Çok teşekkür ederim rabbiö isteyen herkese nasip etsin inşallahA altinkaya35 canım sağlıkla gelsin miniğiniz kucagınıza ohh topik gittikçe bebişleniyor darısı hepimize
evet çocuk doğunca kanal genişliyo çatı esneme yapıyor ondan geçiyo canımya ben birşey sorucamhep duyuyorum regl ağrısı yaşadığımda büyüklerimiz evlenince geçer diyor nasıl geçiyor ki cocuk dogurunca falan mı ay utandım sorarken
çok güzel allahım hayırlısıyla giymenide nsip etsin inşallahEki Görüntüle 1714665
Loğusa terliğimle tacımıda sipariş ettim bugün mavisi olucak
Allahım giymeyide nasib eder inşallah
o konuşmadıgındada ben konuşuyorum zatenEvde sessizlik pek olmuyor Gören kalabalık bir aile sanır
Bence onun kurbanı evliiözgee, ümraann ve yanına bir şüpheli daha, işte bu güzel oldu
Herkeze sonsuz teşekürler. Allaha sukur çok iyi oğlum hem kist ameliyatı,, hem fıtık ameliyatı oldu.. Birden sisti.. Yumurtalıkların ustu ve kistten dolayı acil ameliyata aldılar.. Narkozdan zor uyandı ama onuda atlattik kızlar. Hastaneden çıktık evimizdeyiz sukurler olsun MEVLAMA ..Rabbimden dileğim.. Hiç bir Anneyi evlatları ile imtihan etmesin.. Tesekkur ederim Kızlar.. Allah razı olsun sizlerden.Kakao ve Ben canım oğlun nasıl oldu ameliyatınız nasıl geçti merak ettim
Aminnnn. İnşallah canım..Eki Görüntüle 1714665
Loğusa terliğimle tacımıda sipariş ettim bugün mavisi olucak
Allahım giymeyide nasib eder inşallah
Bence onun kurbanı evlii
Bildiğim kadariyla cocuu yok demis ordan evli cagrisim yaptı bana
Herkeze sonsuz teşekürler. Allaha sukur çok iyi oğlum hem kist ameliyatı,, hem fıtık ameliyatı oldu.. Birden sisti.. Yumurtalıkların ustu ve kistten dolayı acil ameliyata aldılar.. Narkozdan zor uyandı ama onuda atlattik kızlar. Hastaneden çıktık evimizdeyiz sukurler olsun MEVLAMA ..Rabbimden dileğim.. Hiç bir Anneyi evlatları ile imtihan etmesin.. Tesekkur ederim Kızlar.. Allah razı olsun sizlerden.
geçen çekilişlerden birinde bekar kurbanım için çocuğu yok demiştim bende, hem yalan değildi hem de hileliydi de ondan şüphelendim bir an, karşımdaki de benim kadar çakal mı acaba diye
ohh neyse ki bu süreci kazasız belasız atlattınız, çok sevindimeve de dönmüşsünüz, bol sinlenmeler şimdi size de çocuğunuza da
İyi geceler. Hepinize..kızlar iyi geceler <3
Canım benim hadi gelmiş geçmişler ola allahım bi daha yaşatmasın sağlığına tez vakitte kavuşur inşallah kocaman öp yerime paşayı senide kocaman öpüyorumHerkeze sonsuz teşekürler. Allaha sukur çok iyi oğlum hem kist ameliyatı,, hem fıtık ameliyatı oldu.. Birden sisti.. Yumurtalıkların ustu ve kistten dolayı acil ameliyata aldılar.. Narkozdan zor uyandı ama onuda atlattik kızlar. Hastaneden çıktık evimizdeyiz sukurler olsun MEVLAMA ..Rabbimden dileğim.. Hiç bir Anneyi evlatları ile imtihan etmesin.. Tesekkur ederim Kızlar.. Allah razı olsun sizlerden.
Çok geçmiş olsun gözunuz aydın diyelım o zaman alllah beterınden saklasınHerkeze sonsuz teşekürler. Allaha sukur çok iyi oğlum hem kist ameliyatı,, hem fıtık ameliyatı oldu.. Birden sisti.. Yumurtalıkların ustu ve kistten dolayı acil ameliyata aldılar.. Narkozdan zor uyandı ama onuda atlattik kızlar. Hastaneden çıktık evimizdeyiz sukurler olsun MEVLAMA ..Rabbimden dileğim.. Hiç bir Anneyi evlatları ile imtihan etmesin.. Tesekkur ederim Kızlar.. Allah razı olsun sizlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?