• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Günaydın herkese,
Güne karikatür ile başlayalım

:KK53::KK53::KK53:
güzel olmuş :)

12360062_10153662902402420_3132894391159128425_n.jpg

günaydın çekiliş güzelleri nasılsınız haftasonu giremedim kayınvalidemler bendeydi halada bendeler tabi:KK48:
canım kurbanım benim normalde bugün son rütuşlarla sana hediyelerini gönderecektim ama şuan ev kalabalık olduğundan inşallah çarş. veya perş. göndereceğim bilgin olsun :KK48: hadikurban adaylarım üstünüze alının :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::D :D

Günaydın kızlarrrr hafta sonum çok kötü geçti şiddetli sırt ağrısı ile boğuştum ne oldu bilmiyorum ama dik duramıyorum ve sırtım çok şiddetli ağrıyordu resmen kafayı yedim hafta sonu bu sabahta işe ben değil ruhum geldi :KK43: ne oldu bilmiyorum çok kötüyüm :KK43: siz neler yapıyorsunuz ? Benim kargomda çarşamba günü yola çıkıyor inşallah kurbancığım beğenir.

Günaydın kızlarrrr hafta sonum çok kötü geçti şiddetli sırt ağrısı ile boğuştum ne oldu bilmiyorum ama dik duramıyorum ve sırtım çok şiddetli ağrıyordu resmen kafayı yedim hafta sonu bu sabahta işe ben değil ruhum geldi :KK43: ne oldu bilmiyorum çok kötüyüm :KK43: siz neler yapıyorsunuz ? Benim kargomda çarşamba günü yola çıkıyor inşallah kurbancığım beğenir.
geçmiş olsun.kramp falan mı girdi acaba.normlde işe gelmeyi sevmiyorum bide kış olunca hiç çekilmiyo

geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur

günaydın kızlaarrr :KK49: şüphelilerim hediyelerini gönderecekleri tarihleri itiraf etmişler, acaba benim hediyeler ne zaman gelecek kurbanım kim, merakla bekliyorum :rolleyes:

Back