- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
iyim çok şükür bende :)hoş
bulduk canım iyiyim çük şükür sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyim çok şükür bende :)hoş
bulduk canım iyiyim çük şükür sen nasılsın
selam hatunlar nasılsınız bakalım benim katilciğim nerelerde yaaa çok merak ediyorum azcık ipucu versen diyorum misal
kurbancığım için ipucum 2013 te kayıt olmuş biri
20 aralığa kadar gönderilmesi gerekiyor canım en az üç hediye tabi bunun bir kısıtlaması yok kırmızı kilot çikolata ve mektup zorunlu yani gönlünden neler koparsa gönderebilirsin istedigin kadar mesela gecen senelerde corap krem parfum deodorant falanda gönderıldı sana kalmıs canım yılbası kutusu gibi dusun ıcını doldur :)Benim hediye alacağım kişi anne adayı çok heyecanlıyım acaba aldığım hediyeleri beğenecek mi ? Peynirsiz Cheeseburger belli bir süre var mı yani işte ne bileyim şu tarihten şu tarihe kadar hediyelerin verilmiş olması gerekiyor gibi ?
selam hatunlar nasılsınız bakalım benim katilciğim nerelerde yaaa çok merak ediyorum azcık ipucu versen diyorum misal
kurbancığım için ipucum 2013 te kayıt olmuş biri
20 aralığa kadar gönderilmesi gerekiyor canım en az üç hediye tabi bunun bir kısıtlaması yok kırmızı kilot çikolata ve mektup zorunlu yani gönlünden neler koparsa gönderebilirsin istedigin kadar mesela gecen senelerde corap krem parfum deodorant falanda gönderıldı sana kalmıs canım yılbası kutusu gibi dusun ıcını doldur :)
hayırrrr onun kurbanı benimben olabilirm işteee :)
benim ki hala ulaşmadı bana katilim ortalarda yok
ben bir ipucu daha veriyorum kurbanım aktif bir üye
Oyle Can'ım ama yılbaşının anlamı ya o yuzdengörmemişim canım, şahsi fikrim notlar yada mektup çok tatlı ve keyifli oluyor bence, e çikolata da biz kadınlara her daim lazım ama kırmızı don konusunda kararsızım, bir sürü kırmızı donum var sadece yılbaşılarında giyiyorum
bilemiyorum herkes olabilir acaba ben miyim veya değil miyim?o Kişi benim iştee
ben bi türlü katilimi çözemedim:)
ben bi türlü katilimi çözemedim:)
Aktif olmazsanız çözemezsiniz :)
aktifimde çözemedim yinede :)Aktif olmazsanız çözemezsiniz :)
aktifimde çözemedim yinede :)
Yani bende aktifim ama yok çözemedim