• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Kızlar. Benim eşim bu siteye girmeme çok kızıyor. Dün farketti, çekilişi de farketti. Ve epeyce köpürdü. Öncülük ettiğim bu güzel aktiviteden istemeden de olsa ayrılıyorum.
Bana hediye alacak olan Peynirsiz Cheeseburger Peynirsiz Cheeseburger benim hediye alacağım kişiye (adı gizli ) hediye alacak. Biraz söyledim ben kendisine.

Hepinize iyi eğlenceler.
Siz devam edin. Nasılsa kişiler belli. Dağılmayın. Hepinizden özür dilerim.
Beni unutmayın. Görüşürüz.

yok yok hiç karışıklık olmadı benim katilimde değişiklik yok kimse yapabilir aynı şekilde değişmedi, sadece kurbanım değişti ama o da evli zaten :KK200:
yarından başlıyorum hediyelerini toplamaya hatta üç tanesini daha demin aldım :KK53: daha kafamda bir sürü şey var çok heyecanlııı hiç hevesiniz kaçmasın

Fatos cok üzüldüm sonuçta kötü bisi yapmıyoz daha once de heduyelestik
Neyse napalim
Benim katilim olarak birinden şüpheleniyorumm
Kurbanimin whatsappi var mi bakim bi numarasini yollamis mi fatos

Ayy canim niye kizdiki gecen yazqrken benimkide uzatti kafasini okudu. Okudun mu dedim gondericem yaziyi valla bisey anlamadim dedi gitti. Hayir ne var ki?:KK12: Uzuldum acikcasi :KK43:

Biraz saçma olmuş konu sahibi cikti yanı bastan mı yapılsa acaba çekiliş bussuru katılamayan insan var zaten

Ya bastan yapilincada hediye alanlar var yazik olmayacakmi :s üzüldum simdi

Back