Ah kuzuma benim..Ben de kahve içiyom, kremalı kofret yiyom, yin mi?yanımda kimse yok, kocaman bir odada tek başıma yorganıma sarıldım oturuyorum
ahahaha gerçekten çok ayırt edici bi ipucu
seni seni zaten senden şüphelenmiştim ben :)
Aaaa hemen buluruz şimdi..Kimse sevmiyor çünkü okumayı
bak bu güzeldiNeyini beğenmedinizyaaa
Benimki hiç ipucu vermiyor kiiii
Tamam o zaman,
Bildiğim kadarıyla çocuğu yok
bak bu güzeldi
Ah kuzuma benim..Ben de kahve içiyom, kremalı kofret yiyom, yin mi?
xyzt-5544 ımmmm çok geçmiş olsun kuzum o durumları bende bekarken çok yaşıyordum
Neyini beğenmedinizyaaa
Benimki hiç ipucu vermiyor kiiii
Tamam o zaman,
Bildiğim kadarıyla çocuğu yok
geçer kuzummm inşallahohhh afiyet olsun ablamkek yedim çay içtim, kaderime ağlayım biraz bari
saol ümranımmmevlensem de benimki de geçse biran önce
ahaa çocuğu yok demiş, bir katil şüphelim daha var
Bayılırım ben sobaya ama hiç o resimdeki sobada pişen böreği patatesi yemek kısmet olmadı. Ananeminki normal komur sobası. Böyle bi hayalim var olursa bundan alicam sonra gelsin kilolarBende sobada patatesi çok severim ama artık kimsede yok ki sobaSadece kayınvalidemgilde var onlardada yemegi ben istemiyorum gıcık karıı
Oooo Süpermiş seninkideee :)
Bak bizimkide şöylee..
Ben : Hayatım naptın bakım bugün?
Eşim : Hacize gittim aşkım. Aaa biliyomusun Avukat Ahmette aynı borçluya hacize gitmişş ama taahhütü senin kocan aldııı gurur duy benimlee.. Haa bide şu geçen anlattıgım boşanma davası vardıyaa telefon kayıtları geldii o kadar kızın arkasından attık ya seninle. Kız haklıymış inanabiliyormusun.. Nasıl anlamadık biz.. Haa aşkım şu hacize çıktıgım taksici varya bugün onunla hacize gitmedim diye tavıra girdi karı gibi.. Birdaha hiç çıkarmıcam onu.. Aşkım sizin ofisin müzekkereleri icra dairesinde kalmış ben aldım cantama koydum haberin olsun alırsın ordan.. Haa aşkım aşkım anlatmayı unuttum ..............................
(1 saat sonra.. Yemek yeniyor bulaşık makineye konuyor ve çerezler hazırlanıyor..)
Ve Eşim hala devam ediyor... Aşkım Fernando ' ya boş yere kırmızı kart gösterdi hakem... Nani ' de iyi oynayamadı bu maç.......................... eee sen naptın bugünn??
Ve sıra bana gelir;
Ben : Hiççç aynı işler haciz icra müvekkil duruşmalar ve kitaplarım... :) Başka bişey yapmadım aşkım.. Yoruldum..
İşte bizimkide böyleee
Not : Eşimle aynı işi yapıyoruz ama işi hiç bilmiyormuşum gibi en ince ayrıntısına kadar anlatır
ohhh afiyet olsun ablamkek yedim çay içtim, kaderime ağlayım biraz bari
saol ümranımmmevlensem de benimki de geçse biran önce
ahaa çocuğu yok demiş, bir katil şüphelim daha var
Bayılırım ben sobaya ama hiç o resimdeki sobada pişen böreği patatesi yemek kısmet olmadı. Ananeminki normal komur sobası. Böyle bi hayalim var olursa bundan alicam sonra gelsin kilolar
Işte ya bende böyle istiyorum bi sorayım saatlerce anlatsın ne güzel :) Gerçi kiyamam bazen baskilarima dayanamayıp anlatıyor uzun uzun ama genelde ben konuşurum bidi bidi:)
Yaaani olamaz mııı olabiliiiir
özgee, ümraann ve yanına bir şüpheli daha, işte bu güzel oldu
3 e mi indirdinn? Ne kadar da şanslısın
ya ben birşey sorucamxyzt-5544 ımmmm çok geçmiş olsun kuzum o durumları bende bekarken çok yaşıyordum
Bugün katilim sesimi duydu ve bana yazdısonunda bir katilim olduğuna inandımmm
Ben söyliyeyimmmm M oldumuu benmiymişim
Ben söyliyeyimmmm M oldumuu benmiymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?