2016 yılbaşı çekilişi

herkese mutlu haftalar kızlar
benim kurbancıkta buralarda ve arayışta, ama hepiniz arayışta olduğunuz için pek bi ipucu sayılmayacak sanırım bu
bugün çarşıya gidecem bakalım kurbancık için bişeyler beğeneyim
acaba kurbanıma whatsaptan ulaşsam mııııı ulaşmasam mıııııııı

Ulaş ulaş bence fistik:) bu arada aksamda yazmistim ama cevap verilmemis zorunlu hediyelerimiz var degil mi gecen senelerdeki gibi. Kırmızı kilot+not ya da mektup+çikolata ?

selam hatunlar nasılsınız bakalım benim katilciğim nerelerde yaaa çok merak ediyorum azcık ipucu versen diyorum misal
kurbancığım için ipucum 2013 te kayıt olmuş biri

Ben kurbanıma yazdım mesaj ama cevap vermediiiii

selam hatunlar nasılsınız bakalım benim katilciğim nerelerde yaaa çok merak ediyorum azcık ipucu versen diyorum misal
kurbancığım için ipucum 2013 te kayıt olmuş biri
ahaaaa benim bence bu
bu üyeliği 2013 te aldım
yoksa 2007den beri burdayım

Ulaş ulaş bence fistik:) bu arada aksamda yazmistim ama cevap verilmemis zorunlu hediyelerimiz var degil mi gecen senelerdeki gibi. Kırmızı kilot+not ya da mektup+çikolata ?

görmemişim canım, şahsi fikrim notlar yada mektup çok tatlı ve keyifli oluyor bence, e çikolata da biz kadınlara her daim lazım ama kırmızı don konusunda kararsızım, bir sürü kırmızı donum var sadece yılbaşılarında giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…