• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

benim katilciğim bana whatsapptan yazdı
kurbancığım pek ortalarda yok gibi gibi
keşke fatoş gitmeseydi ama topiği devam ettirmek elimizde
ben henüz hediye almadım yarın bi netleştiricem neler alacağımı sonra da alırım yavaştan

iyice kafam karıştı benim :KK45: başka bir çekilişte olacakmış bi topikte gördüm, sanırım burayı kaçıranlar oraya geçti o_O
aynı çekilişe devam edelim o zaman, katılmak isteyen yeni arkadaşlar olursa yaparız çekilişi :KK51:
Bencede canım aynı çekiliş devam etsin yalnız öyle karıştıki korkarım kararsızlıktan hediye alamayanlar olucak bence herkez birbiriyle irtibata geçsin

Sevgili xyzt-5544 xyzt-5544 yoksa sen misin katılım ipucu ver:)
hayatta herşey mümkün :KK45:

Bencede canım aynı çekiliş devam etsin yalnız öyle karıştıki korkarım kararsızlıktan hediye alamayanlar olucak bence herkez birbiriyle irtibata geçsin
bence şu şekilde yapalım, nasıl olsa ben katilimi biliyorum :KK45: herkes benimle iletişime geçsin, katilinin kim olduğunu yazsın ve ben takip edeyim bundan sonrasını karışıklık olduysa da ona göre düzeltelim karışıklıkları olur mu o_O

hayatta herşey mümkün :KK45:

bence şu şekilde yapalım, nasıl olsa ben katilimi biliyorum :KK45: herkes benimle iletişime geçsin, katilinin kim olduğunu yazsın ve ben takip edeyim bundan sonrasını karışıklık olduysa da ona göre düzeltelim karışıklıkları olur mu o_O
Süpersin şeker

Ayy kurbanımın doğum günüymüş rabbim onu katili oluyım diye yaratmış doğum günün kutlu olsun

Bence cesminaza bilgileri tekrar yollayslim.anladigim kadariyla fatos bazilarina numara gondermis bazilarina.gondermemis.benim hediye alacagim arkadasin nosu yok bende.paketin uzerine numara yazilacakki kargo kaybolmasin.fatosun hediye alacagi kisiye krelice alacak sanirim.

Bence cesminaza bilgileri tekrar yollayslim.anladigim kadariyla fatos bazilarina numara gondermis bazilarina.gondermemis.benim hediye alacagim arkadasin nosu yok bende.paketin uzerine numara yazilacakki kargo kaybolmasin.fatosun hediye alacagi kisiye krelice alacak sanirim.
Evet kurbanının numarasi olmayanlar bencede sıkıntı yasayabilir

Kızlar aslında hafa karışıklığı olacak bir şey yok. Telefon numarası vermediklerim bana telefon numarasını göndermeyenler sadece. O da çok az, 1-2 kişi diye hatırlıyorum. Ama isteyen kişi bana özel mesaj atsın. Çekiliş ve adres listesini yollayım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back