni de eleeeedimKatilim bana yazdı darısı tum katilini arayanlara:)