2016 yılbaşı çekilişi

Iyi aksamlar hatunlar cekilis cekilmiss vaayy

Bugün temizlik yaptim aksam uzeride esimle gezmeye cikmistik cok yoruldumm. Yrnda yeniden gelin oluyorum dıs cekimim var

Bize çıkan üyeyle irtibata geçebiliyomuyuz yoksa kim olduğunu hediye gelincemi öğrenicez??

Bize çıkan üyeyle irtibata geçebiliyomuyuz yoksa kim olduğunu hediye gelincemi öğrenicez??
Normalde irtibata geçmiyoruz süpriz olsun diye ama herkes sohbet topiginde ipuçları verdiği icin ve kişi sayısı da az oldugu icin herkes tahmin yürütüyor. Ama tercih meselesi tabiki de

Normalde irtibata geçmiyoruz süpriz olsun diye ama herkes sohbet topiginde ipuçları verdiği icin ve kişi sayısı da az oldugu icin herkes tahmin yürütüyor. Ama tercih meselesi tabiki de
Yanı bu benim bildiğim tabiki de katı bir kural var mı kesinle irtibat kurmamak adına ondan emin diilim topuk sahibemiz detay verir:)

Ayy ben çatlarım açık etsemmi )

Yanı bu benim bildiğim tabiki de katı bir kural var mı kesinle irtibat kurmamak adına ondan emin diilim topuk sahibemiz detay verir:)
Aammaaaaan nasılsa hiçbirimiz birbirimizi şahsen tanımıyo hediyeleri bi araya toplaşıpta vermicemize göre söyleyelim gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…