• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

IMG-20151211-WA0001.jpg
Loğusa terliğimle tacımıda sipariş ettim bugün mavisi olucak
Allahım giymeyide nasib eder inşallah:KK51:

ya ben birşey sorucam :KK51: hep duyuyorum regl ağrısı yaşadığımda büyüklerimiz evlenince geçer diyor nasıl geçiyor ki cocuk dogurunca falan mı ay utandım sorarken:oops:
evet çocuk doğunca kanal genişliyo çatı esneme yapıyor ondan geçiyo canım

Eki Görüntüle 1714665
Loğusa terliğimle tacımıda sipariş ettim bugün mavisi olucak
Allahım giymeyide nasib eder inşallah:KK51:
çok güzel allahım hayırlısıyla giymenide nsip etsin inşallah

Kakao ve Ben Kakao ve Ben canım oğlun nasıl oldu ameliyatınız nasıl geçti merak ettim
Herkeze sonsuz teşekürler. Allaha sukur çok iyi oğlum hem kist ameliyatı,, hem fıtık ameliyatı oldu.. Birden sisti.. Yumurtalıkların ustu ve kistten dolayı acil ameliyata aldılar.. Narkozdan zor uyandı ama onuda atlattik kızlar. Hastaneden çıktık evimizdeyiz sukurler olsun MEVLAMA ..Rabbimden dileğim.. Hiç bir Anneyi evlatları ile imtihan etmesin.. Tesekkur ederim Kızlar.. Allah razı olsun sizlerden.:KK200:

Bence onun kurbanı evlii
Bildiğim kadariyla cocuu yok demis ordan evli cagrisim yaptı bana :KK53:

geçen çekilişlerden birinde bekar kurbanım için çocuğu yok demiştim bende, hem yalan değildi hem de hileliydi de ondan şüphelendim bir an, karşımdaki de benim kadar çakal mı acaba diye :KK45:
Herkeze sonsuz teşekürler. Allaha sukur çok iyi oğlum hem kist ameliyatı,, hem fıtık ameliyatı oldu.. Birden sisti.. Yumurtalıkların ustu ve kistten dolayı acil ameliyata aldılar.. Narkozdan zor uyandı ama onuda atlattik kızlar. Hastaneden çıktık evimizdeyiz sukurler olsun MEVLAMA ..Rabbimden dileğim.. Hiç bir Anneyi evlatları ile imtihan etmesin.. Tesekkur ederim Kızlar.. Allah razı olsun sizlerden.:KK200:

ohh neyse ki bu süreci kazasız belasız atlattınız, çok sevindim :KK36:eve de dönmüşsünüz, bol sinlenmeler şimdi size de çocuğunuza da :KK36:

geçen çekilişlerden birinde bekar kurbanım için çocuğu yok demiştim bende, hem yalan değildi hem de hileliydi de ondan şüphelendim bir an, karşımdaki de benim kadar çakal mı acaba diye :KK45:

ohh neyse ki bu süreci kazasız belasız atlattınız, çok sevindim :KK36:eve de dönmüşsünüz, bol sinlenmeler şimdi size de çocuğunuza da :KK36:
:KK200::KK200::KK200:

Canım benim hadi gelmiş geçmişler ola allahım bi daha yaşatmasın sağlığına tez vakitte kavuşur inşallah kocaman öp yerime paşayı senide kocaman öpüyorum :KK15::KK15:

Çok geçmiş olsun gözunuz aydın diyelım o zaman alllah beterınden saklasın

Gunaydin kizlarrr
Evde bi kutu buldum hediyelerim icine sigdi
Kocam da disarda gelirken hikac cesit cikileta alir misin dedim :KK45:
Alirsa paketimi iyice bantlayip kargoya vericem bugun kısmetse bakalim:KK15:

herkese günaydın kızlar :KK68: hediyelerimi tamamladım bende, paketleyip kutuya yerleştirip pazartesi ya da salı kargolarım :KK76::KK76:

Back