Benim katilim aynı kişi olduğu için geçen seferde acemilik yaşayıp bana söylemişti katilim olduğunu bu seferde aynı acemiliği yaşamamak için hmde telefonu bende kayıtlı olduğu ve daha önce konuştuğumuz için riske atmak istememiş oyüzden yazmamış
hediye topiğini şeyetmiyim diye burdan yazayım
beğenmene çoook sevindim canım benim, ben de çok sevdim seni
hepsini güle güle kullanın güzel oğluşunla
çok mutluyum ben de yeni bi dost edindiğim için
Morenica yüzünden yakalanmıştım
cnm kendim için değil sadece diğer arkadaşlar içinde dile getirdim. Hoş bir durum değil sonuç olarak ama istisnai durumları zaten belirttim ben keyfi oln durumlar sinir bozucuYaaa bak o kadar da sitem ettin :)
Seveceğime eminim canımbenim en sevdiğim kitaplardan biridir bülbülü öldürmek, çok etkilenmiştir
ve tabi çavdar tarlasında çocuklar da kürk mantolu madonna da
inşallah hülya da çok sever
cnm kendim için değil sadece diğer arkadaşlar içinde dile getirdim. Hoş bir durum değil sonuç olarak ama istisnai durumları zaten belirttim ben keyfi oln durumlar sinir bozucu
Olsun canım ya..ne farkeder ki..Birbirimizi tanıma fırsatı geçti elimize..hediye topiğini şeyetmiyim diye burdan yazayım
beğenmene çoook sevindim canım benim, ben de çok sevdim seni
hepsini güle güle kullanın güzel oğluşunla
çok mutluyum ben de yeni bi dost edindiğim için
Morenica yüzünden yakalanmıştım
hep o kürk mantolu madonna yüzündenYaa inşallah sen değilsindir diye dua ettim resmen :)) Amaaa işteee
Ben de inşaallah meLinDa dır diye dua ettimYaa inşallah sen değilsindir diye dua ettim resmen :)) Amaaa işteee
hep o kürk mantolu madonna yüzünden
ama hafiyeliğin çok iyi, kitap adı da vermedim ama hep kitabı bildin hem alacağım kişiyi
Ben de inşaallah meLinDa dır diye dua ettim
çok isterdim cnm ama maaleseftamam benim o zamannn..
Hımm...Bundan sonraki çekilişlerde Moranica ile aramı sıcak tutmam lazımhep o kürk mantolu madonna yüzünden
ama hafiyeliğin çok iyi, kitap adı da vermedim ama hep kitabı bildin hem alacağım kişiyi
Ben de..Sağol canımŞahsen benim de çoook isteyeceğim kişilerden biri :)) Adına ve hediyelerine çok sevindim :)
ahh katilciğim whatsapptan da yazmıyorsun bana artık buraya da gelmiyorsun
unuttun mu beni
mesaim biter ve ben çıkıyorum kızlar gidem oğluşumun yanına hepinize sağlık diliyorum iyi akşamlar..
nasıl bir tüyoymuş oooo bakalımmKendime hayrım yok işte..Bence süper denk geldi. Harika bir kitap. Herkesin okuması okutması gerekiyor. Benim de şu an kurbanıma alasım geldi.
Yalnız katilimi buldum sanırım :))) Az önce whatsappta konuşma arasında bilerek mi bilmeyerek mi müthiş bir tüyo verdi.
@cesmi_naz canım sen misin yoksaaa??? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?