- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki de sen misin acabaaaaaaaaSevgili xyzt-5544 yoksa sen misin katılım ipucu ver:)
Bencede canım aynı çekiliş devam etsin yalnız öyle karıştıki korkarım kararsızlıktan hediye alamayanlar olucak bence herkez birbiriyle irtibata geçsiniyice kafam karıştı benim başka bir çekilişte olacakmış bi topikte gördüm, sanırım burayı kaçıranlar oraya geçti
aynı çekilişe devam edelim o zaman, katılmak isteyen yeni arkadaşlar olursa yaparız çekilişi
Benimki kendini biliyo )ben kurbanım hakkında çok ipucu verdım aslında canım ama benım katilimden hiç ses çıkmıyor ya.Biraz ipucu zamanı hanımlar bekliyorummm
hayatta herşey mümkünSevgili xyzt-5544 yoksa sen misin katılım ipucu ver:)
bence şu şekilde yapalım, nasıl olsa ben katilimi biliyorum herkes benimle iletişime geçsin, katilinin kim olduğunu yazsın ve ben takip edeyim bundan sonrasını karışıklık olduysa da ona göre düzeltelim karışıklıkları olur muBencede canım aynı çekiliş devam etsin yalnız öyle karıştıki korkarım kararsızlıktan hediye alamayanlar olucak bence herkez birbiriyle irtibata geçsin
Hadi ama ben kimin kurbanıyımBenimki kendini biliyo )
Süpersin şekerhayatta herşey mümkün
bence şu şekilde yapalım, nasıl olsa ben katilimi biliyorum herkes benimle iletişime geçsin, katilinin kim olduğunu yazsın ve ben takip edeyim bundan sonrasını karışıklık olduysa da ona göre düzeltelim karışıklıkları olur mu
yoksa sen misin benim katilimmmmmHadi ama ben kimin kurbanıyım
Üzgünüm çok şekersin ama değilim benimki senmisin???yoksa sen misin benim katilimmmmm
ı ıh malesefÜzgünüm çok şekersin ama değilim benimki senmisin???
Tühı ıh malesef
az önce minnacık bi ipucu verdim, benimki yok buralarda
Vayy guzel Bir ipucuAyy kurbanımın doğum günüymüş rabbim onu katili oluyım diye yaratmış doğum günün kutlu olsun
Hayır Can'ım maalesef yoksa benimki sen misin demin bir ipucu verdim demişsin ama ben kacirdim onu:)benimki de sen misin acabaaaaaaaa
Evet kurbanının numarasi olmayanlar bencede sıkıntı yasayabilirBence cesminaza bilgileri tekrar yollayslim.anladigim kadariyla fatos bazilarina numara gondermis bazilarina.gondermemis.benim hediye alacagim arkadasin nosu yok bende.paketin uzerine numara yazilacakki kargo kaybolmasin.fatosun hediye alacagi kisiye krelice alacak sanirim.