Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün gününüz bol kahkahayla bereketle geçsin inşallah...
Günaydıııınnnnn
Birazdan hastaneye gidicem şeker yüklemem var
Günaydın herkese,
Güne karikatür ile başlayalım
güzel olmuş :)
ben hediyelerimi yolladım.büyük ihtimal öğleden sonra eline geçer kurbancığımın.inşallah beğenir ya
ayyy inşallah sana gelir :)
geçmiş olsun.kramp falan mı girdi acaba.normlde işe gelmeyi sevmiyorum bide kış olunca hiç çekilmiyoGünaydın kızlarrrr hafta sonum çok kötü geçti şiddetli sırt ağrısı ile boğuştum ne oldu bilmiyorum ama dik duramıyorum ve sırtım çok şiddetli ağrıyordu resmen kafayı yedim hafta sonu bu sabahta işe ben değil ruhum geldi ne oldu bilmiyorum çok kötüyüm siz neler yapıyorsunuz ? Benim kargomda çarşamba günü yola çıkıyor inşallah kurbancığım beğenir.
geçmiş olsun canım inşallah bişey yokturGünaydın kızlarrrr hafta sonum çok kötü geçti şiddetli sırt ağrısı ile boğuştum ne oldu bilmiyorum ama dik duramıyorum ve sırtım çok şiddetli ağrıyordu resmen kafayı yedim hafta sonu bu sabahta işe ben değil ruhum geldi ne oldu bilmiyorum çok kötüyüm siz neler yapıyorsunuz ? Benim kargomda çarşamba günü yola çıkıyor inşallah kurbancığım beğenir.