• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

canımcım aleste başarılar diliyorum bende mayıstakine gircem bakalım hayırlısı inşallah güzel geçer:)

bana dedin sanırım canımcım değil mi :KK16: valla yetişmedi gibi bişeyler oldu sınavda çok anlamadım da sinir oldum :KK12: sonuçlar gelince görecez artık :110:
Kızlar. Benim eşim bu siteye girmeme çok kızıyor. Dün farketti, çekilişi de farketti. Ve epeyce köpürdü. Öncülük ettiğim bu güzel aktiviteden istemeden de olsa ayrılıyorum.
Bana hediye alacak olan Peynirsiz Cheeseburger Peynirsiz Cheeseburger benim hediye alacağım kişiye (adı gizli ) hediye alacak. Biraz söyledim ben kendisine.

Hepinize iyi eğlenceler.
Siz devam edin. Nasılsa kişiler belli. Dağılmayın. Hepinizden özür dilerim.
Beni unutmayın. Görüşürüz.
aaa çok üzüldüm fatoşum yaaa :110:

Biraz saçma olmuş konu sahibi cikti yanı bastan mı yapılsa acaba çekiliş bussuru katılamayan insan var zaten
o da elinde olmayan sebeplerden çıkmış ama ben de çekilişi baştan yapmayı teklif edecem, hatta isterseniz ben yapabilirim yeni çekilişi, hem biraz daha vakit olur, katılmak isteyen yeni arkadaşlar da eklenir o_O tabi siz bilirsiniz kızlar hepsine uyarım da konu sahibi olmadan baya dağılırız, zor olur diye düşünüyorum :110:

Ya bastan yapilincada hediye alanlar var yazik olmayacakmi :s üzüldum simdi

hediyesini alanların kurbanları sabit kalır isterlerse, nasıl olsa daha kimse bilmiyor olmaz mı öyle o_O konu sahibi olmadan çok karışık olur gibi geliyor yektam o_O

eğer yeni çekiliş olacaksa uyarım ben hediyelerin bir kaç tanesini tamamladım fakat bireysel seyler değildi onları bu hafta tamamlayacaktım eğer bastan yapacaksanız ben uyarım sorun değil

Hediye alanlar acısından sıkıntı olabilir aslinda doğru demişler Bi d ben kurbancigimi cok sevdim cok tatlı birine benziyo.bence soyle yapalım içimizden biri konu sahibi olsun ve katılmak isteyipte katilamayanlar tekrar eklensin onlar arasında çekiliş olsun bİzimkiler sabit kalsin

Hediye alanlar acısından sıkıntı olabilir aslinda doğru demişler Bi d ben kurbancigimi cok sevdim cok tatlı birine benziyo.bence soyle yapalım içimizden biri konu sahibi olsun ve katılmak isteyipte katilamayanlar tekrar eklensin onlar arasında çekiliş olsun bİzimkiler sabit kalsin
böyle cok karısık olabilir tamamen bastan yapılsın o halde :/
ama konu sahibi olmasa da birşey değişmedi ben konu sahibine alacaktım konu sahibi x kişiye olacaktı o aradan çıkınca ben x kişiye alacak oldum değişmedi birşey

Evet çok mantıklı katılıyorum önceki çekilş kalsın yeni katılmak isteyenler arasında yeni yapılsın vakit var daha

Ya kizlar karar verdiniz mi nedir yenidn mi olacak cekilis? Net bisey diyin hadi ama

karısık mı anlattım biraz :)
şööyle diyeyim
gezegenkralicesi(katil) ---> kedifatos (kurban)
kedifatos(katil) ---> X kişi (kurban)

kedifatos aradan çekilince benim kurbanım doğrudan x kişi oldu

katilim hala aynı kişi ama eger kimse baska bisey değişmedi olay bu :) herkesin kurbanı katili aynı hala

karısık mı anlattım biraz :)
şööyle diyeyim
gezegenkralicesi(katil) ---> kedifatos (kurban)
kedifatos(katil) ---> X kişi (kurban)

kedifatos aradan çekilince benim kurbanım doğrudan x kişi oldu

katilim hala aynı kişi ama eger kimse baska bisey değişmedi olay bu :) herkesin kurbanı katili aynı hala
X y denklemiyle anladim simdi:21:

Bence dediğim gibi bu çekiliş aynen kalsin yeni gelenler de tipiğe katılsın onlar arasında yeni Bi çekiliş olsun daha kalabalık olalım.kurbanimi vermem ben banane banane:p

Bence dediğim gibi bu çekiliş aynen kalsin yeni gelenler de tipiğe katılsın onlar arasında yeni Bi çekiliş olsun daha kalabalık olalım.kurbanimi vermem ben banane banane:p
Bencede biyle olsun en mantiklisi bu : D

böyle cok karısık olabilir tamamen bastan yapılsın o halde :/
ama konu sahibi olmasa da birşey değişmedi ben konu sahibine alacaktım konu sahibi x kişiye olacaktı o aradan çıkınca ben x kişiye alacak oldum değişmedi birşey

:KK68: xyzt-5544 xyzt-5544 buna gönüllü sanırsam benim oyum ona

Ya kizlar karar verdiniz mi nedir yenidn mi olacak cekilis? Net bisey diyin hadi ama

iyice kafam karıştı benim :KK45: başka bir çekilişte olacakmış bi topikte gördüm, sanırım burayı kaçıranlar oraya geçti o_O
aynı çekilişe devam edelim o zaman, katılmak isteyen yeni arkadaşlar olursa yaparız çekilişi :KK51:

iyice kafam karıştı benim :KK45: başka bir çekilişte olacakmış bi topikte gördüm, sanırım burayı kaçıranlar oraya geçti o_O
aynı çekilişe devam edelim o zaman, katılmak isteyen yeni arkadaşlar olursa yaparız çekilişi :KK51:
aynen bende öyle düşünüyorum canım gelen olursa onları da çekilişe katarız bizde de bi değişiklik olmasın kafalar iyice karışıcak yoksa:)

Back