- 18 Aralık 2009
- 6.157
- 6.839
- 773
Herkes hediyelerine kavuşsun da şu whatsapp grubu kurulsun yanı buralar kimsesiz kaldı:)ay valla kimse uğramaz oldu kızlar neredesiniz yahuözledim sizi
evet yaaa nerdeler herkesler , yarın sabah dolar burası iş başı :)Herkes hediyelerine kavuşsun da şu whatsapp grubu kurulsun yanı buralar kimsesiz kaldı:)
evet yaaa nerdeler herkesler , yarın sabah dolar burası iş başı :)
Vala biz 3 bekar kaldık burda ya haftasonu hep boyle:)yarın sabah gelir herkesler, şimdi herkes kocalarının yanında buraları bekarlara bırakmışlar
Vala biz 3 bekar kaldık burda ya haftasonu hep boyle:)
Ahaha bize yazık degil mi ya evli değiliz diye:)ben de evleneyim de ben de böyle yapacam işte
öyle valla kuzum pazar akşamı en sıkıntılı akşam ay can sıkıntısından ölcemVala biz 3 bekar kaldık burda ya haftasonu hep boyle:)
Aynen tv de de bisi yoköyle valla kuzum pazar akşamı en sıkıntılı akşam ay can sıkıntısından ölcem
Yok canim niye kızsın gec olsun güç olmasın:)Çekiliş güzelleri selamlar:)
Haftasonu aktif olamadım malum ağrı yüzünden yattım dün hep. Bugünde sevdigimle gezdik accik:) Yarın ve çarşamba iki vizem var onları atlatayim burada olucam bol bol.
Kurbanimin hediyelerini Perşembe yada Cuma kargolayabilicem kizmaz umarim
Ahaha bize yazık degil mi ya evli değiliz diye:)
Çekiliş güzelleri selamlar:)
Haftasonu aktif olamadım malum ağrı yüzünden yattım dün hep. Bugünde sevdigimle gezdik accik:) Yarın ve çarşamba iki vizem var onları atlatayim burada olucam bol bol.
Kurbanimin hediyelerini Perşembe yada Cuma kargolayabilicem kizmaz umarim
Etkilemiyor, iş yerinde bilmiyorlar zaten bilseler iş akdi fesih sebebi,aa aynı iş yerinde olmak nasıl ilişkinizi etkiliyor muu
Geçmiş olsun şimdidennBugün gününüz bol kahkahayla bereketle geçsin inşallah...
Günaydıııınnnnn
Birazdan hastaneye gidicem şeker yüklemem var
evet çocuk doğunca kanal genişliyo çatı esneme yapıyor ondan geçiyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?