Bende de durum aynı biz en sona kalıcaz galibaOlabilir deeee olmayabilir deeee
Sorma gerçi benim hediyeler eksik hala bi tamamlayayim bi haftada paketlemek için ugrasayim bari :)
Olmaz olur mu sonuca baksana ne kadar güzeller
tmm nazdan sonra sıra bende ozmaanGunaydinlar:)
asivemai sıraya girmenin gerekecek canım bundan sonraki çekilişte @cesmi_naz a yapicam sonrakinde sana yaparım ki :)
Kurbanim kiyamam üzerine alınmadan melul melul bakıyor sadece
Şu an hayallerimle oynuyorsun ama ben günlerdir kiminle konuşuyorumKurbancıgımm sana bir ip ucuuuu ben seninle hiç irtibata geçmedim saklıyorum kendimii
Şu an hayallerimle oynuyorsun ama ben günlerdir kiminle konuşuyorum
Not: gerçekten katilim çıkmazsan sapık gibi hissedicem kendimi.
İçimden geldi sesine ses verdim:)) İtiraf edemiyorum henüz maleseffsen misiiiin
itiraaaaf mı ediosunnnnn
Şu an hayallerimle oynuyorsun ama ben günlerdir kiminle konuşuyorum
Not: gerçekten katilim çıkmazsan sapık gibi hissedicem kendimi.
aminnnnnSağlıkla olsun inşallah. Allah gönlüne göre versin.
Ayın 15inde gonderim başlanacak dendi ne zaman biteceği söylendi mi? Yoooo...Bende de durum aynı biz en sona kalıcaz galiba
tmm nazdan sonra sıra bende ozmaan
ya ama aamaaaaaaa olmaz kiiiiİçimden geldi sesine ses verdim:)) İtiraf edemiyorum henüz maleseff
Aaa evet ucu açık yılbaşına kadar yolu var sonuctaAyın 15inde gonderim başlanacak dendi ne zaman biteceği söylendi mi? Yoooo...
Bizde yılbaşından sonra gönderelim farklı olsun
: D : D Umranim aşkolsun tabiki :)
Bacım kusura kalmaBen zaten sapık oldugunu düşünüyorum günlerdir taciz ediyorsun benii
Aaa evet ucu açık yılbaşına kadar yolu var sonucta
Bu arada benim katilim hediyelerimi gönderdi bugün elime ulaşır sanırımmm :) İlk alan ben olucam çook heyecanlıyım
Kızlaar ben kurbanıma bu kitabı aldım ama beğenirmi bilemedim sora . Diğer kitaplar hep bilindik okumuştur belki düşüncesiyle soradan bunu gördüm okumadığını düşünerek bunu aldım beğenirmi bilemedim başka kitapmı alsam
Buarada evet evet benim kurbanımda kitap okumayı sevenlerdenAslında bende severim kitap okumayı ama kendi tanıtımıma yazmamışım
bende gönderecemde arıyom arıyom kargo cvb vermiyor :)Bu arada benim katilim hediyelerimi gönderdi bugün elime ulaşır sanırımmm :) İlk alan ben olucam çook heyecanlıyım
kargolara ulasmak bı mesele zaten canım bıde tlf baksalar super olcak bende cok sıkıntı yasıyorum bazenbende gönderecemde arıyom arıyom kargo cvb vermiyor :)
ptt kargoya verecem tlf bakan amca sesiyle dövdü resmen :) bi numara verdi onu aryorum oda cvb vermiyorkargolara ulasmak bı mesele zaten canım bıde tlf baksalar super olcak bende cok sıkıntı yasıyorum bazen
hımmm anladım ptt kargo adrese teslım yapıyor demı ben daha once hıc ptt vermedım bılmıyorumptt kargoya verecem tlf bakan amca sesiyle dövdü resmen :) bi numara verdi onu aryorum oda cvb vermiyor
hemen paylaş merak ettim hatta merak ederizzzBu arada benim katilim hediyelerimi gönderdi bugün elime ulaşır sanırımmm :) İlk alan ben olucam çook heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?