- 4 Şubat 2015
- 6.058
- 12.272
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlıklı sıhhatli olsun da inan kız erkek farketmiyor
ne biliiim erkek gibi ..bazen de kız hissediyorum :) ama ilk erkek gibi geldii :)
aneeem ne heyecanlıııı
ha haa :) bilemem artık kime kısmet olcak diyeBeniiiiiiiiiiiiiiimmm Çok güzel görünüyor
yaaa çok güzellll
Efendimm canımkatilciiiiiiim ses veeeeeer
Ya harika gözüküyor. Ellerine emeğine sağlık :) Benimse bu kadar zahmete gerek yoktu
katilciiiiiiim ses veeeeeer
Buraya her fotoğraf atana sulaniyorum biriniz benim katilim cikin lutfeeeeeeeeen
Gunaydinlar:)
asivemai sıraya girmenin gerekecek canım bundan sonraki çekilişte @cesmi_naz a yapicam sonrakinde sana yaparım ki :)
Kurbanim kiyamam üzerine alınmadan melul melul bakıyor sadece
Bende şuan paket kısmında çok eksik olduğu gördümBuraya her fotoğraf atana sulaniyorum biriniz benim katilim cikin lutfeeeeeeeeen
Ben böyle güzel paket nasıl yapcam ya
inşallah senindir :)Ya harika gözüküyor. Ellerine emeğine sağlık :) Benimse bu kadar zahmete gerek yoktu
inan çok zevli oluyor paketleme aşamasıBuraya her fotoğraf atana sulaniyorum biriniz benim katilim cikin lutfeeeeeeeeen
Ben böyle güzel paket nasıl yapcam ya
inşallahinşallah senindir :)
Olabilir deeee olmayabilir deeeeBen miyim yoksaaa? Zaten sen de listemdesin
Sorma gerçi benim hediyeler eksik hala bi tamamlayayim bi haftada paketlemek için ugrasayim bari :)Bende şuan paket kısmında çok eksik olduğu gördüm
Olmaz olur mu sonuca baksana ne kadar güzellerinan çok zevli oluyor paketleme aşaması