• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Benim hediye alacağım kişi anne adayı çok heyecanlıyım acaba aldığım hediyeleri beğenecek mi ? Peynirsiz Cheeseburger Peynirsiz Cheeseburger belli bir süre var mı yani işte ne bileyim şu tarihten şu tarihe kadar hediyelerin verilmiş olması gerekiyor gibi ?
20 aralığa kadar gönderilmesi gerekiyor canım en az üç hediye tabi bunun bir kısıtlaması yok kırmızı kilot çikolata ve mektup zorunlu yani gönlünden neler koparsa gönderebilirsin istedigin kadar mesela gecen senelerde corap krem parfum deodorant falanda gönderıldı sana kalmıs canım yılbası kutusu gibi dusun ıcını doldur :)

selam hatunlar nasılsınız bakalım benim katilciğim nerelerde yaaa çok merak ediyorum azcık ipucu versen diyorum misal
kurbancığım için ipucum 2013 te kayıt olmuş biri :KK70::KK70:

Hımm ben 2014 kayıtlıyım. Ama eski üyeliğim 2009 :KK51:

20 aralığa kadar gönderilmesi gerekiyor canım en az üç hediye tabi bunun bir kısıtlaması yok kırmızı kilot çikolata ve mektup zorunlu yani gönlünden neler koparsa gönderebilirsin istedigin kadar mesela gecen senelerde corap krem parfum deodorant falanda gönderıldı sana kalmıs canım yılbası kutusu gibi dusun ıcını doldur :)

Hımmm mektup yazmayalı uzun bir süre oldu dur bakayım ben bunu bir düşüneyim :KK53:

görmemişim canım, şahsi fikrim notlar yada mektup çok tatlı ve keyifli oluyor bence, e çikolata da biz kadınlara her daim lazım :KK53: ama kırmızı don konusunda kararsızım, bir sürü kırmızı donum var sadece yılbaşılarında giyiyorum :KK70:
Oyle Can'ım ama yılbaşının anlamı ya o yuzden

Bende katilimi buldum ama cok konuşamadık iste cunku benim katilim calisiyor sanirim ondan yazamiyor

Back